- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
Hirdetés
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
Mondtam bakker, hogy nem első kézből származó info. Elhiheted, hogy én is meglepődtem, amikor ezt olvastam (Most már megmondom: Gamer magazin). Asus párti vagyok, jelenleg is Asus lapom van. Csak azért írtam le, mert frissen olvastam, és kb hasonló reakcióra vártam mint a tiéd, ezzel is megnyugodva, hogy az Asus nagyon patent lap. :) Én is szívesen teszteltem volna magam, csak hát nincs mit... :(
-
erdoke
titán
Persze a Rubycon is el tud durranni, kétségtelen azonban, hogy az egyik legnagyobb név a kondenzátor-piacon. Abitnak muszáj volt vmi nagy névre váltania az ominózus kondibotrány után, még akkor is, ha kicsit drága.
Egyébként a keresett cikkben döntetlenre jött ki a P4P800 Deluxe és az IS7-G. A magasabb FSB-t az Asus bírta, a memória az Abitban volt gyorsabb (no persze, mert a tesztelt Corsair modulok ellvitték az F1-et is a Game Acceleratorban). -
erdoke
titán
Szia Versus,
Én vmit kotyogok angolul, a marketingduma zavaró egy kicsit. Az ICH5R-en persze ott az integrált SATA, egyenlőre RAID 0 támogatással, ez az első idézet. A második eleje uez, aztán a nem túl fényes VIA RAID vezérlő tulajdonságait írja le (RAID 0, 1, 0+1, JBOD). A gond a harmadikkal van, itt méltatja a P4C800 Deluxe 2 RAID vezérlőjét, a Promise SATA ill. az ICH5R SATA vezérlőjét. Előbbi RAID 1-et is tud, ezért írja azt, hogy egyszerre lehet RAID 0 és RAID 1. Hát igen, de nem RAID 0+1-ben, hanem külön, ami nem nagy szám. Az új Silicon Image SATA chip, ami pl. az IC7-Max3 lapon van, már 4 SATA csatornán tudja a 0+1-et is (magyarul 6 HDD köthető SATA felületen a lapra).
A különbséget ez esetben semmiképpen nem az északin, hanem a délin, és a PCI buszt használó integrált chipeken kell keresni.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- További aktív témák...
- Alaplap, i5 processzor, 16gb ram, Gyári hűtő
- ASUS ROG STRIX B650A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- INGYEN FOX - GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest