- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
batai15 #3478 üzenetére
Leginkább az AMD-t elfelejtheted (legfeljebb VGA-ban nem), meg az az alap, hogy olyan hardverelemekből kell összeválogatni, amik nagyjából azonosak az Apple gépekben lévőkkel. De amúgy ott van olvasgatásra a lentebbi topik.
Én mondjuk úgy vagyok vele, hogy lehet, hogy egyszer veszek valamilyen C2D alapú munkaállomást meg egy Apple-kompatibilis Geforce kártyát és relatíve kevés szenvedéssel van egy Hackintosh gépem. De ezt csak akkor, ha a barátnőm valóban komolyan gondolja, hogy érdekli a mobilalkalmazás-fejlesztés (továbbtanul és van ilyen szakirány -> iOS-ra meg OS X alól érhető el rendes fejlesztői környezet).
-
Tim82
félisten
válasz
batai15 #3475 üzenetére
Nem törvényellenes a jelenlegi jogszabályok (tudtommal akár USA, akár EU) szerint nem Mac-re tenni az OS X-et, az Apple csak azt szögezi le mostanában az EULA-ban, hogy aki nem Mac-re teszi fel, az elesik bármilyen jellegű supporttól az Apple részéről. Amúgy az Apple oldaláról, a Store-ból bárki letöltheti az OS X-et (nyilván miután kifizette az árát), senki sem fogja ellenőrizni, hogy valóban csak Mac-re teszi fel - értsd, az OS X-be sincsen beépítve valamilyen védelem, hogy "hopp, ez PC, nem vagyok hajlandó működni."
A fentiek miatt létezik elég régóta Hackintosh topik is itt a PH!-n.
Az más kérdés, hogy PC-n irgalmatlanul összeválogatott hardver kell ahhoz, hogy az OS X fusson rajta módosítás nélkül, a módosítás viszont már törvénybe ütközik.
-
Tim82
félisten
válasz
batai15 #3424 üzenetére
WP8-on megy a Viber.
Egyébként mintha külön bejelentés nélkül csiszoltak valamit a push értesítésen, mert több WP8-as telefon tulajdonos írta a napokban, hogy nagyjából időben érkeznek. Ezt én is tapasztalom.
Amúgy nem kell kilépkedni egy L520-on sem állandóan az app-okból, én csak azért szoktam rá, mert amikor újraindult, volt egy (99%-os valószínűséggel téves) feltételezésem, hogy a megtelő RAM miatt van. (Amúgy sokkal egyszerűbb és gyorsabb bezárni egy app-ot, mint Droidon.)
Amúgy egyre jobb játékok is vannak rá, ha valakinek ez szempont.
-
-
Tim82
félisten
válasz
batai15 #3405 üzenetére
Igen. Mondjuk Lumia 520-on figyelek erre és bezárom az alkalmazásokat, amik nem kellenek (a fontosak futnak a háttérben úgyis), mert az első hónapban volt random újraindulásom és kikapcsom valamelyik 3rd party app miatt, ami azóta megszűnt (az összes app, amire gyanakodtam, kapott frissítést-hibajavítást).
iPad Mini-n ennél lustább vagyok, ott nem szoktam kilépni az app-okból.
Most nem tudom megnézni, de úgy rémlik, hogy Droid-on mind az Opera Mini, mind a Mobile, akarom mondani Classic tud ilyet (ott Save Page néven kell lennie a funkciónak).
-
Tim82
félisten
válasz
batai15 #3403 üzenetére
Ha tud olyat a Droidon használt böngésződ, hogy oldalmentés offline olvasásra, használd inkább azt az előre betöltés helyett. Egyébként iPad Mini-n nálam a mobil Safari rendszeresen megcsinálja ezt az oldal újrabetöltésesdit. Lumia 520-on is előfordul, de ott ritka. A lényeg, hogy nem csak Droidon van ilyen.
-
tvamos
nagyúr
válasz
batai15 #3282 üzenetére
Ez egyeni preferencia kerdese, en rosszul vagyok tole. (ie) Navigalasra viszont jo a Lumia, szeretem. Nexuson hasznalom a chrome-ot, teljesen jo. Nem erdekel igazan, mennyi eroforrast hasznal, en mar csak ilyen vagyok....
Mikor jon mar valami olcso ubi-os telo? Nagyon kivancsi lennek mar ra! Remelem, hamar kiprobal
-
HuMarc
veterán
-
HuMarc
veterán
válasz
batai15 #3252 üzenetére
Első, de napi kapcsolat egy Defy-vel + egy Galaxy Minivel, meg jópárszor volt a kezemben SGS III Mini, SGS Advance, Xperia Tipo, Xperia Mini Pro és SII. Viszont az előbb nem hasonlítottam össze semmivel, egyszerűen leírtam, hogy "bent volt" a RAM-ban két játék, a játék menü, a Skype, az FB, egy számológép, az Explorer 3 lappal, a kapcsolatok és a tárcászó, és tvamos állításával ellentétben nem lőtte ki őket a WP. Nyilván ez amiatt van, mert ez nem igazi multitask.
-
tvamos
nagyúr
válasz
batai15 #3247 üzenetére
Ha menne mondjuk a skype, a facebook, meg a bongeszo, akkor joeselyel bezarja valamelyiket.De ha a bongeszoben tobb ablak van megnyitva, akkor mar sms kuldesnel is bezarja a bongeszot. No most az explorer mire betolt 3-4 oldalt.... Ugyan igy szopas van, ha egy web oldalrol megnyitnal egy pdf-et.
-
-
Tim82
félisten
válasz
batai15 #3213 üzenetére
Szerinte a 620, 720 nem nyújt annyival többet az 520-nál, hogy megérné a felárat. Amúgy lecseréled a gyári kamera app-ot és hopp, hirtelen az 520-szal is vállalható fotókat lehet lőni.
Én nem játszom a telefonon, szóval játékra nem tudok mit mondani, de ezt leszámítva nem tudok olyan alkalmat mondani, amikor nem lett volna elég 512 MB RAM.
Mindenesetre ha váltanék Lumia-szérián belül, a 820 volna érdemben feljebb lépés szerintem.
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Cyberpunk
félisten
válasz
batai15 #3191 üzenetére
A WP milyen jól fog majd merülni, főleg a 920 ha az lesz. Öröm lesz nézned.
Nekem most nagy királyság van itt a Xiaomi 3120 mAh akkuval 6 óra körüli kijelzőidőt tudok vele produkálni auto fényerőn, normál módban a CPU mobilnettel böngészve.
És nem lesz tőle nagyon vastag sem 2 mm-el hízik csak meg.
-
quailstorm
félisten
válasz
batai15 #3164 üzenetére
Erről az jutott eszembe mikor a másik osztály vak oroszlánt játszott tömegsport előtt a lányöltözőben. Nem volt benn lány, de ezek az állatok full sötétben bunyóztak. Mikor benyitott a tanár akkor épp Zoka egy fogassal verte fejbe Petikét. Idilli látvány volt.
Egyébként is azért mentem vissza a haverokhoz (versenyre vártam, nem volt idő hazamenni), mert szakadó esőben is láttam hogy az öltöző ablakán ömlik ki a víz, és Nacsa meg ordít mint a sakál. A kézitus dolgozott
Tudjátok a klotyó ajtaján van egy rés alul. Az embereket meg divat bezárni a WC-be. A helyiségben volt 2 tusoló, egy bojler, meg ajtó mögött a wc. Ha nem oda zártak be hanem egyel korábbiba, akkor kézitus ki, és vizet a lábra!
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #3149 üzenetére
Mi általánosba az általam gyártott csúzlikkal lőttük egymást, órákon
Volt egy PVC nyél, abban 2 vastagabb drót, rajtuk gatyagumi, és kb 3-4mm vastagra hajtott papírt lőttünk ki vele..
V alakú volt a papír, csak megfogtad, hátrahúztad ugye, és kilőtted. Csípett eléggé, órán vicces volt, mikor valaki felállt, nyakon lőtte a másikat, az meg felordított
-
mtcob
senior tag
válasz
batai15 #3088 üzenetére
Én ügyem nem halad, esélytelen hogy meglesz, csoda hogy jegyzőkönyvet felvették a rendőrségen...
nem érdekli őket sem túlzottan, illetve valószínűleg az IMEI meg lett változtatva, szóval nem is lehet megtalálni vagy bemérni....
Hát Nexus biztos hogy jobb szoftveresen mint a 4X..annak ellenére hogy az LG jó szoftvert ír...Tegrával tényleg szaggat pár app, illetve ha felmelegszik, akkor eléggé elveszik a 4 mag ereje, ShadowGun THD laggolt nálam minimum grafikán...ettől független szerettem azt a telefont, SE xperia mini után megváltás volt a nagy kijelző -
mtcob
senior tag
válasz
batai15 #3080 üzenetére
Tudod volt egy kis rablásos ügyem...Azt hiszem már egyszer írtam privátba is...
Most egy Nokia C7 et nyúzok...Előkerült a fiók aljáról...De már a falra mászok a Symbian tól...Egy Facebook tól vagy egy YouTube tól már kifagy teljesen ha böngészőből nyitom meg..márpedig máshonnan nem lehet, a kliensek nagyon lassúak és fapadosak...Viszont multitaskingba elég jó a rendszer
De úgy tűnik Nexus 4 lesz a következő áldozat szóval megvan az utód -
mtcob
senior tag
válasz
batai15 #3078 üzenetére
Nekem semmi bajom nem volt a 4X-el, jól össze van rakva, kijelző gyönyörű, és bár nem túl friss a szoftver, legalább nem laggol....Jól meg van írva
WP jó platform lesz...Sőt már most is az...Ha lesz normális értesítési rendszer akkor simán pariban lesz a droid/iOS párossal...Nekem is nagyon tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest