- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni a választásban.
Most a telekom olyan ajánlatot tett nekem, amit nagy balgaság lenne kihagynom.Két készüléket 0 Ft-ért hozzám vágnának (nem kezdőrészlet, hanem maga a készülék tényleg "ingyen" van).
- Huawei P10
- Samsung Galaxy S8Természetesen mind a kettő más csomagban, de nem ördöngős árban különbség (3.800 Ft-al több az s8-hoz kötött csomag, igaz az korlátlan mindenben, a p10-é nem).
Szóval, nem igen tudok dönteni, de amik a szempontok:- Teljesítmény, evidens (nekem aztán ne akadjon, laggoljon meg, semmi)
- Megbízhatóság (itt a p10 3 év garija nyerne ilyen szempontból).
- Kamera fontos, főleg a videó felvétel. De nem tudom, hogy ér-e annyit pluszban az s8 kamerája, mert azért high tech cuccot nem várok el, Vlogolni, kisebb események felvételére kellene + tárgy és téma fotózás.
- Sok net (korlátlan netezés) + Wifi hotspotként is lenne használva
- Közösségi alkalmazások, e-mailezés, jegyzetelés.
- Melós dokumentumok kezelése (főleg gdrive és google docs).
- Zene és zene és zene (Streaming).Ezeket az elkövetkező 2-3 évre el kéne rendesen látnia.
Nem tudom miként áll most a Samsung, nekem még mindig az akadozós/animációt darabolva rajzoló kép él a fejemben. Utolsó Samsung amit használtam egy 2015-ös A5 volt, azt is anno dicsérték, hogy abszolút nem laggol, akad, aztán a jó francot nem.
Huawei telókról túl sokat nem tudok, dicsérik, de hát a Samsungot is mindig agyon dicsérték, szóval így nehéz dönteni.Nektek több telefon megfordul a kezeitek között, többet ismertek, valószínű gyakorlati és minden napos oldalról jobban tudtok tanácsot adni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest