- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltip
őstag
válasz
zsoltip #187666 üzenetére
Ha a kompaktságot tekintem, igen, nekem is a Xiaomi 12 jön ki. De mi van, ha más paraméter is lesünk. Úgy elmozdulunk pl. teszem azt Poco M6 Pro irányába?
Igen, ez hölgy kezbe lesz, de a kijelző méret miatt, mégis elgonodlkozom nagyobb készülékek... idősebb személy lévén, a szem már nem tökéletes. A billentyűzetet is minél ngyobbra állítom a készülékén mindig. Így vizont minél kisebb a kijelző, anál nehezebb pl. a gépelés rajta, vagy a böngészés...
Ezért nézzük meg kérlek úgy is, hogy mi van, ha a méretkérdést elengednénk.
-
juuzer
addikt
válasz
zsoltip #128603 üzenetére
Szarkazmus volt
Igen, nem szeretem, vagyis az indokolatlan hypeot meg fillérb*szást, ami itt a fórumon van. Hogy le vagy nézve és egyből, ki vagy utálva, h bármi rosszat mersz rá mondani is. Mert egyből le vagy ugatva. Ez a bajom és lassan emiatt utálom az egész márkát.
Plusz a Mi A-em még mindig Android 8.0-val futkos, mert a Xiaomi képtelen berhelni egy normális firmwaret. Talán harmadjára pullbackelték a 8.1-et. De azért jön a Redmi 6 for no reason, miközben a támogatás elég gyatra. És még egy stock droidot se tudnak kiadni normálisan. De ez az én nyűgöm.
És igen, elnézést kérek mindenkitől, akinek ez rosszul esik,de azt gondolom nem kell imádnom a márkát és ezt tapasztalatok alapján le is írhatom.
Egyébként meg ugyanúgy ajánlom őlet ettől függetlenül, mert a középkategóriában gyakorlatilag verhetetlenek.
Ne haragudjatok, bocsánat.
-
juuzer
addikt
válasz
zsoltip #128601 üzenetére
Hmmm
Amúgy én is Redmi 2 Prot használtam anno, azt nagyon szerettem
(Csak a Ksziaomi fenbojoknak ajánlom szeretettel
)
S7-S7E - Honor 9 - Huawei P10 - LG G6 vonalon elindulhatsz szerintem. Esetleg egy Gen 1 Pixel. (Bár mint tudjuk egy Ksziaomi Redmi 57483930 Prime Pro A Note ezerszer jobb MINDENBEN.) A használt piacot sajnos nem ismerem :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest