- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
The Manager #24052 üzenetére
biztos tudod azt is, hogy percről percre miként használta...
nekem attól hosszabb intervallum alatt sem égett be, pedig használtam rendesen, nem csak a zsebben tartottam! igen, én használtam, nem más...
amennyiben az akkori egyik beosztottam leírja, hogy nálam nem égett be, akkor az ellensúlyozza az általad leírtakat?
erőltetve van ez a beégés dolog, nem is kicsit! beég(het), de egyrészt közel sem annyira nagy arányban, mint sokan állítják/gondolják, másrészt azért van a 24/26 hónap garancia, amiben a samsung például nem rossz, sőt!
volt több amoled kijelzős telefonom, és bár egyik sem égett be a napi 4 - 6 (néha akár több) órás kijelzős használat mellett 6 - 8 - 10...stb hónap alatt sem, de most hirtelen kezdjek el nagyon aggódni, mert s4 telefonom van, aminek (s)amoled kijelzője van, és még használom is a telefont?!?! -
Riuko
senior tag
válasz
The Manager #24052 üzenetére
Erről beszélek, mindenki beleszól olyanok is akik sohasem használták tartósan. gondolom érted kinek szól
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest