Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HuMarc

    addikt

    válasz batai15 #21619 üzenetére

    Hát igen, kicsit mintha visszaesett volna az aktivitás az elmúlt időben. Mondjuk én eddig nyaraltam, nem nagyon PH!-ztam (értsd: egyáltalán nem). Egy hete, hogy 4 éve regisztráltam, októberben lesz 3 éve, hogy ármester vagyok, az okostelefonos cikk már bő 3 éves, a táblagépes a napokban töltötte a kettőt. Emlékszem még az időkre, amikor napi 10+ szakmai hsz-em volt (néha 30+ is volt az a 10+), de az ilyen szempontból termékeny éveknek már vége... Szakmai topicot már alig követek (Xiaomi Mi4, PS3, Kindle, ezekre rá-rá nézek), hozzászólni meg főleg nem szoktam. :N Durva, hogy az „új” poltopic is már két és fél éves, ott is viszonylag aktív voltam az elmúlt időben (de mostanában már ott sem kifejezetten). Hmm, jó kis áttekintése ez az én PH!-s pályafutásomnak... Ja, címlapot szinte soha sem olvastam, PH!-n egyedül a Heti szemlét, Gamepodra néha ránéztem/ránézek, és egyedül a Logout-címlapot követem aktívan.

    Ja és az elmúlt időben olyan emberek tűntek el a PH!-ról, akik korábban (az én szememben legalábbis) valamilyen szinten meghatározó személyiségek voltak. Gondolok itt Cyberpunkra, rt06-ra, Zsolt_72-re, Humára, neduddki se aktív már vagy másfél éve, maggit bannolták, jooker82-t is.

    Na mindegy. Ezt gondoltam, leírom egyszer. Aztán újra kvázi teljes read-only módba vonulok. :D Illetve ez sem igaz, mert egy csomószor van, hogy megírok egy teljes kommentet, majd inkább nem küldöm el, mert nem akarok vitát provokálni, vagy csak simán visszakozom, mert annyira nem is érzem fontosnak az adott hsz-t.

Új hozzászólás Aktív témák