- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Macrodroid
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
somors #30953 üzenetére
bár már válaszoltak, de én is azt mondom: egyik sem. (a 3 közül a legjobb a Sola, de abban is csak 512 a ram, és nagyon karcsú az aksi, szóval az LG L7 II és Samu S Advance kettőssel nem versenyezhet)
a Sony-ból az M vagy L ajánlható, de azok drágábbak, mint 30k a smart2-vel. -
silvergod
őstag
válasz
somors #30953 üzenetére
L7II vagy S Advance ezeket veheted nyugodtan nagyon jó telefonok.
mikersz1 amire az beég a telefon is elavul....
Az IPS ahogy írtam is meg pixel hibás... ahogy fent írták is vadi zsír telefon 1 világító pixel...
nem tudom de ez engem legalább annyira zavarna mint a beégés,ráadásul szét ba**na az ideg ha újonnan ilyen lenne..mi lesz később ugye
Az a helyzet ki kell ezt fogni mind a kettőből....Látom sokan csúcsgépekben gondolkoznak...de szerintem mindenki aki ilyet akar várjon ha tud,mert ez a legrosszabb időszak megvenni valami "csodát",mivel most jönnek az újdonságok szeptember októberben.
Ami az árakra is kedvező hatással lehet és lehet hogy megtalálja "álmai telefonját" az újdonságok között...kivárnék a helyetekben. -
DS39
nagyúr
válasz
somors #30950 üzenetére
hát kb. bár az LG mellett szól az hogy 2460 mAh-s az aksi, a Samu-é 1500-as, szóval üzemidőben jobb az LG. és én személy szerint az IPS-t jobban szeretem mint az AMOLED kijelzőt, de van aki utóbbira esküszik tehát ezt igazából neked kell eldönteni melyik színvilág tetszik. LG ben jobb a kamera, a Samuban több a tárhely. szóval van pro kontra.
-
DS39
nagyúr
válasz
somors #30947 üzenetére
inkább a Huawei. kijelző, aksi, és a kétmag mellette szól. a Sony mellett csak az hogy valamelyest designosabb.
de egyetértek jooker82-vel, hosszú távra, inkább egyik sem, e kettő közül.
az L7 II vagy az S Advance a legkisebb smarttarifával bőven megéri. a klasszik 2-det úgy is érdemes cserélni, elavult, percdíjban jobb a smart2 és van mobilnet is benne
-
DS39
nagyúr
válasz
somors #30927 üzenetére
hát ha a limit+net tarifacsomag játszik (megvételkor) azzal olcsóbbak a telefonok, úgy egy S Advance vagy LG L7 II (2) is beleférne. (bár nem teljesen értem a Telenor logikát, ha tarifahűség nélkül van, akkor azzal a csomaggal miért olcsóbb)
ezek közül én az LG-t választanám, az IPS kijelző (nem ég be), és jóval nagyobb aksi miatt.
(az LG 4,3-as ugyan, de a kijelző körüli kisebb káva miatt, nem érezni 4 colosnál nagyobbnak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest