- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TunerJoe
senior tag
válasz
duckload #156888 üzenetére
Az leginkább tőled függ, hogy meg tudod-e szokni a nagyobb telefonokat. Az én véleményem szerint nem olyan nehéz. Én iPhone 5s-ről váltottam Xiaomi Mi 9 SE-re (4 col vs 5,97 col), kb azonnal megszoktam, de ez persze emberfüggő.
Viszont az A20e-t ne vedd meg. Elég rossz ajánlat, gyenge processzor és még az aksija is kicsi. A Honor 9X-et sem ajánlanám annyira, az árához képest abban sincs olyan jó hardver.
A P40 lite-ot annyira nem ajánlanám. Nagyon jó telefon hardverileg, de a Google szolgáltatások hiánya nagy komprumisszum a legtöbb embernek Európában és szerintem neked is az lenne.
Úgyhogy ismét a Redmi Note 9 vonalhoz kell visszatérnünk. De abból sem a simát érdemes szerintem, inkább a Redmi Note 9S-t, vagy a Redmi Note 9 Prot (igaz az már kicsit 70 felett van). -
jeni
félisten
válasz
duckload #68591 üzenetére
Annyiért bármit.
Samsung S5
Samsung Galaxy Alpha
LG G3,
HTC ONE M8
Nexus 5Ájvé igazt mond
Az edigitalban a honor 6 105000 Ft ha cetelem kártyásan veszed ami 45 napon belül kamatmentesen -15% még olcsóbban megkapod. Valamit az One Plus One -
-Faceless-
őstag
válasz
duckload #49641 üzenetére
Nem mindegy melyik nexus, és milyen. Ha be mered vállalni a használtat, akkor nexus 4 16GB-t a legjobb, de ha nem akkor inkább 16 GB-os Moto G-t ajánlanám. A 8-as modell mind a kettővel csak nyűg, és szenvedés...
Az f6-nál kb. minden tekintetben jobbak azért nem említettem.
#Mr.Silkó Próbálj megnézni egy kiállított nexus 5-öt valahol, ha tetszik akkor azt ajánlanám. Ha nem akkor valahogyan a csomagodba bele lehetne-e paszírozni egy Note 3-at, vagy Htc One-t?
Az a baj, hogy a G2 elég jó telefonnak számít, és nem igen van esély, hogy olcsóbb kategóriában pozitív csalódás érne.
-
válasz
duckload #44729 üzenetére
goto #44725
amennyiben az android számodra egyenlő azzal az egy típusú készüléken tapasztaltakkal, amit épp megnéztél - és csak a jó isten tudja, hogy milyen szoftveres állapotban volt rajta a rendszer -, akkor nincs miről tovább beszélni...
ezzel a hozzáállással, más platform alatt is pont így szembesülni fogsz a problémákkal.
nézd meg a wp-s telefonokat az általad meghatározott összeghatárig, sebességben rendben lesznek, ha neked csak az fontos. -
Knight95
csendes tag
válasz
duckload #44722 üzenetére
Lehet, hogy egy pár nagyon low-end androidos telónál megvan az amit mondasz de a Galaxy S2-re és főleg az újabb Xperia SP-re szerintem semmi rosszat nem mondhatsz, nekem is az a Sony teló van olyan ársávban szinte verhetetlen választás, főleg most hogy 4.3 is jön rá meg majd a 4.4 is.
-
válasz
duckload #44722 üzenetére
az az android lehet, de nem AZ android!
változott, csak nem az olcsóbb kategória a teljesen mérvadó, nyomkodj meg egy z-t vagy felette, g2-t, note 3...stb típust, amikben nem csak 1 gigabyte ram van, ellenkező esetben kompromisszumos a dolog, bár ez más rendszerek alatt is adott, hogy eltérőt kapsz különböző kategóriákban, mert ugye viszonyítási alap kérdése minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest