Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Mi Band karkötő
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz Osynho #158769 üzenetére
Ez jellemző fogyasztási szokás, mindig többet nagyobbat jobbat akarunk. Én is most rendeltem Mi 10T Liteot, Mi 8 után (ami manapság szinte kompakt kategória) elég nagy méretbeli ugrás lesz, még nem tudom hogy fog tetszeni, egy kézzel már ezt se tudom kezelni, Mi 10T Liteot meg esélytelen lesz. Ez volt jó áron most, sokkal kisebbet úgy se találtam volna, kint voltam Németbe ott gondolkodtam Pixel 4a-n de sokalltam az árát (persze jó készülék, de nem akartam ennyit kiadni rá).
Google minden évben jön kompakt modellel, kár hogy nálunk nincs hivatalosan jelen. -
pinnacle
nagyúr
válasz Osynho #119301 üzenetére
Nem is gondoltam volna, hogy ennyit számít pár mm, gramm. Xiaomi Note 4 nekem nagy volt, (fél kézzel szeretem használni), Samsung J5 (2017)-et vettem helyette. Nekem ez az 5,2" az ideális méret, pedig csak 5mm-ről van szó.
Vettem hozzá Dual Layer tokot, ezzel olyan kényelmetlenül széles lett, mint a Note 4, és ha hisztek, ha nem, nehéz a +30g.
Vettem egy Jelly tokot, de még ezzel sem tettszik, pedig csak 2-3mm.
Nem érzed a készülék házát, ami nagyon jó minőségű, és nem 2-3mm-nek tűnik, hanem olyan bumfordi az egész. Így tokot csak "vészhelyzetben" használok, amikor pl. haverokkal találkozom vagy kirándulok.
Egyébként nagyon jó a telefon, nincs vele semmi különös probléma, azt leszámítva, hogy a Gmail nem jön meg csak a képernyő zár feloldása után. Nem tudom, hogy mi lehet a gond, WhatsApp üzenetek megjönnek.
[ Szerkesztve ]
-
Whatismyname
újonc
-
Brandynew
őstag
válasz Osynho #119283 üzenetére
"pár éve egyébként szívrohamot kapott volna a felhasználók többsége"
Itt van a kutya elásva. Most már senkinek se kéne egy 4"-os mobil, és ez annak a tökéletes példája, hogy csak az újdonságtól való félelemmel van dolgunk. Ez tetten érhető egyébként az élet legtöbb területén, pl. az idősek egy része a mai napig idegenkedik az automata mosógépektől.
-
Brandynew
őstag
válasz Osynho #119279 üzenetére
7,1%-kal szélesebb a mobil.
Ízlések és pofonok, egy kézzel is lehet kezelni egy mobilt, nem kell átérni az ujjaddal az egész felületet, a laptopon se éred át, sőt, a tévén sem. Ez az átérés mizéria még a klasszikus telefonokról ragadt ránk, egyszerűen meg kell tanulnia kezelni a nagyobb kijelzős mobilokat.
[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz Osynho #118643 üzenetére
Ja te vagy az akinek problémája volt vele, emlékszem, írtál már korábban. Kifogtál egy rosszat, nagyon nem lehet rá mit mondani.
Van amúgy dual sim topik is, esetleg ott is kérdezz, hátha tudnak segíteni.
Meizu M5-t nézd meg még, bár támogatása nem túl jó (főverzió frissítés terén, mert egyébként a flyme nagyon jó szokott lenni rajta). Kicsit mondjuk nagyobb 5,2", de szerintem még nem vészes. Vagy még Moto G5, bár 2/16 RAM/ROM nem túl sok, de amiket írtál ahhoz bőven elég.[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz Osynho #118641 üzenetére
Redmi 4X esetleg. Akku és méret miatt nehéz megfelelő készüléket mondani.
Mi 4C-ről pedig általában jókat olvastam.
Redmi Note 5(A) van még csak, sima Redmi 5 még nem jelent meg (talán még be se jelentették).
Egyébként jónak ígérkezik a Redmi 5 (5" FHD kijelző, S625/630, 3600-as akku), így azért kérdéses lesz az ára és persze B20 támogatás is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest