Android Go-val még olcsóbb lehet a Realme C21

A C21 elfogadható belépő szintű alternatívának bizonyult, ez a modell kaphat most új lapkakészletet és Android Go rendszert.

Hirdetés

A Realme a belépő szinten mutatott már kiemelkedően jó megoldást, például a Realme C3 formájában, ami jelenleg negyven ezer pénzért szerezhető be itthon, egyébként az 50 ezer forint alatti kategóriában indult és végül is korrektül helytállt. A Realme C21 sem volt kifejezetten rossz, de ár/érték arány tekintetében már nem volt olyan meggyőző az összkép. Ezen segíthet egy új verzió Android Go rendszerrel.


[+]

Az előzetes információk szerint a Realme C21Y teljesen megegyezik majd a komolyabb memóriakiszerelésű (4/64 GB), NFC-vel szerelt C21-el, csak a lapkakészletet cserélik le a Unisoc T610-es SoC-ra, a rendszert pedig Android 11 Go Edition-re. Ez a vezércsel, megfelelő árkategóriában tulajdonképpen helyrebillentheti a kifogásolt ár/érték arányt, amennyiben a hardver és a pehelysúlyú Android verzió megfelelő összhangban tud majd dolgozni. A bemutató, az ár és az elérhetőség egyelőre rejtély, de a készülék már megfordult az FCC-nél és a TÜV Rheinlandnál is.

Azóta történt

Előzmények

  • Realme C21 - jó védelemmel száll ringbe

    TÜV-minősítés, méretes akkumulátor, teljes értékű Android és 12 nanométeres rendszerchip: 43 ezer forintos áron ezek jó hívószavak, de a gyakorlatban ez is csak egy belépő szintű eszköz, azok tipikus hibáival.

  • Realme C3 - ez kéne legyen a minimum

    Továbbra sem ismert márka a Realme itthon, de a C3-mal van esélyük ezen változtatni. A márka legolcsóbb telefonja nem okoz csalódást.

Hirdetés