- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Aktív témák
-
Cruz
aktív tag
Hát ezt már nem tudtam letesztelni, mivel a procinak 250fsb a vége és emiatt a ramot gyakorlatilag nem sikerül hajtanom, de amikor 3.2v volt beállítva akkor az aida nem jelzett gondot fesz terén. Tudom, hogy a monitorozott fesz az más mint a feszmérővel mért, de nekem ez volt. Mellesleg a 3.2v-n hajtott ramok 200 fsb-n se bírtak szigorúbb időzítést mint amit az alappal, ellenben mentek úgyanúgy hiba nélkül (persze ilyen fesszel nem hajtottam memtest alatt órákig a gépet, de egy aida mérés azért belefért).
:D
mindenesetre nincs olyan procidömping 250fsb felett ami miatt érdemes lenne 2.8-2.9 nál feljebb tunkolni a ramokat :)
Üdv
C. -
Cruz
aktív tag
Nekem 500 A-data pihen a vasban. 2.8-van neki adva, de amikor a proci végét kergettem kipróbáltam a max-ban adható 3.2-vel. Egy fél mhz-vel se lehetett így többet kicsikarni belőle. Szóval sztem egy ddr 500 2.8 v. 2.9 körüli feszkóval ua mint ha még dobod neki Paksot...
Üdv
C. -
Wildmage
senior tag
2*512 Twinmos Twister PC 4000.Ilyen> [L]http://www.8ballshardware.com/articles/tmtwister4000/page1.cfm[/L]
Az enyémre rá van ragasztva egy matrica, hogy 2.8V, tehát nem is szórakoztam vele, hanem megadtam neki. A neten viszont sok helyen mondják azt, hogy az ilyen magas órajelen kergetett ramok kérik a több feszt. Veszteni nem veszthetsz szerintem, de 2,8-2,85V fölé ne nagyon vidd szerintem. -
Loretto
veterán
2.5 2.6 de általában.nekem pl a ramomra rá van hogy 2.6 v
-
Wildmage
senior tag
Az enyémre alapból 2.8 van írva:D Igaz, hogy 500-as.:P
-
beeboy
addikt
aha, köszi!
csak tudnám, hogy miért 2.8 volttal teszteltek a CP-ban. :F
még azt is odaírták, hogy azért nem adnak több feszkót, csak a hivatalosat, mert így fair a verseny -
Tithian
őstag
Általában 2.5V az alap sima DDR-nek.
-
beeboy
addikt
Hali?
a kérdés adott:
2.8 volt az általános feszültség?
egy tesztben olvastam, hogy ennyit kell adni a ramoknak, viszont az alaplapom 2.6-ot adna alapból.
Köszi, és bocsi a láma kérdésért.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- Motoros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen videókártyát?
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Branded Memory 64GB DDR5 4800MT/s ECC Reg 2Rx4 BONTATLAN INGYEN FOXPOST
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- Eladó Hibás alaplapok!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest