- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudnatok segiteni sx220 tulajok kicsit?
Van par beallitas, amit nem tudom, hogy lenne az optimalis.
af szervo. ha felig lenyomva tartom a kioldot, akkor folyamatosan elesseget probal tartani ugye? ez elvileg jo ha igy van, tehat bekapcsolva.
folyamatos af. akkor is allitja az elesseget, mikor nincs lenyomva a kioldo gomb, ergo allandoan szopja az akksit. ezt jobb kikapcsolni nem?
bizt fokusz? ez mi a rak? valami plusz elesseg ellenorzes?
i contraszt????? ezt nem tudom micsoda.
szelzajszures? ok hogy micsoda, de kell ez nekem?Egyelore ennyi lenne!
Koszonom!
Amugy ugyes kis gep, ha a szarvait letori az ember kicsit, marmint az auto iso-t pl es gyors is szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- ÚJ bontatlan Insta360 X3 kamera - AKCIÓ!
- DZOfilm Pictor Zoom 20-55 & 50-125 T2.8 cine lencse
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- Canon EOS 250D gépek kiegészítőkkel, táskával ( 160 / 1000 expoval)
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest