-
Mobilarena
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
Csandi #160274 üzenetére
Miért, két éve még más volt a System Power 10 bele, nem volt vele gond?
Én NAS-jellegű és retró gépekbe keresnék kis teljesítményű tápot. Nem olcsót. Hanem kis teljesítményűt. Ha az 500W alattiak 2025-ben nem megbízhatóak, mert ugyanúgy kinyírják az összes rádugott perifériát mint vargáné, hiába van ráírva a dobozra mind a 7 fajta 3betűs védelem kategória, akkor ne legyen 500W alatti ajnlás.Mert legyünk reálisak, egy 3-5 ezer forintot sem érő 20-25 éves Athlon XP retró gépnek nem kell 1 kilowatt-os táp, csak hogy safe (Grade B-C) legyen. Sem 500 W-os Seasonic Prime PX silent 75 ezerért... mert azért legyünk már reálisak...
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
Csandi #159084 üzenetére
A gép további sorsa az lesz , hogy bekerül a céges infrastruktúrába és irodai felhasználásra fogja valaki használni. Max a videó kártyát mentem ki majd belőle mert az kicsit túl kapás lenne. Vettem most Vga-t + beszerzés alatt van egy 34 es UW QHD monitor. Erre most ennyit szánok ( a gyomor és pénztárca befogadó képessége véges
)
-
RobbyJr
addikt
-
válasz
Csandi #158764 üzenetére
Na jó......
Inkább írtam nekik egy e-mailt, hogy most WTF, mert ha a régi akkor ne is küldjék.#158766 Sajnos mire megrendeltem volna elfogyott...
Viszont egyre inkább úgy tűnik, hogy lépnem kell. Ma volt egy hirtelen gép leállás és újra indulás aztán pedig egy teljes kifagyás. Windows logban megnéztem és Kernelre hivatkozik....
-
-
-
Bossp
addikt
válasz
Csandi #158630 üzenetére
Mondjuk arra kíváncsi lennék hogy kivitelezhető amit írnak hogy a csati tövétől 3.5 cm-re kellenne hajlítani a kábelt. Azért még mindig a legtöbb kártya tetején van a csati hely. És a házak nagyrésze nem engedi ezt meg :D igazán rakhatnának már az új tápok mellé legalább egy opcionális derékszögben elforgatott minőségi kábelt.
-
válasz
Csandi #158561 üzenetére
Amúgy hiába van odaírva 3.1 ,nem teljesíti , ahoz mindkét végén 12V-2x6 csati kellene legyen .
Itthon meg nem tudom melyik verziót kapni a régit vagy az újat. Mert ugyanolyan néven árulják sajnos. Még a corsair hivatalos oldalán sincs benne a nevében a 3.1 ,csak hogy hx1500. -
válasz
Csandi #158527 üzenetére
Hasonlóakra jutottam én is ahogy látod.
Corsair a 10 év garancia miatt eléggé vonzó és ahogy nézem ahhoz lehet rendelni 90 fokos csatlakozót is ami viszont eléggé fontos lenne, mert nagyok az 5090-ek és most is oldallap nélkül van, mert az egyenes kábellel már nem megy fel az üveg..
Platinum minősítés azért elég jónak gondolom nem feltétlen fizetnék felárat a Titániumra ebben a kategóriában.
-
válasz
Csandi #158525 üzenetére
Köszi a tippet.
Ez a kettő(NZXT C1500 valamint Corsair HX1500i)ami árban is szimpatikus, viszont jó ideje csak Seasonic vagy BQ! tápom volt.
Ezek már annyira jók lettek, hogy top ajánlások? A kettő közül melyik lehet a jobb ?
Bár a Corsairre 10 év garancia elég jól hangzik a 2 évvel szemben az NZXT-re. -
válasz
Csandi #158464 üzenetére
Nem kellett új szabvány, csak akartak egyet, valakinek ez hasznot termel, az meg hogy a gyakorlatban hasznalhatatlan az mar masodlagos problema. Nem fog konnyeket hullatni az nVidia ha par embernek kigyullad a videokartyaja es ujat kell venniuk emiatt...
Az alapotlet egyebkent az, hogy valodi fejlodes nelkul elobb-utobb ugyis 99999999999999999 Wattot fognak fogyasztani a videokartyak es ahelyett hogy optimalizalnak a fogyasztast es ezaltal a holeadast (ami valodi fejlodes volna), azzal vannak elfoglalva hogy minel torekenyebb csatlakozoba probaljanak meg minel nagyobb aramerosseget passzirozni.
-
bombibmw
veterán
válasz
Csandi #158225 üzenetére
Ezt csak Te tudhatod.
Ez egy eléggé új Leadex széria lehet a Super Flowertől.
Review, videók alig róla.
Én eredetileg 850-et szerettem volna venni és abból is ilyen Adata, Endorfy és hasonlókat nézegetek napok óta, aztán ma szembejött velem a SF, ami olyan rossz azért nem lehet.
Bár nem akartam még venni, de mégis így lett végül. -
KAMELOT
titán
válasz
Csandi #158132 üzenetére
5080 370W max ezt lehet állítani még lejjebb. 300W környékén.
5090 egy kis UV -
válasz
Csandi #158129 üzenetére
Pont a Corsair SF tápokról olvastam, hogy szeretnek megmakkanni. Szerintem simán túlmelegszenek, de lehet máshol van a bibi. Azok is félpasszív elven működnek.
-
válasz
Csandi #158105 üzenetére
Szerintem az RM1000e is vehető. Nem egy RMx bél, de elég szépen és tisztességesen felépített tápegység ez. Az SF1000-nek nem néztem meg az árát, de gondolom csillagászati lehet, na meg azért az SFX tápoknál én szkeptikus vagyok abban, hogy normális dolog ekkora teljesítményt ilyen pici házba belerakni, ráadásként még félpasszív módot is adni neki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest