- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
-
jeni
félisten
válasz
lanszelot #173232 üzenetére
sok márkát kizártál. a típusokról nem is beszélve.
a Xiaomi nem erőssége a fotózás,ha drágább ami jobb is lenne az már túl lépné a keretet.
hozzá téve a Google Play hiányos telókat is.
így nem sok kínálat vagy lehetőséged maradt.esetleg mentségként ha van még új ebből:
Huawei P30 Pro-ez is kezd kiöregedni.annak ellenére még ma is életképes.
-lassan frissítés se nagyon lesz erre. -
trebrona
nagyúr
válasz
lanszelot #152826 üzenetére
VakuVillanó led minden mai telefonban van.Kicsit olyan nekem az igényed, mint a PC-knél. Nem kell drága, csak a gyereknek lesz játékra. Én jó szívvel nem merek neked ajánlani ennyiért, beltérben még a drágábbak is sokszor elvéreznek, majd hátha kapsz másoktól ajánlásokat.
(#152827) Tesco Value:
emag, euronics 95k -
resist
tag
válasz
lanszelot #149714 üzenetére
Bocs, azt nem láttam. Amúgy ha kimondottan zenehallgatásra vennél telefont, és a használt is játszik, javasolnám az LG V30-at esetleg. Nekem V10 volt, nagyon szépen szólt rajta a zene. Bár használtan is több, mint 100 font
A Redmi 8A 512GB-is bővíthető, az indiai oldalon találtam meg. Nagyjából középtájon, a Dumdaar Processor résznél írja.
-
resist
tag
-
gyenesmartin
őstag
válasz
lanszelot #149695 üzenetére
Az egyik legjobb minőség a fiio. Van olcsóbb is egyébként márkán belül. Nézz be a fejhallgató erősítő és DAC topicka. Normálisan felépített tápegység, AK4497-es DAC. OPA1642-es műveleti erősítőkkel. Lehet, hogy csúcs telefon veszel ennyiért, de közel sem lesz olyan hangja, mint ennek a fiio-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest