- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
-
BenHans
addikt
válasz
Víz Elek #106598 üzenetére
Víz Elek: Szia!
Nexus 5X lesz a te telefonod.
EyElEs?!: Ha phablet, akkor én a V10-6P közül választanék. Ha elég az 5.2" akkor a HTC 10-et is tudom ajánlani, elég megbízható és jó áron van, Eu régiósra megadják a 2 év gyártói garit és most érkezett készlet a mobilcornernél.
-
G4bi89
senior tag
válasz
Víz Elek #73401 üzenetére
Ezek közül egyik sem szerintem. Gondolom mivel N5 -ről váltanál a G2 nem opció mivel ugyanaz a hardver csak rosszabb szoftver.
Sony esetleg ?
Maximum a G3 másik launcherrel és 5.0 -val amiben ha jól olvastam azért javítottak ezen az akadozáson. (nem követem a saját topikját)Megértem ezt a kínai dolgot, mert amivel egyszer rossz tapasztalata van az embernek azzal nem szívesen kezd másodjára is. (én is ilyen vagyok)
Persze az igazsághoz azért az is hozzátartozik, hogy a feljebb írt THL nem említhető (szerintem) egy lapon a Xiaomi,Oppo,Oneplus termékeivel. Ezen márkák ugyanis simán hozzák az A brand minőségét, persze nem az 50k-s készülékeik. -
Ájvé
veterán
válasz
Víz Elek #73401 üzenetére
LG G2 akkor inkább. G3-nak túl nagy a felbontása, hardvernek kicsit sok. SGS5 szerintem drága a tudásához képest, így inkább G2. iPhone5-t nem vettem számításba, neked kell eldöntened alapvetően, hogy Android vagy iOS.
Mellesleg nem tudom mivel volt negatív tapasztalatod, de kínainál se mindegy a márka, sőt maga a készülék sem. Utána kell olvasni, fórumokat nézni és az alapján venni kínai telefont, de ugyan ez igaz gyakorlatilag bármelyik gyártóra ugyan úgy. Vannak jó és kevésbé jó készülékeik (vagy egyenesen hulladékok, de mondom ez bármelyik márkánál előfordulhat, el kell felejteni, hogy egy név mögött teljesen megbízható készülék van). -
s4tch
veterán
válasz
Víz Elek #73376 üzenetére
Azon nincs mit kiforgatni, hogy "kínait nem igazán szeretnék". Azt hadd tegyem hozzá, hogy ebben az ársávban is tucatnyi jó ajánlatot lehet találni a kínaiak között. Az pedig a te problémád, ha ezeket bármilyen okból kizárod. A kínai telefonok másodlagos piaca is elég pörgős, de ha neked ez az elsődleges szempont, akkor vegyél egy keretbe beleférő iPhone-t, annak bármikor hamar találsz gazdát. Bár az iPhone-ok is kínai gyártásúak...
Ismétlem, nyugodtan vegyél LG G2-t, megfelel a nem túl precízen megfogalmazott (nem kínai okostelefon 90e-ig) igényeidnek.
-
Hunt3r22
őstag
válasz
Víz Elek #73376 üzenetére
Most komolyan ez alapján veszel telefont?
Samsungot veszel csak azért mert mindenki ismeri? (Ha hardveraprón adod el, az adott vásárló valószínűleg elolvas több tesztet, más márkát is megnéz, esetleg körbe kérdez itt és egyből nem az a veszély fenyeget, hogy a Samsungot előbb megveszik meg mint a Xiaomit)
Ne is haragudj, de vannak gondok.
-
s4tch
veterán
válasz
Víz Elek #73372 üzenetére
Oké, akkor vegyél egy Samsungot, az legalább koreai. 90-ért kapsz egy S5 minit, ami gyakorlatilag minden létező paraméterében rosszabb, mint akár egy Mi3, akár egy 300 euró körül elcsíphető Honor 6, akár egy szintén ~300 eurós Oneplus One.
90 körül esetleg az LG G2 megfontolandó a fentiek mellett. Nem is kínai.
-
xmaas
őstag
válasz
Víz Elek #67046 üzenetére
A helyedbe beszervalnek egy jo allapotban levo lumia 930 at nem kell problemazni frisitesekkel meg costum rom meg babamkinja , korrekt kamera,korrekt navigacio, alap felhasznalasra tokeletes persze ha szereted birizgalni a rendszert meg ilyen olyan lancsert meg ikon pakk meg specko programok akkor a Nexus 5 ost inkabb az fog kapni meg eleg sokaig tamogatast
-
Víz Elek
senior tag
-
cs.zs.
veterán
válasz
Víz Elek #61590 üzenetére
LG L90 Dual ? 65 + némi posta
[link]Mobilarena teszt végszó:
"A sok-sok apró extra szolgáltatás és jól paraméterezhető rendszer, valamint a kifejezetten combos akkumulátor miatt végül az Ajánlott plecsnit tudjuk rácsapni, az L széria legkomolyabb darabja megérdemli a népszerűséget." -
Norbi.
őstag
válasz
Víz Elek #58311 üzenetére
Felhívod őket, hogy mi a gond, elvileg 72órán belül házhoz mennek és megjavítják előtted a készüléket. 4.3nál jött a knox, a gari érvényességéhez 0x0 kell legyen, általába nézik. Tehát, romcsere, stb. felejtős..
GSPLR: Mindkét készülék jó (telefonboltba dolgozok) nekem M7-em van, de van bent egy P7.
Baromi szép a kijelzője, brutál gyors,(túl belakni nem tudtam azért..) jó a kamera is (M7hez képest főleg..)
De én a HTC-t venném. P7-nek lehetnek kompatibilitási problémái a HiSilicon miatt, a HTC felülete szerintem a legjobb, a legjobban optimalizált. -
Norbi.
őstag
válasz
Víz Elek #58306 üzenetére
Egymás után használtam a két telefont, klasszisokkal jobb volt az S4. Gyorsabb, problémamentesebb volt, jobban bírta akkuval is, szerintem a kijelző is szebb. Samsung prémium gari is jó dolog.
Bár, tény, a Z fogásra jobb volt, de 4.4.2-vel akadozott akár csak a beállításokba a görgetés, üres rendszeren is. Alig tudtam megszabadulni tőle... -
-
-
xperiasigi
őstag
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Víz Elek #21212 üzenetére
Nem illenek össze. MTK6577-ben SGX531 van, nem 544MP. A szervízet nem tudom, ha van nekik itthon..
Bár akkor is érdemesebb nevesebb gyártót választani, mint például a Lenovo. Bár inkább DUAL SIM topik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest