- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hans989
tag
válasz
Zolicska2 #101421 üzenetére
Tényleg tisztázd le magadban az igényeket és a pénzkeretet.
1) Miért kell dual active sim?
2) Miért nem lehet lemondani az egyik sim-en a mobilnetet, és cserébe a másikra pedig egy normálisabb / nagyobb adatkeretre előfizetni?
3) Valóban szükséges-e 2 sim + sd kártya bővíthetőség is? Manapság 32 gb és 64gb belső tárhellyel rendelkező telefonok is akadnak bőven.Én most kicsit azt érzem hogy két 100 MB-os net adatkerethez keresünk valami hiper szuper ám olcsó telefont, aminek kizárólag a rootolás miatt+ mert van régebbről egy 2.000 forintos sd kártyád, ezért rendelkeznie kell sd slot-tal is.
Úgymond gombhoz a kabátot... ami sehogy se fog jó eredményt hozni.
-
Ájvé
veterán
válasz
Zolicska2 #101436 üzenetére
Ő azt írta, hogy 3G többet jobban meríti az akkumulátort, mint a 4G.
Az hogy egy adott hálózatra csatlakozik a mobilod, azt nem jelenti azt, hogy adatforgalmat is fog generálni. Ha nincs bekapcsolva az adat szinkronizáció akkor teljesen mindegy, hogy 2,3 vagy 4G-n lóg a telefonod, nem fog adatot forgalmazni.
"Nem fogom csak azért itthonról használni a mobil netet a wifi helyett, hogy nagyobb adatcsomagot rendelhessek"
Ezt meg abszolút nem értem, miért kellene mobilnetet használnod wifi helyett? Valahogy nem értem a logikádat. Én csak azt írtam, hogy 4G lefedettség a T-mobile és Telenor esetében az év végégi eléri a 98%-ot (terveik szerint), ezt erre írtam:
"Ha jól tudom, nálunk nincs még kiépitve."
98%-os lefedettség szerintem elég jól kiépítettnek számít.
Az hogy te használod, vagy nem az a te saját döntésed, szóval nem mondtam, hogy wifi helyet mobilnetezz.
Ez mellett a T-Mobile és Telenor 3G lefedettsége elég alacsony, így ha nincs 4G-d jó eséllyel marad a 2,5G (Edge), ami jóval lassabb, bár nekem még az is bőven elég, de nem vagyunk egyformák. -
hans989
tag
válasz
Zolicska2 #101414 üzenetére
Dual active sim + mindkettőn min. 3G + sd kártya bővíthetőség + mindezt 40-50 ezer forintért.
Sajnálom, de ilyen készülék nem lesz egyhamar. Ami vigasztalhat, hogy egyre nagyobb belső tárhellyel rendelkező telefonok jelennek meg, így az sd-kártyát max a rootolás idejére kell majd beraknod az egyik sim slotba.
Valahogy az igényeken és a rászánt pénz összegen is változtatni kellene, vagy akkor várni minimum fél - egy évet is akár és hátha pl. az Asus kihoz egy ilyen készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest