- Fotók, videók mobillal
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz xyzikeee #134246 üzenetére
Szia,
Érdemes lehet megnézni abban az árkategóriában a Honor View 10-et is, én például azt vettem a feleségemnek a P20 és a Honor 10 helyett, főként a több (6 GB) RAM miatt.
Akkumulátoros üzemidőben nagyjából azonosak.
Kamerában is elég jó mindegyik, annyi, hogy a P20-nál van OIS, a két 10-esben nincs, a megjelenést követően kaptak viszont EIS-t, ami nem teljesen, de valamilyen szinten pótolja a hardveres hiányt.
A P20 USB-je gyorsabb.
A két 10-esnél adott az infra.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MODERÁTOR
-
Ferike81
senior tag
válasz xyzikeee #131358 üzenetére
Sajnos nem ismerem a Honort, de azt tudom, hogy pl a feleségem mostani P9-ese fotózásban és kijelzőben is egy bánat az S7-hez. Én annyira nem nyomogattam, így a rendszert annyira nem ismerem. Az tuti, hogy az S7 most is pörgős telefon, míg a P9 csereérett lett, csak neki a Huawei vonal tetszik így nekünk a Mate 10 Pro lesz a befutó, ha kicsit csökken az ára. Azt mondta a feleségem neki nem kell csúcskategóriás Samsung, jó neki egy Huawei is. (Igaz 50 ezrerrel drágább a Mate mint az S7, de nem fárasztom magam, mert nem akarom évekig hallgatni, hogy a Huawei jobb lett volna)
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
Ferike81
senior tag
válasz xyzikeee #131354 üzenetére
Bár nem vagyok nagy mágus, de tegnap éppen egy ismerősöm kérdezte 100K körül mit vegyen? Szempontjai kb. mint neked, én a Galaxy S7-et javallottam. Én ezt használom 2 éve, de elégedett vagyok. Szerintem még most is egy szép telefon, és a tudása is megfelelő. Újonnan 4 óra képernyőidő kihozható, a fényképezője az "elővesz és katt" kategóriában még most is top 5-ben van. Gyári 2 év garival még elcsíphető 100K környékén. Ez egyéni meglátás, de szerintem jön még javallat.
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
BenHans
addikt
válasz xyzikeee #110145 üzenetére
Szia xyzikeee!
Én a Honor 8-at ajánlom. (mobilcorner-rel jók a tapasztalatok, ahogy követem a topikokat Huawei P9-et többen is vettek innen és megkapták a 3-3-3 garit is)
+ pocketnow kamera teszt YT[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
MikulasB
tag
válasz xyzikeee #110145 üzenetére
Én lumia 520-ról váltottam Nexus 5X-re és nagyon megvagyok vele elégedve. Kamerában a csúcskészülékekkel vetekszik, és általános használatra is tökéletes. Játékra nem a legjobb, de 520 után szerintem arra se lesz panaszod. Aláirasomban az összes kép Nexus 5X-el készült.
https://www.flickr.com/gp/144773729@N02/eSX556
-
Gery1987
őstag
válasz xyzikeee #23552 üzenetére
Helló!
Ha előfizetéses konstrukció akkor elég sok szóba jöhet ebben a kategóriában.
Aminek most jó ára van és egész jó is: Huawei Ascend Y300, Samsung Galaxy S Advance.
A Huawei Y300-as két magos 1 GHz-es proci (Qualcomm) 512 RAM-al, 4.1-es Android, 2 GB-os memória.
A Samsung Galaxy S Advance szintén két magos 1 GHz-es proci (NovaThor) 768 MB RAM 2.3.6-os android de már van rá hivatalos 4.1-es, 8GB memória.
Találsz a telefonokról tesztet is. Nekem a Samsung van, nagyon szeretem, megbízható, fasza kis készülék
A Huawei sem rossz de az UI-jától a falra mászok.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
törölt tag
válasz xyzikeee #9590 üzenetére
HTC Desire X T-mobile dominosan 62 991 Ft
Sony Xperia J T-mobile dominosan 53 991 Ft
Samsung Galaxy S Advance T-mobile dominosan 59 391 Ft
Mind a 3 telefon jó de én is a Samsung Galaxy S Advance ajánlom a 2 magos procci és 768 MB RAM miatt.De neked kell eldönteni melyik tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Odyssey OLED G9: QD-OLED csúcsmonitor a tesztpadon
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Tudományos Pandémia Klub
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Home server / házi szerver építése
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...