- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
Hirdetés
Aktív témák
-
erdoke
titán
Persze a Rubycon is el tud durranni, kétségtelen azonban, hogy az egyik legnagyobb név a kondenzátor-piacon. Abitnak muszáj volt vmi nagy névre váltania az ominózus kondibotrány után, még akkor is, ha kicsit drága.
Egyébként a keresett cikkben döntetlenre jött ki a P4P800 Deluxe és az IS7-G. A magasabb FSB-t az Asus bírta, a memória az Abitban volt gyorsabb (no persze, mert a tesztelt Corsair modulok ellvitték az F1-et is a Game Acceleratorban). -
erdoke
titán
Szia Versus,
Én vmit kotyogok angolul, a marketingduma zavaró egy kicsit. Az ICH5R-en persze ott az integrált SATA, egyenlőre RAID 0 támogatással, ez az első idézet. A második eleje uez, aztán a nem túl fényes VIA RAID vezérlő tulajdonságait írja le (RAID 0, 1, 0+1, JBOD). A gond a harmadikkal van, itt méltatja a P4C800 Deluxe 2 RAID vezérlőjét, a Promise SATA ill. az ICH5R SATA vezérlőjét. Előbbi RAID 1-et is tud, ezért írja azt, hogy egyszerre lehet RAID 0 és RAID 1. Hát igen, de nem RAID 0+1-ben, hanem külön, ami nem nagy szám. Az új Silicon Image SATA chip, ami pl. az IC7-Max3 lapon van, már 4 SATA csatornán tudja a 0+1-et is (magyarul 6 HDD köthető SATA felületen a lapra).
A különbséget ez esetben semmiképpen nem az északin, hanem a délin, és a PCI buszt használó integrált chipeken kell keresni. -
erdoke
titán
P4P800 Deluxe bírja a tuningot 300 FSB fölé is, ha kell, megkeresem a linkeket is.
Önmagában a 3 fázisú táp nem hátrány, P4C800 Deluxon is az van, és mégis el fogja vinni a Prescottot.
AMI BIOS-t én se szeretem, de biztosan megszokható.
IC7-G-m van, nem az Asust akarom védeni v. isteníteni.
Én ebben az árban 865-öst vennék, vagy gyűjtenék az IC7-G-re. IS7-G miért nem jön szóba?
Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest