- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fasundiszno
csendes tag
válasz
bigmafa #190977 üzenetére
Ha nem fontos a (tartós) támogatás, esetleg ez. (Azt hiszem tavaly őszi, android 13-al.) De e-mailezni/böngészni valószínűleg túl kicsi (nagyon keskeny). Nyár végén már adták fél áron is, most épp 70-ért lehet berendelni a gyártótól, itthon nem tudom mennyiért vesztegetik.
https://doogeemall.com/products/doogee-smini-rugged-phone?variant=44115890667768
-
-
mtcob
senior tag
válasz
bigmafa #42999 üzenetére
Nagyon nem lehet beállításokkal variálni, én abból indultam ki hogy ha egy Gmail, Naptár, vagy Üzenetek alkalmazás ha lockscreen-ről indítom, kéri a kódot, akkor egy gyorshívó widget is....
Ha esetleg linkelnéd az appot, amit használni szeretnél lockscreenen, kipróbálhatom -
mtcob
senior tag
-
mtcob
senior tag
-
csaba1203
addikt
válasz
bigmafa #42964 üzenetére
Azért annyira nem szörnyű az a Young.Ha teheted nyomkodd meg élőben is.Alap dolgokra nem rossz teló és gyakorlatilag az általad használt Galaxy mini2 utódja.Sebességre nem rossz a kijelző is elmegy gyenge pontja a kamera és az akkuja.Függetlenül is kb 30000-ért megkapod.
-
thefreeman
aktív tag
válasz
bigmafa #42925 üzenetére
Én is most váltok butatelefonról én Sony Xperia M-re de nekem a szolgáltatónál nem is nagyon volt más lehetőségem. Még nem jött meg a napokban kell megérkezni-e, de nekem a tesztek alapján jónak tűnik arra amire nekem kell egyedül a belső memória lesz kevés szerintem.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
bigmafa #42925 üzenetére
galaxy young esetleg? úgy tudom arra jön 4.26az van rajta, de nem tenném rá nyakamat
figyelj DS39:abszolut nem mondom, hogy rossz az 520, de nekem akkor sem tetszik az a kijelző, és figyelj, nokia 500-am van, 216(?) ppi, és (szerintem)sokkal jobb képe van neki, pedig mezei tft
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest