- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fichtner
tag
válasz
Ádám16 #54471 üzenetére
Igen, formára valóban jobban tetszik.
Megmondom őszintén még az 525 is nagyon tetszik (ott a kamera a kicsit szerényebb) de azt meg nem igen látok itthon kaphatót T-be. És úgy jóval olcsóbb is lenne szerintem.Más gyártónál pl még az Xperia SP-t nézegettem. Mivel nem szűrűn cserélgetem a telókat így próbálom a lehetőségeket jól átnézni, és információkat szerezni.
-
w333
félisten
válasz
Ádám16 #53876 üzenetére
+1 nem lehetünk egyformák, van akinek nem tetszik a lekerekített forma miatt (nekem igen mert kényelmesebb a fogása mint pl. egy téglalapnak) és anyaghasználatban nagyon - nagyon prémium minőségű
Az én "véleményem" szerintem ezek a noname kínai telefonok elég gagyik (hardveresen és szoftveresen is) persze képek alapján nagyon jól néznek ki de élőben biztosíthatlak hogy hatalmas csalódás
olyanok ezek mint a hamisított "nike" cipők ... gyenge silány anyaghasználat, recseg - ropog, picivel erősebben nyomod a kijelzőt elszíneződik, állandóan eldobja a hálózatot, illesztési hibák, hirtelen újraindulások, porosodik a kijelző + a kamera, nagy akku de mégis gyenge, a support = 0, garancia szintén felejtős (vagy legalábbis nagyon körülményes) és ezen kívül nagyon sok olyan dolog van ami most nem jutott eszembe, de én messzire kerülöm őket, sajnos volt már dolgom ilyen telefonnal, soha többé nem kell
Kínai telefonok közül csak azokat szabad megvenni amiről van tapasztalat, ilyenek pl. a Xiaomi, Lenovo, Acer, Oppo, Miezu és hasonló telefonok
-
4Pac
csendes tag
válasz
Ádám16 #53677 üzenetére
Az a gond h ebben az arkategoriaban elegge gyengusz keszulekek vannak uj mobil vasarlasa eseten.
Vagy szolgaltatonal kellene megprobalni mivel ott viszonylag "olcsobb" ,
Vvag pedig egy kicsit meg gyujteni kellene hozza ha ragaszkodsz az uj telefon vasarlasahoz.Vagy pedig meg van az a lehetoseg, h hasznaltan nezel valamit.
-
HuMarc
veterán
válasz
Ádám16 #48294 üzenetére
L710-et hanyagolnám (tvamos meg nem barátja a WP-nek, ami egyébként egy-két hiányossága ellenére nagyon jól használható. nyilván speciális igények, ha vannak, arról érdemes utánaolvasni, hogy meg lehet-e oldani, és akkor nem lesz utólagos pampogás) régi már, sokkal inkább Lumia 520, vagy 620.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Ádám16 #47896 üzenetére
hát, nagyon nincs ellenfele az lte miatt, meg úgy általánosságban szerintem nincs is jobb vétel. sőt, szinte biztos, hogy az a legjobb, mivel egy hónapja, mikor telefont vettem kereséltem a t-nél, és az lett a kiszemelt, aztán valaki itt a fórumban felhívta az emberek figyelmét, hogy azon a héten 57 dominóban az xperia sp és emiatt nem azt választottam, de igen, azt ajánlom, az f6-ot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Star Trek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mass Effect
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest