- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Aktív témák
-
Versus
senior tag
válasz
zsoltee10 #17 üzenetére
[L]http://www.hothardware.com/hh_files/Motherboards/springdale_showdown(7).shtml[/L]
[L]http://www.teccentral.de/artikel/artikel_227_s0.html[/L]
Rákerestem a neten ,az igazság az hogy a Tmshw tesztjeitől heveny lábrázást kapok :) pláne mióta láttam azt a tesztet amikor az MSI fölényesen verte a mezőnyt ,igaz hogy a mezőny 200-as fsb-n ment az MSI lapja meg 220-as fsb-n de ennyi előny kellett is neki hogy paraszthajszállal verje a többi lapot ! :)
Talán ezek a tesztek kicsit korrektebbek ! :)
Végülis ahogy az eredményeket elnézem a legtöbb tesztben a különbség meg sem közelíti az 1%-ot ,szóval szerintem mindenki azt vesz amit akar a chipsetnek ''köszönhetően'' nem fog póruljárni ! -
Versus
senior tag
Érdekes dolgokat találtál biztos nagyon utánajártál ! :)
Az AMI biossal továbbra sem értem mi a problémátok ,most raktam össze egy Abit lapot semmivel sem egyszerübb a biosa engem a mindent egybe öntésre emlékeztet de ezt is be tudtam állítani gond nélkül .
Amit a tunningnál nem stabil feszről írsz azt honnan veszed ? Hogyan lehet hogy a Mhz és fsb rekordokat ez a lap tartja ezzel a nem stabil fesszel ,én valaki kérésére csináltam egy monitor screenshotot gyakorlatilag terhelésváltásokkal a vcoret század volt pontosan tartotta a lap.
A bios nem bírja a tunningot nem tér vissza ha túlhajtod ,legalább annyit tegyél meg mielőtt ilyet leírsz hogy megnézed a gyártó oldalán ,vagy olvasd el a témában váltott hozzászólásainkat mert ez így ebben a formában fájt nekem ! :)
Ha gondolod adok egy emil címet egy nagyon jó ismerősöm leírja neked mekkorát tud durranni a márkás Rubycon kondi ha formában van.A gyanúm az hogy akitől az infoidat szerezted kb annyira volt képben Asus témában mint te vagy én pl. az MSI-ben. :) -
erdoke
titán
P4P800 Deluxe bírja a tuningot 300 FSB fölé is, ha kell, megkeresem a linkeket is.
Önmagában a 3 fázisú táp nem hátrány, P4C800 Deluxon is az van, és mégis el fogja vinni a Prescottot.
AMI BIOS-t én se szeretem, de biztosan megszokható.
IC7-G-m van, nem az Asust akarom védeni v. isteníteni.
Én ebben az árban 865-öst vennék, vagy gyűjtenék az IC7-G-re. IS7-G miért nem jön szóba?
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged