- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TunerJoe
senior tag
válasz
Szajo #152276 üzenetére
Ha neked számít, hogy legyen hardveresen zoom, akkor a Honor 20 Pro. Amúgy képminőségben jobb az S10e.
Amúgy azt hozzátenném, hogy a digitális zoom-mal sem romlik jelentősen a képminőség, én rendszeresen azt használom, annak ellenére, hogy van hardveres zoom a telefonomon. -
-
TunerJoe
senior tag
válasz
Szajo #152030 üzenetére
A Samsung óra minden iOS és Android telefonnal működik, az alkalmazások letölthetőek hozzá.
Google szolgáltatás van.
Samsung Cloud az sajnos csak böngészőből elérhető.
A Smart Switch alkalmazással szerintem annyira nem nehéz az adatok átköltöztetése, de ehhez annyira nem értek, majd megmondja más, aki már használta. -
98bja
senior tag
válasz
Szajo #110778 üzenetére
Én is így gondolom, elég sok hasonló árú telefont nézegettem de egyik sem nyerte el a tetszésemet. Nagyon jókat mondanak a P9 lite-ról, amit meg gyakran hibának említenek az az én igényeimnek nem probléma
CSak gondoltam megkérdezem hátha van olyan készülék ami elkerülte a figyelmem.
-
Ádám16
addikt
Android, de inkább WP. S2-t használok most, downgradelni szeretnék anyagi okok miatt.
Amire használva lenne az böngészés, és Viber-Whatsapp, telefonálás, néha 1-2 kép készítés, de semmi több.
Lumia 710 eddig a befutó, de minden gondolatot meghallgatnék, mert az alsó kategóriába nem vagyok otthon. -
istnag
addikt
A WP-hez kellene fog egy pár hét,hogy rágyere miért is jó. Eleinten nagyon nehéz lesz és furcsa is,de később,mikor rájössz, a lényegére,már nagyon jó lesz.
Pl az Üzentek hub,ahol egyet lapozol balra és ott lesznek az FB -s kapcsolataid,akik chaten elérhetők,ugyanúgy írsz nekik FB-s üzenetet,int,ha sms-t írnál,,mad egy kattintással váltsz fb-s üzenteről SMS-re. Aztán ott a Kapcsolatok,ahol szintén balra lapozol és feltűnik az FB fala, a képek hub,ahol balra lapozva feltűnnek a falra felrakott képek stb,stb.
De mondom az eleje,nagyon furcsa lesz. -
tvamos
nagyúr
Akkor probald ki monden keppen!
En inkabb vettem helyette egy kinai droidot, mert ez annyira szornyu. A mai produkcio:
Netradio kozban bejott egy hivas. Letettem a telefont, kihuztam a fulhallgatot, leraktam a telefont az asztalra. Par perc mulva hangosan elkezdett orditani a radio, de caak a hivas elott betoltott par masodperc. Majd ezt megismetelte vagy ketszer. Vegul el kellett inditani a netradio programot, hogy le tudjam allitani ezt a szutykot. Ez most a WP 8 Radio volt, de a tobbi mashogy szar.
Es ez csak a mai "meglepi" volt!Jahhh... Ha PC-n gyulolod, itt is fogod! Meg az 512 MB RAM-ot is.
-
-Faceless-
őstag
-
-Faceless-
őstag
Hát nem lesznek olcsók, de mivel már a 30 ezres kategóriában is 1 GB Rammal árulják az 525-öt, így valószínűnek tartom, hogy lesz neked is megfelelő. Amúgy sebességben nem igen zavaró, de hosszú távon, vagy böngészésnél igen csak jól jön az 1GB. Meg na 2014 van, már alapnak kellene lennie főleg, ha ennyit akar az ember rászánni.
#quailstorm Gondolom a kamerát azért mondta, mert fotóra kellene így a Lumia 820 igen csak kiesik. Ha nincs más akkor maradhat, de a 720 jobb lenne rá.
#xperiasigi 6.7 ha pontosak akarunk lenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest