- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
KubanitoS #127376 üzenetére
A Snapdragon 636 frissebb, erősebb, takarékosabb és hűvösebb, mint a(z) SD808.
Továbbá a frissebb SoC mellett 4000mAh akku található, míg az LG G4-ben 3000 mAh telep van.
Amiben visszalépés lenne a Xiaomi az a kijelző felbontás és a kamera.Kamerát tekintve olyan jó volt anno a G4, hogy most sem biztos, hogy tudnék olyat mondani ami 100 ezer forintért megveri. Hasonló a helyzet a kijelző felbontással.
Mondanám az LG G6-ot, ott ha elő is fordult (nem rémlik hogy tele lett volna vele a topik) bootloop, biztosan nem volt olyan gyakori. De ez egy tavaly év eleji készülék, és akkor sem volt a legfrissebb hardveresen.
Eszembe jutott még a Honor 10, ami 120 ezer körül kapható a Smartshopnál és Turbadonál, de mindenképp le kell kérdezni a Huawei-nél IMEI alapján, hogy érvényesíthető-e rá a gyártói garancia. Hivatalos forgalmazótól sajnos jóval drágább (150).
A bökkenő, hogy a mobilarena és a gsmarena tesztben is említették a melegedést, ami benchmark tesztek futtatása után jött elő. Nem tudom, hogy hétköznapi használatnál mennyire érezhető, talán komolyabb játékok alatt jöhet még elő.Hardveraprón van új HTC U11 nagyon megbízható eladótól 120-130ezer forintért. Ez egy 2017-es csúcskészülék, top kamerával, stb. és az üzemidő is bőven elfogadható. Én egy ilyenre repülnék rá.
-
Simtu
senior tag
válasz
KubanitoS #57665 üzenetére
Pont ezen filózom én is már egy ideje. I4-ről váltanék és ebben az árszegmensben nehéz jó kamerás mobilt találni.
Az a baj, hogy én ragaszkodom az androidhoz. WP-s fronton ott van a Lumia 920, ennyiért már simán lehet kapni használtan. De androidból...
Nexus 4, SP, nem túl erős. S3-nak van jó kamerája, hozza a 4s szintjét: [link] -
pengwin
addikt
válasz
KubanitoS #56587 üzenetére
Idol X volt az, ahogy fentebb is írták. A procija túl gyenge a fullHD kijelzőhöz, de ha nem akarsz rajta játszani, akkor tűrhetően fog működni, de frissítést már nem fog kapni, valószínűleg megragad 4.2-n.
Úgyhogy szerintem 90k-t nem ér... kicsit még rádobsz az árára és vehetsz sokkal időtállóbb telefonokat, ha meg nagyon szeretnél olcsón fullHD-s kínai telefont, akkor rendeld Kínából. Nem olyan para a garancia, mint sokan gondolják. -
Keil Walker
aktív tag
-
w333
félisten
válasz
KubanitoS #56562 üzenetére
Az hogy a Nexus 4 -hez képest sokkal gyengébb az anyaghasználat, sebességben ugyan az, akkuban ugyan az ... amiben jobb az a picivel jobb kijelző, a kamera, és hogy tovább kap majd frissítéseket, de összességében az LG G2 szerintem sokkal jobb, erősebb akku, jobb kamera, jobb kijelző, jobb anyaghasználat stb.
-
w333
félisten
válasz
KubanitoS #56538 üzenetére
Igen, de az LG G2 még erősebb és szerintem sokkal jobb telefon
(#56539) norbert1998
Na akkor még egyszer ...
Azért az s3 az exynos 4412vel inkább 19k-t csinál antutuban, mint az sp...
És erre válaszoltam hogy ... az S3 -nak lehet 50k is az Antutu akkor is egy laggos / akadós telefon maradna, így már gondolom hogy jobban érthető
-
w333
félisten
válasz
KubanitoS #56536 üzenetére
Ez nem így működik ... attól még hogy drágább az nem feltétlen jelenti azt hogy jobb is, a jelenlegi csúcsok közöl az egyetlen épkézláb telefon az a HTC M8 vagy még esetleg olcsóbban az LG G2, a többi nagyokkal elég sok a hiba és a kompromisszum, nem vagy válogatós tényleg vannak bajok az idei telefonokkal
-
-
-
quailstorm
félisten
válasz
KubanitoS #50686 üzenetére
4 mag értelme? Lehet párhuzamosítani a folyamatokat. Amit a fejlesztők nem tesznek meg tehát semmi.
Annak a nagyonfos snapdragon 200-nak amit találtál 1,2GHz-en, annyi ereje sincs mint egy komoly 1magosnak. De kb minden 2 magos leveri a saját "öccsén" kívül. Mert egyébként van 4 magos 2,3GHz-es is. Csak kissé drágább.
Jobban járnál egy erős 2maggal, mint az Xperia SP-ben ami van, de az Alcatel féle MT6589 se rossz. Csak frissítéssel vannak gondok.
MT6577-et már nem vennék, a sima Ot idol az olyan. Az kicsit kevés, de még mindig olyan vagy jobb mint az MSM8225Q négymagos csoda. -
w333
félisten
válasz
KubanitoS #50686 üzenetére
Honnan vennéd a telefon ? illetve mi a fontos mire használnád ?
Alcatelek tényleg nagyon jó kis telefonok, Prestigiot inkább hanyagolnám ...
(#50692) KubanitoS
Igen ... ha jól tudom akkor 1 év gyári garanciád adnak rá
Ha fontos a sw támogatás, akkor érdemes a Nexus 4 -t is figyelembe venni ! -
KubanitoS
veterán
válasz
KubanitoS #50288 üzenetére
Ma voltam a legközelebbi Media Marktban, hogy megtapizhassam a kiállított telefonokat. Hasznos volt, mert úgy néz ki nagyjából sikerült leszűkítenem mit is szeretnék.
Jelen pillanatban úgy gondolom, hogy a 70-80 ezres árért egy nem-Samsung márkájú, nagy tudású, lehetőleg 4 magos telefont szeretnék venni. A kiállított Alcatel és LG telefonok meglepően szép képet produkáltak, különösen az Alcatel "sokkolt" egy kicsit. Pontos típust sajnos nem tudok, valami 2 magos készülék volt, de valami eszméletlen jó volt a képe.
Ezzel kapcsolatosan: lenne értelme a 4 magnak? Ahogy néztem 2 magos készülékeknél 1,7 GHz a működési frekvencia, 4 magosaknál 1,2-1,5 max. Ennek van valami jelentősége?
Prestigio márkájú telefonokról mi a vélemény? Ilyen típus is volt kirakva 5", 2GB RAM, 4x1,5 GHZ valami 80 ezerért. A képe szintén teljesen jó volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Elemlámpa, zseblámpa
- Háztartási gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest