- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
csatakacsa
tag
Ebben lehet igazad van, mert Itt a g2 2 év garival van, viszont itt már 1 év garival kerül ugyanannyiba.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Hehe... A Lumia 610 Mozaik S-ben még mindig kétszer annyi (és 1,5x annyi a havidíja is), mint a Telenornál vettem december legelején.... Smarttarifa2-vel (havi 3190)... (18,5k volt a készülék, sőt 10 ezer forint vásárlási utalványt is kaptam bónuszba a számhordozásért, szóval valójában 8,5k volt a készülék...)
szerk: Sajnos most már ott is drágább lett, bár a számhordozásos akciójuk még jelenleg is él.
Na jó, az adatforgalom az a duplája az enyémnek. Ha "pont olyan" csomagot választok (Mozaik XS), akkor viszont 40.824 / boltban 45.360 a telefon. Szóval így is pofátlanul drágák.... -
Cyberpunk
félisten
Persze előfordulhat matematikailag megvan rá az esély. De kétlem, hogy nagyobb esélyed lenne rá mint, hogy agyon csap egy meteorit. Ja 1 a 100 millióhoz. Az is megeshet, de mégsem félünk kimenni a szabadba, sőt volt már rá példa, hogy megtörtént. Persze nem rakták fel a Youtube-ra.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Nextelnél ez "Amennyiben Ön személyes átvételt választ, akkor nem illeti meg a 8 napos elálláshoz való jog." a vásárlók megtévesztése. Leginkább a pixelhibától tartok, de legfeljebb kiszállítást kérek, ha nem akarok vitatkozni.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi szépen! Go-ban is ők a legjobbak. Egyébként ugye ez jó választás, ha a kicsi, vékony méret a fő tulajdonság? Néztem a Ray-t is, de azon szerintem nagyon nehéz SMS-t írni. A Sola-ból az akkut nem lehet kiszedni, persze lehet, hogy a Go-ból sem, csak nem találtam erről leírást. Gondolom lehet, olyan szituáció, fagyás, ROM, Recovery frissítés, amikor erre szükség lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- iPhone topik
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest