- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmirror
őstag
válasz
maggi1886076 #9119 üzenetére
Csaknem
-
Blackmirror
őstag
-
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #9104 üzenetére
Akkor is kicsit drága.
Bár lehet, hogy már Humarc is úgy áraz az árazós topicban hogy az első kérdés az, hogy van-e rajta flappy birdgrat a rekordhoz,én amúgy már befejeztem,nagyon ritkán játszom vele.
jah és szépen írsz
batai15: alkalmi vétel
-
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #9098 üzenetére
Mondom,itt a flappy bird árát kell megfizetni
-
Blackmirror
őstag
ez a flappy bird sokba kerül
-
Blackmirror
őstag
válasz
-Faceless- #9078 üzenetére
Naa azért biztos kedvezőbb a csomagod mint egy lakossági.
Mondjuk azén céges előfizetésem pont egy xs-nek felel meg a telenornál.De ehhez meg a net drága szóval kár lenne okostelefont vennem a cégeshez.Ha már a szolgáltatóknál tartok híreink külfődrő:[link]
-
Blackmirror
őstag
Érdekes ez a telenor.s4 active 70ezer xs előfizetéssel.s4 120eFt s4 mini 65eFt.
Kártyásan körülbelül ugyanabban az árban vannak(s4,s4active)z10 kártyás áráról meg inkább említést sem teszek, xs-el 35 mátyás.
-
Blackmirror
őstag
válasz
pit stop #9037 üzenetére
Rendszer az jó,gyors, rendben fut.
Alkalmazásokkal szoktam néha küzdeni+ legutoljára a google naptárral mert "ellopták" a névnapokat,de ez nemcsak BB-seket érintett.
Egy hete kellett újraindítanom mert a nobex radio hallgatása közben hívtak,kihúztam a fülhallgatót,beszéltem,befejeztem majd visszaraktam a fülest elindítottam a rádiót a zene tovább szólt...csak nem a fülhallgatón -
Blackmirror
őstag
-
-
Blackmirror
őstag
válasz
pit stop #9028 üzenetére
Az már benne van HuMarc BB listájában is.Az árlistán már régóta annyi a Q5 csak ennek ellenére a honlap sokáig 110ezerért mutatta...tudjátok telekom webshop milyen
Egyik nap taperoltam Q5öt újra,de csak rövid ideig mert túl érzékeny volt a risztó és állandóan ott kellett futkorásznia szegény biztonsági őrnek h lekapcsolja bárki bármelyik telefonhoz ért megszólalt.
Amúgy olyan semmilyen,valahogy nem tetszett és kezelni sem nagyon bírtam fura volt az egész. -
Blackmirror
őstag
Z1c 125 kártyásan a telenornál.Szerintem lehet bestbuy
-
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #9024 üzenetére
11
-
Blackmirror
őstag
Szakértők válaszolnak...mondjuk sosem értem hogy miért egy adott telefon topicjában teszi fel valaki a kérdését h melyiket válassza.
-
Blackmirror
őstag
válasz
-Faceless- #8978 üzenetére
ugyanezt akartam csinálni csak "új apple" címmel,de mire kigugliztam hozzá az akai pha modellt már beírtad. -
Blackmirror
őstag
válasz
pit stop #8968 üzenetére
"Leejtésnél meg hiába üveg Z, az szögletesebb, könnyebben rakni rá tokot - G2-nél hátuljára kell lyuk gombok miatt, meg elejét se könnyű védeni."
Hááát szerintem a leejtésnél vagy szerencséd van vagy nem
vagy van rajta jó tokod vagy törik mind a kettő,főleg ami szögletes.
Advancem esett le egyszer(gyerekek játszottak vele) az szétrepült(akku+fedél) de nem lett baja. -
Blackmirror
őstag
"bemész a vízbe, követnek" kifelé már ők nem jönnének
Komolyra fordítva a szót kicsit műbalhés a dolog,a rajongók meg ezután is meg fogják találni.
Tényleg nem tudom mennyire komoly ez az inzultus dolog,de azért ő nem egy filmsztár.Meg nem is értem miért kell/lehet őt azonosítani.Pl.sinálok egy játékot,mondjuk Kissárkány Blackmirror néven aztán keressenek meg.
Ilyet nem lehet?
Nem vitatkozni szeretnék,csak nem értem ezt a dolgot. -
Blackmirror
őstag
-
Blackmirror
őstag
Vááá vazz segít(amúgy nagyon segítőkész szaki,de most nem volt annyira)
[link] -
Blackmirror
őstag
"Dong Nguyen @dongatory 23 ó
I am sorry 'Flappy Bird' users, 22 hours from now, I will take 'Flappy Bird' down. I cannot take this anymore." -
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #8824 üzenetére
Ez így van,végre valaki megvilágosodott
Na jó nem,ennek is vannak problémái még és valóban vannak akik le is váltják,de nem az a jellemző hogy droidra vándorolnak általában ahogy w333 írta.Antutut telepítettem kíváncsiságból,az fut rajta
-
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #8820 üzenetére
Akkor menthetetlenül béna vagyok.Eléggé ráállt mindenki erre a játékra,pedig egy tök egyszerű kis játék.
-
Blackmirror
őstag
válasz
Ed3r_X_ #8810 üzenetére
Térkép engem is bosszantott,telepítettem egy battery statot hogy megnézzem hányszor ébresztette a telefonomat és rögtön kiderült hogy a térkép a bűnös.
Más:
Pár napja a Google elvarázsolta a magyar névnapokat.Gondolom aki a naptárat használja észrevette.
Importáltam egy névnapos naptárat de a fő naptáramba raktam véletlenül,nem külön csináltam neki egy sajátot.Így viszont nem frankó mert értesít stb.
Így létrehoztam inkább egy új naptárat és szépen beimportáltam a névnapokat, levettem az értesítést-ez így jó is lenne de a kettő üti egymást.A fő naptáramból hogyan tudom eltüntetni?FlappyBird: fejlődést mutatok,de én sem nagyon értem ezeket a 100 feletti eredményeket hogy a fenébe
-
Blackmirror
őstag
Itt meg miért nincs ilyen?[link]
Na jó a kérdés csak költői -
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #8746 üzenetére
Ó én már 30 feletti eredménynek örülnék,de mára már elég volt belőle.
Kiadhatnának nooboknak való verziót,ha lenne mondjuk két élete a madárkának akkor lehet lenne valami sikerélményem,de elszórakoztatott így is.Ha igazi "droidfos" élményre vágysz akkor valami samsung legyen mert azokat mindig fosozodSzerk.: most látom hogy közben írtad mi lesz.
-
Blackmirror
őstag
Van aki játszik ezzel a flappy birddel?
Én teljesen bénán tolom,nem nekem való -
Blackmirror
őstag
-
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #8665 üzenetére
De fura vagy így ember fejjel
-
Blackmirror
őstag
[link]
Azért ez komoly.
Sok pletyka volt,hogy a lenovo megveszi a nokiát,megveszi a BB-t erre a Motorolát meg tényleg megvette -
Blackmirror
őstag
Ma elkezdték a hivatalos BBOS 10.2.1-frissítést világszerte...és a magyar telekomos már most jön OTA.
Na erre varrjatok gombot -
Blackmirror
őstag
-
Blackmirror
őstag
válasz
maggi1886076 #8452 üzenetére
Miért?
-
Blackmirror
őstag
válasz
maggi1886076 #8439 üzenetére
Végre itt a Zandroidos nokiaaaa
ja mégse
-
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #8424 üzenetére
Passzolom.
Egyébként azt nem értem hogy:
-ami ingyenes playen azt rá tudom tenni a telefonomra(úgy általában működnek is---én még nem próbáltam,mert hamarosan itt az új os verzió amivel még könnyebb lesz).
-ha rá tudom tenni,akkor miért gondolják,hogy majd a BBworldben én megveszem?Badlanddel jártam úgy,hogy megvettem BBworldben és bugos volt ráadásul-kidobott a játék.
De fejlesztők elég hamar javították miután jeleztük nekik szóval ezért plusz pont.Még az MC4-ért adtam ki 0.89-et és ennyi...10.2.1OS után lehetne már ingyenes az ami androidon is ingyenes.
-
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #8422 üzenetére
BB-re nem ingyenes
-
-
Blackmirror
őstag
-
Blackmirror
őstag
válasz
Blackmirror #8141 üzenetére
Na....körülbelül annyi idő volt helyrehozni a dolgot mint amennyit itt a "sírással" töltöttem.
-
-
Blackmirror
őstag
És még én azt hittem,hogy nyugodtan és hátradőlve használom majd a BB-t.
Telepítettem pár frissítést 'oszt meghótt a telefon játékos része.Ne mondjátok hogy user error
[link] -
Blackmirror
őstag
Sokan vannak így vele,ha megnézzük oka van amiért így áll a BB ahogy...Most lesz egy utolsó dobásuk,meglátjuk mi sül ki belőle,nem feltétlenül tartom jónak azt a stratégiát szerintem felső kategóriában is gyárthatnának tapicskolós telefont,és alsóba is mehetne egy Foxconnos qwertys.
Én most ezt várom: [link] mert eddig még nem telepítettem droidos programot,gondoltam kényelmesen megvárom már a 10.2.1-et.A BB World elég silány,a gyári navi gagyi most waze van.
-
Blackmirror
őstag
válasz
pit stop #8104 üzenetére
Egy új os-sel nem kellett volna ennyire bizakodónak lenni.Arról nem is beszélve hogy 4 verziót gyártottak a Z10-ből.
Remélem ezzel az árral,több ember fontolóra veszi a telefon vételét.Lásd:wp--->lumia520.w333: hát erre nem nagyon tudok mit mondani
Csak annyi,hogy android után én is azon aggódtam hogy mi lesz ha nem tetszik az os stb.Van még hová fejlődni,nyilván.De nagyon is szerethető és jól használható.Én annyira megszoktam, hogy ha droid van a kezemben azt is úgy akarom már vezérelni mint a z10-em.
-
Blackmirror
őstag
Lassan már dobálózni fognak vele az utcán hogy vigyék már el.
-
Blackmirror
őstag
-
Blackmirror
őstag
válasz
Blackmirror #8075 üzenetére
Lumia 925 98 pénz a telekomnál.
-
Blackmirror
őstag
Mi ez a nagy szifon istenítés a főtopicban?
-
Blackmirror
őstag
Z10-zel azért van ám küzdés rendesen.
Az akku dolgon már túltettem magam,most meg ez.[link] -
Blackmirror
őstag
válasz
Cyberpunk #7840 üzenetére
Egyébként régen amikor indultak ezek az autóvesenyek,már akkor a ferrari-alfa romeo színe piros volt.Mert a "forma1" ősében az adott ország színét jelezték az autók színei.Ezért kék a Bugatti,zöld a Jaguár ,fehér majd ezüst a Mercedes...stb Legalábbis én így tudom.
A címer sárga,az pedig Modena miatt sárga színű.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest