- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
válasz
mindenes24 #191869 üzenetére
Olyat vegyetek, amiben min 4 GB memória van!
Hvse
A Pixel 8 egy picivel kisebb mint a 8a és egy picit mindenben jobb is, mint a 8a!
A pici telefonok eltűntek.
Androidból Asus Zenfone 10, Samsung S23 + S24. -
PROTRON
addikt
válasz
mindenes24 #191853 üzenetére
Egyébként mi számít az "egykézben tudja kezelni" feltételnek?
Nem viccből kérdezem, nekem pl minden 4,7"-nél nagyobb kijelző "macerás" egykezes kezelés szempontjából, pedig nem vagyok 92 éves bácsika, de nem minden 92 éves bácsika ugyanolyan, így végképp nehéz bármit írni erre a feltételre.
Ahogyan azt is jó lenne tudni, hogy a korábbi telefonja mekkora volt.Az árazást tekintve egyébként jó lett volna ha a karácsonyi ajánlót elolvasod, mert akkor nagyjából képbe kerülsz hogy milyen árkategória az ami még nem fogja felidegesíteni a felhasználót, de elég olcsó Nektek is.
Mert nem csak a beépített fizikai funkciók szabják meg az árat, de sokszor a a szoftvernek a hardverkövetelménye, márpedig az olcsóbb márkák sokszor nagyon rosszul választanak és szar a felhasználói élmény, ami miatt földhözvágja az ember.
-
vacs
veterán
válasz
mindenes24 #191850 üzenetére
Én leginkább azért nem reagáltam, mert nem tudom, mi van a bácsihoz közeli gsm boltban legolcsóbban.
Tippre a többeik sem tudják, hogy mi a gsm boltok olcsó használt kínálata!
Fogalmazd át a kérdést, de még jobb, ha kitöltöd a kérdéssort! -
salaud
aktív tag
válasz
Én azért nem reagáltam, mert nem nagyon tudom elképzelni azt a 92 éves bácsit, akinek elég jó a szeme, hogy lássa, elég jók még a motoros reflexei hogy tudja böködni az érintőkijelzőt és elég agilis a tömegközlekedéshez, ezenkívül meg is tudja tanulni kezelni mindezt. Egyszóval én inkább mondanám keress egy mobilnet és nfc képes tabletet a bácsinak, ott még esélyesebb a dolog, okostelefont ajánlani nem tudnék.
-
válasz
Én pl. azért nem, mert használtban nem vagyok annyira otthon.
De nem írtál árkategóriát.
A lehető legolcsóbb elég széles körben értelmezhető. -
mindenes24
junior tag
válasz
mindenes24 #191819 üzenetére
Erre miert nem reagal senki?
Terkep hasznalatahoz nem kell eros kutyu, 4GB RAM, vagy hasonlo megkotes?
-
válasz
mindenes24 #191209 üzenetére
Én valami Samsungot vennék, ha a támogatás fontos.
Árat nem írtál, de az A1x, A2x mobilok már azért megfelelnek erre a célra.x változó, attól függ, mennyire akarsz újat/használtat, olcsóbbat, kicsit drágábbat.
-
mindenes24
junior tag
válasz
mindenes24 #191021 üzenetére
Erre senki semmit?
Furcsa, korabban ment boven vita, hogy nemelyik tul lassu terkepek hasznalatahoz. -
vacs
veterán
válasz
mindenes24 #186046 üzenetére
Ha 14 napon belül vagytok (pár helyen 30 nap), akkor küldjétek vissza!
Ha már nem, és valami hivatalos helyről van, akkor érdemes (a bolt kihagyásával) elküldeni a szervizbe mikrofon hiba miatt! -
válasz
mindenes24 #185486 üzenetére
Erre szerintem rövid válasz nincs.
Én inkább onnan közelíteném meg, hogy miért érdekel a Go? Van olyan app, aminek a futtathatósága érdekelne Go alatt?
Előbb vennék valamivel drágább vagy használt mobilt, mint Go verziót. -
válasz
mindenes24 #185332 üzenetére
Használ: A72, S20fe (g780g, sd865)
-
válasz
mindenes24 #185332 üzenetére
Vegyél fényképezőgépet
szerintem amelyik teló ezt tudja, az nem kezeli az sd kártyát -
titi12
aktív tag
válasz
mindenes24 #185029 üzenetére
Majd' mindegyikben lehet, házilag is.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
mindenes24 #184948 üzenetére
És az árkategória?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
mindenes24 #184945 üzenetére
Alap Oppokat nem ismerem én se, pedig Telekomnál is van kínálatba pár darab. Nem nagyon terjedt el ez a márka, pedig nem hinném, hogy annyira rosszak lennének a készülékeik. Az árukeresőn 1 véleményt láttam, de az nem igazán pozitív.
Mennyiért szereznéd be? Mire kellene és meddig? 4gb ram már nem annyira időtálló és lehet a processzora sem. -
ghiottone
nagyúr
válasz
mindenes24 #184932 üzenetére
Oppo jó. Find X5-öst használtam 10 hónapig. Most Pixel 8 Pro után Op11 van. Mi a kérdés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest