Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rivyan

    csendes tag

    válasz monti0222w #76753 üzenetére

    Én is M8-on agyalok jó ideje, de picit félek attól, hogy a 2 GB RAM mennyire future-proof. Sok telefon már 3 GB-tal jön (Z3, MI-4, OPO, stb), és nem szeretnék 1 éven belül megint telefont cserélni, mert nyöszörög a rendszer a 2 Gigával.

    Nem vagyok egy anyagmániás ember, de a sok műanyag doboztelefon (Honor 6, MI-4) között annyival jobb érzés megfogni a HTC-t.

    Mit gondoltok, mennyire lesz gond a 2 giga ram záros határidőn belül? Nem tervezek Asphalt 8 kaliberű játékokkal játszani rajta, főleg idle gémeket, stratégiákat szoktam tolni (Plague Inc és társai :3 ). Emellett nekem csak átlagos böngészés - zenehallgatás - fotózás trióra kéne a telefon. (És pont ezért tetszik nagyon nagyon a HTC-nél a BlinkFeed app :3 )

    Ami még nálam lehetséges választásként játszik: Sony Xperia Z3. De HTC fele jobban hajlok. Specifikáció szintjén MI-4 és Honor 6 is jó lenne, sőt, de annyira... meh. Nem vagyok sznob, de picit valami extravagánsabb kinézetet szeretnék, Galaxy S2 után kezdem unni a fekete / fehér doboztelefont. Honor 6 meg "olcsó" Szifon utánzatnak tűnik dizájn téren, ezért végképp "taszít".

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák