Lumia csereakció a Microsofttól

A Microsoft jól láthatóan igyekszik minden lehetőséget megragadni az ökoszisztémájának bővítéséhez, melynek egyik eszköze a jól bevált készülék csereprogram lehet. A Nokia készülékgyártó részlegének felvásárlásával kézenfekvő megoldásnak tűnik a vállalat két aduászának, vagyis a Lumia 1020 és 1520 duó bevetése, melyhez az Egyesült Államokban az Apple iPhone 4, iPhone 4s és Samsung Galaxy S2 tulajdonosok juthatnak hozzá ingyen. A cseréhez jó állapotban lévő készülék és annak valamennyi tartozékának leadása szükséges, mellyel együtt két éves AT&T Wireless szerződés aláírása is elengedhetetlen.

Azóta történt

Előzmények

  • Elérhető a Lumia 1020 „Black” frissítése

    Számos kényelmi opcióval és továbbfejlesztett kameraszoftvert hozott a Nokia fotós csúcsmodelljének legújabb frissítése.

  • Nokia Lumia 1520 - ablak-zsiráf

    Az eddigi legnagyobb és legerősebb Windows alapú telefont dobta a patinás gyártó, minden benne van, amit jelenleg tudnak. Ezen még rajta van a Nokia felirat.

  • Nokia Camera – RAW formátummal

    A Lumia 1520 és 1020 tulajdonosok mostantól az Adobe szabványos „digitális negatív” formátumában is rögzíthetik a nagy felbontású fotóikat.

  • Nexus 5 vs Lumia 1020

    A Lumia 1020 képminősége és fotózási képességei mellett labdába sem rúghat a Google új referenciamobilja.

Hirdetés