- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
válasz
szakalistvan #107276 üzenetére
Azért ne téveszd szem elől, hogy amire Te gondolsz, az a kisebb 2/16Gb-os változat. Az Kínában is olcsóbb (120dollár alatt)
Itt a fórumokban az eustock.hu-t jobban kedvelik, (én is onnan vettem két telót) de a xiaomishop.hu sem az ördög boltja szerintem. Ha a gyengébb hardverű telefont szeretnéd, azt nem is árulja az eustock. Arra figyelj oda, hogy milyen rommal adják a telót, hogy van-e benne B20 és, hogy a garanciát hogyan intézik? Ha ez tiszta, akkor működhet.
Nem értek hozzá de nekem a 3Gb-os verzió van és kétségeim vannak, hogy a 2Gb RAM elég-e? Most újraindítottam a készüléket és anélkül, hogy bármi is meg lenne nyitva a 3Gb-ból 1,4Gb szabad.Hopp, korrigálnom kell magamat, egy perccel később már 1,8Gb szabad. Ki érti ezt???
-
knoxhu
senior tag
válasz
szakalistvan #107276 üzenetére
Akkor teszed magaddal a legjobbat ha nem vásárolsz tőlük
-
oba
addikt
válasz
szakalistvan #86851 üzenetére
a 640 -nek is HD kijelzője van, viszont nem amoled "csak" ips
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest