-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
-
-
jeni
félisten
Hasznaltan garanciával s7 sima vagy edge
Talan S8 szintén garisan.
Mas mobilokban nem tudom van e NFC?
Huawei 10 Duál ebben biztosan van NFC a Telekom arulja.
Huawei P20 pite, Huawei P30 lite vagy a sima Huawei P20.
Xiaomi A2 esteleg ebben. Xiaomi Note 7 ez még beleferhet a keretbe. -
Gibo
senior tag
Na, a készülékre 24 hónap a garancia, a fülesre 3, az akkura és a töltőre pedig 6.
Helyi megkötést nem írnak az oldalon, csak annyit, hogy hibás készölék esetén a Huawei maga, vagy valamely általa hitelesített javítóműhely javítja meg a készüléket. Esetleg kérdezz utána a Honor Supportnál, van nekik magyar nyelvű operátoruk is.Bei Feststellung eines Mangels während der Garantiezeit repariert oder ersetzt Huawei bzw. ein autorisiertes Technikzentrum nach Ermessen von Huawei das Produkt oder Komponenten davon. Das reparierte Produkt, Ersatzprodukt oder Ersatzteil darf keinen Defekt ausweisen. Der Käufer oder sein Stellvertreter (im Folgenden „der Verbraucher") hat während der Garantiezeit weder für Reparatur- noch für Ersatzteilkosten aufzukommen.
-
Postas99
őstag
Nem rossz áron van.
[Teszt képek és video]Ha kíváncsi vagy mennyire jó a kamerája
Ez pedig egy részletes összefoglaló a készülékről:
[Sajna orosz]Scroll hibát nem produkál. STOCK DROID.
10 óra SOTB20
-
jel1
aktív tag
Ja, de adatok alapján ez is elégnek tűnik, hosszú távra kellene teló netezéshez, stb..
vernee thor
Ez ajánlható telefon?Meg itt látom a nettó árat, nekem meg az kell
-
-
Handball94
senior tag
Ha tudsz még 7 ezret hozzárakni, Doogee X5 Pro
-
Flind
senior tag
"Száomi" vagy "Sáomi" a Xiaomi, szabadon.
Xiaomit magyar webshopjukból igen, Nexus 5 passz. Ha MM-ben jó árban van, gondolom ott, amúgy nem tudom.(#64753) sztruhar: Szerintem elég sokat számít gyorsaságban is, mert fél gigánál nem ismeretlen a loading felirat, de most főleg az alkalmazásokra (RAM limit) és a támogatottságra gondoltam.
Igen, mindhármon 8.1. -
jel1
aktív tag
-
pengwin
addikt
függetlenül szerintem 60k körül érdemes nézelődni, azok a legolcsóbb, hosszú távon használható készülékek, pl Expansystól a Moto G, érdeklődd meg náluk az EU VAT ID-s visszaigénylést, ha lejön a Moto G árából az áfa, akkor erősen ajánlott.
T-nél kártyásan 50-53k körül Idol 2 mini S, vagy Ascend G6 ajánlható, kb. azonos paraméterekkel, én a G6-ot venném a kettő közül. Ezek fölött a 90-120k-s kategóriában van értékelhetően jobb ajánlat.
Amennyiben előfizetés mellé hűséggel veszed, akkor ha az LG G2 mini ára beesik az G6-mini S szintjére, akkor az is ajánlható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest