- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
őstag
válasz
syIex #158763 üzenetére
Akkor viszont téves, hogy 3.0-os, mert az a felső. Az alsó már 3.1 és a képen amit küldtél tényleg az van. Na akkor kiderül, hogy a megnevezésük volt rossz, vagy a képek amiket használtak
Ha viszont esetleg a felsőt kapod akkor szerintem küldd vissza, ennyi pénzért azért legyen már naprakész (szerintem)
Vagy lehet, hogy itt a verziók között az a különbsg, hogy az egyik még a régebbi fajta 12VHPWR a másik meg az újabb? Mert amit rendeltél ott oda van írva, hogy 12VHPWR amit meg én küldtem (a Seasonic oldalról leszedve) ott csak annyi van, hogy PCI-e, ami pedig már ugye az 5.1 verzió, a notebooksbilliger-en pedig 5.0-t írnak. Az 5.1-en változtattak a pinek hosszán és elméletileg kevésbé leégés veszélyes.
-
jeni
félisten
válasz
syIex #158749 üzenetére
Gondolom nem nagyon ajánlgat senki sem 170 ezer Ft áron tápegységeket otthoni célra.
BQ Dark Power Pro 13 1300W -
-
válasz
syIex #158617 üzenetére
Ah rossz volt az előző linkem .
[hivatalos oldal] PRIME PX ATX 3.1 >The Seasonic PRIME ATX 3.0 Series power supplies were initially shipped with 12VHPWR cables. Following the update to the ATX 3.1 standard, we began replacing these with the new 12V-2×6 connectors.
During this transition period, customers may receive either 12VHPWR or 12V-2×6 cables in the box. We apologize for any inconvenience this may cause. Please note that availability may vary by region. Here is the planned schedule for the new version availability:
China: Available
Europe: During Q1 2025
North America: During Q1 2025
-
válasz
syIex #158610 üzenetére
Na szuper . Legalább te tudtál dönteni.
Nekem továbbra sem szimpatikus a 2x8 pinben végződő 12(+4)pines kábel, így teljesen értelmetlen a +4 sense pin .
Amúgy érkezik a [ PRIME PX ATX 3.1] Ha nem lesz drágább mint a régi , akkor jó vétel lehet. -
válasz
syIex #158550 üzenetére
Én is azt az fspt néztem ki, de meggondoltam magam ,mert több embernél is előjött az a hiba, hogy folyamatosan váltogatja a módokat alacsony terhelésnél és kattog mint az őrült.
[ FSP/Fortron PTM PRO 1350W 80 Plus Platinum ATX 3.1 - strange sounds. ]
[ FSP Hydro PTM Pro 1350W Horrible Sound ]
A másik az NZXT C1500 lett volna , de pont elfogyott mindenhol.
A Corsairt is néztem, de nem 100% -os ATX 3.1 -es (2x8pin-ben végződő 12v hpwr csati nem tetszik )
És a Cybernetics [listán] (230V) sem szerepel sehol a HX.Várok még egy hetet ,hátha lesz kapható normális táp valahol ( C1500 vagy leginkább amire már régóta várok : Asrock PG-1600G, de sehol sem kapható )
[Cybernetics Database] szűrd total score-ra a tápokat és indulj el a tetejétől amennyit a pénztárcád enged.
-
válasz
syIex #158533 üzenetére
Azzal nem jársz rosszul, de reméljük nem fog benne kattogni a relé össze-vissza, mert igen sokan panaszkodnak rá. Amúgy nagyon jó táp.
Csak, hogy lásd a különbségeket:
Seasonic Prime GX-850 80 PLUS Gold (SSR-850GD) - 76k
Seasonic PRIME TX-850W 80 PLUS Titanium - 113k
Matekozza ki mindenki magának, hogy hány éven belül térül meg áramban az a 37k forint. -
válasz
syIex #158530 üzenetére
Szvsz nem. Minimálisan hatékonyabb egy Titanium táp és a vételára sokszorosa egy Gold tápegységnek. Már a Bronze is 85%-os hatásfokkal dolgozik, ami szintén igen jónak mondható. Nagyon sokat kell fogyasztania egy számítógépnek ahhoz, hogy a Titanium hatékonyság megtérüljön a vételárban.
-
Csandi
őstag
válasz
syIex #158524 üzenetére
Én azt csinálnám, hogy itt beállítod a szűrőkbe, hogy 1500W legalább, ATX méret, ATX 3.1, majd a kapott eredményeket a “total score” szerint csökkenő sorrendbe rakod, majd elkezded nézni mennyibe kerülnek itthon. Felülről lefele amelyik először megfelel árban azt lehet venni.
V-nél a 230-at add meg, ugye itthon annyi. -
Paxker315
veterán
-
Amerigo57
őstag
válasz
syIex #137637 üzenetére
sylex1.
A Thermaltake Toughpower 1200W Gold , nem egy jól sikerült táp.
Nézd meg azokat a tápokat , amelyeket koxx ajánlott.Illetve regisztráció után egy -két hónap átfutási idővel az EVGA cégnél ,
az EVGA 1000 W - 1200W Gold és Platinium tápokat.
10 év Garanciával. ( Egyik legcsendesebb és legjobb hatásfokú tápok .)
Link: -
válasz
syIex #137637 üzenetére
Seasonic Prime SSR-850PD
vagy
Corsair hx850
Sztem nem sok értelme van ennél lényegesen nagyobb tápot venni főleg, hogy alig van 1000W feletti a piacon
Seasonic Prime PX 1000 a pixelnél, de ki tudja mikorra szerzik be -
ló úr
őstag
válasz
syIex #109765 üzenetére
Jó h*lye hozzáállás
Az egy marha jó táp. Nem feltétlen fog bedögleni most rögtön, mert lejárt a gari. Amúgy meg, ha megdöglik mondjuk játék közben akkor mivan? Nem fog vinni semmit magával, van benne védelem rendesen. Én feleslegesen nem költekeznék a helyedben ha más baj nincs a táppal csak annyi, h lejárt a gari
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest