- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orgi
addikt
válasz
Louro #190779 üzenetére
A túrázás a hobbim, ehhez rengeteget vezetek is, külföldre is, most megnéztem, majdnem 30 GB zene van a telómon és egy túranapon átlag 600 MB fotót készítek. 2 hetente mentem gépre a fotókat, de ettől még másolatban fent van egy részük a telefonon is. Az én felhasználási módommal nem tartom elegendőnek a 128 GB-ot, 256-on érzem kényelmesen magam, még ha túlbiztosításnak is tűnhet. Amúgy 2024 végén nem tudom miért kell a gyártónak spórolni ezen...
-
Zsolt,72
senior tag
-
Ryoo
senior tag
válasz
Louro #102348 üzenetére
Budapesten majdnem mindenhol lesz 4G-d. Sokkal jobb a hálózata a két T-nek, mint a Vodának, nagyon nyomatja a Vodafone a 99%-os 3G lefedettségét, mégis Budapesten a budai oldalon amerre járni szoktam nemhogy Edge hálózat sincs...
(#102349): Ha ingyen megkapod a Moto-t, akkor szerintem nem érdemes venni helyette másikat. Azon stock droid van, aminek elég a 2 giga ram általános felhasználásra, mivel a nexus 5x is csak annyival rendelkezik és azért még 1 év támogatás kötelező rá, így nem hiszem bármi gond adódna vele. A xiaominak kell a 3 giga ram a MIUI miatt, erőforrásigényesebb sokkal az a rendszer, illetve a teljes LTE frekvencia paletta is a Moto mellett szól. Én amellett maradnék.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Louro #102286 üzenetére
Hardveraprón 1. genes Moto X - ha rendben van az amoled panelja akkor nem rossz választás lehetne. Kamerája elfogadható. A telefon is jó, remek proci, 2 gb ram, stb.Itt van egy. Esetleg talán még 2. generációs Moto G is van fenn, az is elfogadható készülék pár hónapig használtam.
-
válasz
Louro #102286 üzenetére
Olcsón jó kamerás mobil a Jiayu G4 sorozat. Legyen az g4c (MT6582), g4s (MT6592) , vagy sima g4 (MT6589). Ugyanaz a kameramodul.
3Ah-s akku.
Nekem ez van másfél éve, és már akkor használtan vettem.
Vigyázz, ebben a g4-ben gps csak a specifikációban létezik, illetve hekkelt antennával már lehet valamennyire navigálni. -
-
w333
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest