- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tizedes1
aktív tag
Nos, kedves tagok, megérett a sok jelölt a szanálásra és a sima s25 helyett egy Poco F7 ultra 12/256-ra esett a választás .
Elsősorban a jóval olcsóbb ár 240.000 Vs. 290.000, a nagyobb akkumulátor és gyorsabb töltés miatt döntöttem így.
S10+512GB-ot pedig rejoy-nal 54.000-ért eladom, mert személyesen bementem a boltba és bár sok-sok ezerért kicserélték volna az akkut, de náluk is 3+ éve a raktárban van . Nem vállaltak garanciát arra,hogy az akkucsere után érezhetően jobb lesz a szitu ,mint most ( már csak 2850mAh a kapacitás a 4100 ból ).Így ez a teló nem marad a családban , fiam a Nokia 7.2 6/128GB helyett egy Xiaomi Redmi Note 13 8/256ot kap, amire Android 16 is megérkezik.
Ergo köszönöm a tanácsokat, a segítségeteket!
-
Tizedes1
aktív tag
válasz
FuRiONight #194166 üzenetére
Passz,de 323.000ft vs. 453.000 Ft , az akkor is hatalmas különbség.
Ha nem lenne a gponeplus13eu kupon, amivel 999dollárból meg lejön 130 dodó,akkor is nagy különbség van a 375.000ft VS. 453.000ft között.Csábító ajánlat 323.000ért egy 16/512es OnePlus 13, nem mondom,de követem a fejleményeket,mert hosszútávra lehet hogy jobban megérné ,mint egy s25+.....
Mondjuk a másik oldalt, az alzat sem értem hogy 499.000ft ért ki veszi meg tőlük.....
-
Tizedes1
aktív tag
válasz
Lipton #194014 üzenetére
Attól függ mivel játszik.
Az enyémek kaptak egy tab a9+-t, annak a képernyője és az akkuja is jó/bírja.
65.000ft volt. telefonnak meg egy A35, 8/256GB, amire mindenük ráfér.
Ennél jobb deal most nem volt.
Persze, ha játékra kell és telefon én inkább egy s23+-t vennék 170.000ért, de majd megmondják az okosabbak és valóban bölcsebbek ,hogy egy s24fe jobb választás e, megéri e a felárat.Ha a Samsung shopban vásárolhat,a sok kuponnal jó árat kaphatsz érte 190-210.000ft
-
Tizedes1
aktív tag
válasz
t72killer #193821 üzenetére
Bizonyára sok helyütt így van.Mindenesetre még csak ott tartunk, hogy akkuidő, 6,5" és ne "laggoljon"
Tamás1966 . Igen, erre is gondoltam, meg arra is, hogy ő kap egyet, én használom,amíg nem kell másik... No meg feltettem HA-ra is, de nem haraptak rá.
REjoy 54.000et adott volna érte, annyit nekünk is megér.
t72killer: Nyárig ....akkor addig kibírjuk.
( bízom benne, hogy nem tart majd olyan sokáig az új teló miatt a migrálás, authentikátorok telepítése stb.... remélem, nem lesz nagy macera, tele vagyok progamokkal ,ráadásul ezeket használom is .
Köszi a tanácsokat!! -
Tizedes1
aktív tag
Sziasztok.
Dilemmában vagyok....
Fiam Nokia 7.2 7/128 telója sz@rakodik, értesítési sáv sokszor lehúzódik és reset sem segít..... No de vagy veszek neki egy telót (13éves, szülinap is jön) vagy megkapja az s10+telómat,amire mar nagyon fáj a foga....
A: Stumble guys, brawl stars, Hill climb racing 2 és Minecraft játékokkal játszik, a többi másodlagos ,ergo az akku üzemidő és a stabil hardver a lényeges. 8/128 is elég, ennél jobb csak akkor,ha nincs számottevő különbség.
B: no de,ha megkapja az 512es s10+ telómat,akkor én mit vegyek ?
128kicsi,256 elég lesz.
Qi töltést megszoktam,de kibírom ha nem lesz.
Samsung őt is megszoktam így s23 felé kacsintok, vagy s25??Az s10nek Android 12 volt az utolsó update 2022ben. Még szoftveresen kiváló , akkuja 6óra SOT-ot hozza , nálam. fiamnak hétvégente majd 2x kell tölteni
.
S23nak 2027ben lesz utolsó friss oprendszeren, és ha olyan jó lesz mint az S10,akkor akár 2030ig is kihúzhatja szoftveresen.
Vagy s25,aminek 7 év a támogatottsága?
Őszintén szólva , csak a szoftver 2027 VS 2032 miatt nem vennék 100.000-150.000 ft-tal drágább telót
Sőt, vonz a kisebb méret,így nem 23+ vagy 25+-t vennék.
Más telót is szívesen fogadok, Huawei és egyéb bloatware, reklámos telók nem fognak meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vírusirtó topic
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- Vicces képek
- TV antenna és jelerősítés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest