Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Pici telefon, óriás akksival?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
Erste --> IBIE TBSZ Transzfer tapasztalatok
Kispesti fiókban csináltam, szerintem azon a környéken senki sem tudja mi az hogy bróker vagy IB, így az ügyintézőmnek (ezentúl Mancika) is egészen új feladat volt.
Szerencsére nem esett pánikba, felhívott valakit másik fiókban vagy az Erste Investmentnél és elmondták neki mit kell csinálni.
Másik szerencse hogy felkészülten mentem, és tudtam Mancikát segíteni.A transzferes formanyomtatványt tollal töltötte ki, elég szívás volt abba a kis rublikába az 5 db U-s kezdetű IB számlaszám azonosítót és a hozzájuk tartozó éveket beírni.
Befizettem ott a bankfiókban készpénzben a szükséges pénzt a transzferhez. Kártyával nem lehetett, így a fiók ATM-jéből vettem fel a KP-t erre.
Utána kitöltöttük az Erste számla bezárást igénylő formanyomtatványt is. Hasznos infó: ha vannak maradvány forintok a TBSZ számlákon azokat fel lehet használni a transzfer díj fizetéséhez. Emiatt elég volt 62000-et befizetnem, TBSZ maradék 8300-al kijön a 70k-s díj.
Viszont maradna rajta 300 forint még kb 0.1 euró ezért kézzel papírra írtam egy nyilatkozatot hogy a számla lezárása érdekében lemondok arról.
A KP-s befizetés meg kézzel nyilatkozatírás elég komikussá tette, de ennek ellenére elégedett vagyok a folyamattal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- ACER Travelmate P258-M I7-6500U , 15,6"
- Panasonic Toughbook CF-19 - Ütésálló - elforgatható érintőképernyős - I5-3320M
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest