- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
Mondtam bakker, hogy nem első kézből származó info. Elhiheted, hogy én is meglepődtem, amikor ezt olvastam (Most már megmondom: Gamer magazin). Asus párti vagyok, jelenleg is Asus lapom van. Csak azért írtam le, mert frissen olvastam, és kb hasonló reakcióra vártam mint a tiéd, ezzel is megnyugodva, hogy az Asus nagyon patent lap. :) Én is szívesen teszteltem volna magam, csak hát nincs mit... :(
-
erdoke
titán
Persze a Rubycon is el tud durranni, kétségtelen azonban, hogy az egyik legnagyobb név a kondenzátor-piacon. Abitnak muszáj volt vmi nagy névre váltania az ominózus kondibotrány után, még akkor is, ha kicsit drága.
Egyébként a keresett cikkben döntetlenre jött ki a P4P800 Deluxe és az IS7-G. A magasabb FSB-t az Asus bírta, a memória az Abitban volt gyorsabb (no persze, mert a tesztelt Corsair modulok ellvitték az F1-et is a Game Acceleratorban). -
erdoke
titán
Szia Versus,
Én vmit kotyogok angolul, a marketingduma zavaró egy kicsit. Az ICH5R-en persze ott az integrált SATA, egyenlőre RAID 0 támogatással, ez az első idézet. A második eleje uez, aztán a nem túl fényes VIA RAID vezérlő tulajdonságait írja le (RAID 0, 1, 0+1, JBOD). A gond a harmadikkal van, itt méltatja a P4C800 Deluxe 2 RAID vezérlőjét, a Promise SATA ill. az ICH5R SATA vezérlőjét. Előbbi RAID 1-et is tud, ezért írja azt, hogy egyszerre lehet RAID 0 és RAID 1. Hát igen, de nem RAID 0+1-ben, hanem külön, ami nem nagy szám. Az új Silicon Image SATA chip, ami pl. az IC7-Max3 lapon van, már 4 SATA csatornán tudja a 0+1-et is (magyarul 6 HDD köthető SATA felületen a lapra).
A különbséget ez esetben semmiképpen nem az északin, hanem a délin, és a PCI buszt használó integrált chipeken kell keresni.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest