- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
batai15 #14059 üzenetére
Hát figyelj az 5H Talk -nak erősen porosodik a kijelzője ... mi néztük a Veletechen és tényleg nagyon komoly kis telefon főleg a MiUi -val, de szerintem ilyen áron sokkal jobban járnál valami mással, lehet hogy most kicsit azt fogjátok gondolni hogy elfogult vagyok ... de ez nem igaz, én még mindég azt mondanám hogy vegyél egy jó kis Nexus 4 -t vagy egy Moto G -t szerintem sokkal jobban járnál vele, persze nem lebeszélni akarlak de hidd el hogy ebben az 50k -s kategóriában ez a 2 telefon ami a lehető legjobb választás, sajnos jelenleg nincs jobb, de ha lenne akkor hidd el hogy azt ajánlanám !
(#14063) batai15
És ilyen 50k körül használtan nincs Redmi Note ? különben a Moto G -t kb. megkapod ennyiért, csúcs szuper kis telefon és az akku is brutálisan jó bírja ... a
2 nap + 7 óra kijelző simán megvan ! -
-Faceless-
őstag
válasz
batai15 #14049 üzenetére
Persze írhatunk levelet, de akkor valami univerzális megoldás kéne, amit minden hasonló jellegű topicban tudnának alkalmazni. Arra pedig az lenne a legkönyebben megírható, ha a jelenlegi rangok helyett/mellé egyedieket lehetne kérvényezni, topicok elejében feltüntetni, hogy pl. itt a Laptop mesterek/nagyurak válaszolnak meg ilyesmi.
Talán abba belemenne mindenki, ha a jelenlegi rang alá plusz egy sorban feltüntetnék a szakirányt. Csak akkor nagyon durván szűrni kellene ki kaphat ilyet.
Mást is ki lehet találni, de fölösleges plusz munkával nem akarom így terhelni.#quailstorm Értem, de nem hozzászólás szám alapján lenne ez megítélve, hanem úgy mint az arckép topicban kérvényeznéd, utánad olvasnak egy kicsit a kijelölt topicban, és döntenek, hogy megkaphatod-e.
Én pl. benne lennék ha éppen utazok vagy valami akkor természetesen kiesne pár nap, de esténként simán lenne időm visszaolvasni a hozzászólásokat.
Most is nem azért hagytam abba az ajánlgatást, mert nem érdekel vagy ilyesmi lenne, csak rohadtul elegem lett az jött-ment okosokból... -
-Faceless-
őstag
válasz
batai15 #14047 üzenetére
Már az is segítene valamit, hogy rang alapján megkülönböztetett háttérszín lenne a hozzászólásnak. Neked mondjuk PH! nagyúr hasonló árnyalatú, de szürkével, őstagnak mondjuk valami mosott zöldes színnel. A szöveg kiemelés, vagy néhány ember kinevezése szerintem nehézkes feladat lenne. Főleg úgy, hogy ez nagyon sok mindentől függ.
Akár még úgy is működhetne, mint az arcképes topic, csak annál azért ez egyszerűbb meló lehetne. -
-Faceless-
őstag
válasz
batai15 #14040 üzenetére
Amúgy a 630 nálam speciel röhejesen jól bírja. Már többször is próbáltam folyamatos wifi kereséssel, óránkénti mobilnet szinkronizálással, kevés játékkal, és kb. 1 óra böngészéssel 11-15%-ot merült egy nap alatt. Este meg maximum 1-2%-ot esett, de volt hogy 100-al feküdtem, és 100-al keltem.
-
Švejk
őstag
válasz
batai15 #14040 üzenetére
Megpróbálni meg lehet, a múltkor még elutasították.
Zsolt_72 mobil guru lévén szerintem átérzi a problémát, neki kellene írniaz OFF kközösség nevében is.Egyébként szerintem a Moto G a frissítések miatt a legjobb vétel, de a Lumiák meg a Hongmi is remek, korrekt cuccok az árban.
-
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #13939 üzenetére
Nem rád gondoltam, nem neked ment válasznak, ha nézted. De utóbbi időben szegény srác bármit megszólal, jönnek az ironikus hsz-ek, olyan témában, amit meg se pendített. Inteles tabletnél is neki kellett állni baszogatni "mertnemandroidvanrajta" beszólásokkal, mikor közel nem volt olyan téma. Értem én persze, de ennyire ráállni valakire, mert elfogult valami iránt. Legyen kész.
És egyéni preferencia, egyik szemében szar, másikéban jó. Én se baszogatok senkit, mert tetszik neki a Linux, nekem pedig nem. Elismerem, másnak tetszik, bejött, nem szar. Miért nem lehet ezt csinálni mindenkinek?
Tim82:
Nem így elfogult, de utóbbi időben nagyon rá vagy állva w333-ra.
Nem jó értelemben szerintem. Ha rosszul fogalmazok, nézd el, most volt csak időm megállni, délelőtt polcokat szereltem, most meg gépekkel szopok, és közel sem vagyok kész. Azt se tudom mihez nyúljak, szét van robbanva a szoba. Amit akartam, azt ide leírtam most.
-
-Faceless-
őstag
válasz
batai15 #13334 üzenetére
Leginkább kínai kaját, sült tésztát, tepsis pizzát jó benne csinálni. Én hét elején szecsuáni csirkemellet csináltam hagymás pirított rizzsel. Jó lesz ha szokod a különböző fűszereket
Szója szószból pedig ne a legolcsóbbat vedd, hanem azt amiben a legkevesebb a cukor abból jóval kevesebb kell. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #12771 üzenetére
Aki nem ért egyet, az hülye? Ezt megkaptam, úgylátszik.
Magadnak nem ismered be, de a szöveg, tett alapján elfogult vagy, mindig az felé, amid éppen van. Még ha nem is ismered be.
Amúgy azért nem lesz, mert eladom, és kész. Kell a pénz, te is tudod mire. Ideje összekapni magam, vannak az életben fontosabb dolgok is, mint egy k*rva telefon. Akármilyen rendszerű is.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #12745 üzenetére
Te is jó elfogult lettél.
Fanatikus, nevezhetjük annak is.
quailstorm:
Én még emlékszem rá, mikor élőben ment a szöveg, hogy jajj, máskor nem ilyen lassú, máskor nem fagy be, nem ideálisak a fényviszonyok stb.
Telefont mai napig nem értem miért kell oc-zni pl. Főleg egy Moto G-t. Minden fut rajta kb, akkor meg minek? És mivel Google bácsi pátyolgatja, ezért valószínűleg nincs alapból szétbarmolva minden, hulladék optimalizálással.
Ne legyetek fanboyok. Én nem vagyok egyik rendszer híve se, hamarosan okostelefonom se lesz, szóval látszik mennyit érdekel az egész
Személyes szempontok alapján választ mindenki telefont, és mindenkinek más a jó. Kár ezen vitázni.
-
w333
félisten
válasz
batai15 #12746 üzenetére
Nem arról van szó ... hanem arról hogy felesleges vitatkozni
(#12747) hroberto
Nem tudom milyen hírnévről beszélsz, sajnos sok embernek fáj az igazság ...
Tudom hogy létezik más alternatíva, de nálam a WP van az utolsó helyen(#12748) Tim82
Kénytelen gyorsabban fejlődni ... ha tényleg fel akarja venni a versenyt
(#12749) batai15
És hetente hány alkalommal használod ?
(#12750) CyberPunk666
Kb. 10 hirdetésből akik cserélnek is telefon, legalább 8-an Androidot keresnek
-
w333
félisten
válasz
batai15 #12731 üzenetére
Tessék itt a bizonyíték ... Android 2.3 vs Windows phone 8.1
Ha valaki talál részletesebb összehasonlítást, az linkelje már be
(#12732) hroberto
Gyakorlatilag ez nem igaz ...
Nem vagyok droid fanatikus, mindegyik rendszer jó, de a droid kényelmesebb(#12734) batai15
Puszta nyers tényeket közöltem, nem értem mi ezzel a baj ... aláírom hogy van akinek elég a WP rendszer és szereti, ebbe nem szólok bele saját szíve ügye, írtam is hogy ez az én saját magánvéleményem mert nekem Android után visszalépés lenne
-
w333
félisten
válasz
batai15 #12729 üzenetére
De milyen butaságot írtam
Tény hogy a WP jelenleg szoftveresen szerintem kicsit le van maradva
Sajnos még egy droid 2.3 szintjén sincs
azért egy Lumia 630 hardverét megnéznék egy 2.3 -s androiddal hogy melyik is lenne a gyorsabb ?
Hidd el mire a WP eljut az android szintjére, jóval laggosabb akadósabb és sokkal lassúbb lesz a rendszer, mint most az android
De mindegy nem vitatkozni akarok, ez az én véleményem
-
-
-Faceless-
őstag
válasz
batai15 #12686 üzenetére
Én még minimálabbra szeretem venni a témát. Laptopomon, asztali gépen mindenütt. Én jobb szeretek az egyszerűbb átláthatóság kedvéért valamikevesebb színű flat mintás képet használni.
Mint ezek:
[link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]
Esetleg még ami a flat, és a minimal között van:
[link] [link] [link]Persze ez most csak az ami nekem tetszik, izlések, és pofontok.
-
-Faceless-
őstag
válasz
batai15 #12667 üzenetére
A hívásnál a g-szenzor, és a kijelző összehangolásával. Ha érzékel helyzetváltozást, akkor a kijelzőn több ponton való érzékeléskor (hozzáteszed az arcodhoz) kikapcsol a kijelző, és miután elvetted visszakapcsol.
Nem mellesleg nem csak működik, hanem veszett gyorsan megy. Nincs olyan lagg, mint más telefonoknál, hogy leveszed, és másodpercek múlva kapcsol csak vissza.
-
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz
batai15 #12597 üzenetére
Most az alkalmazás vagy a táblagép ?
Az alkalmazás nem rossz, viszont ez a táblagépes mizéria nekem annyira nem jött át, a telefonon is ugyan azt tudom megcsinálni mint a táblagépen és még sokkal kisebb helyen is elfér, arról nem is beszélve hogy az árából már inkább egy komolyabb Laptop -t vennék
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- SzoftverPremium.hu
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest