- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
NTonee
veterán
válasz
aggleány #24758 üzenetére
Értelmes emberrel lehet értelmesen nézeteltérést megvitatni.
Az értelmes vitának mindig van helye, erre való a fórum.
Amúgy a sima Wildfire-re gondoltam, mert az S azért még többe fáj, mint amennyit ő rászánt volna. Bár azt nem tudom, hogy az újnak mennyi a szolgáltatós ára, de függetlenként 55ezer körül indul.korpicschess: Igen, mára már kínai, de régen talán francia volt, ha jól tévedek. Lehet még abban a tudatban él.
-
NTonee
veterán
válasz
aggleány #24756 üzenetére
Én nem így látom.
Neki volt egy elképzelése és azért jött, hogy megerősítse a fórumos nép. Alcatel kell, mert a haveroknak az van.
Erre elkezd olvasgatni, megdöbbenve látja, hogy itt mindenki zétéezik, meg hátécézik és megijed, hogy a fórumot elfoglalták a gonosz sárga manók (rasszizmus nélkül értendő!) és majd a kezébe akarják lapátolni a kínai dzsunkán összegórált fost. Sajnos sokak fejében még mindig szitok szó, ha valamire azt írják, hogy kínai. Jó lenne ezt elfelejteni végre! (mellesleg a hátécé nem kínai)
Én a (saját első) reakciómat nem érzem támadónak. Annyit írtam le neki is, hogy kicsit azért tájékozódni kellene, mielőtt dobálózni kezdenénk a nóném, meg sz@r jelzőkkel, meg a lesza.omokkal. Vagy, ha ennyire kiképzettnek érzi magát okostelefon témában, akkor ne jöjjön ide hergelni a tömeget. Vagy legalább fontolja meg az ajánlatokat, ha már kérdezett és ne rögtön zárja ki az összes gyártó termékét. Vegye meg a haverjai által használt Alcateleket, legyen boldog vele. Van azok között is használható darab, de itt senkinek sem fog azonnal ez a gyártó eszébe jutni, ha okostelefonról van szó.
Egyébként lehetne annyi pénzért a régi htc wildfire-t venni, 45ezerért újonnan is elérhető. Én nagyon ajánlanám, mert jó teló volt és most sem kuka kategória. Remekül lett optimalizálva, így fel sem tűnik jóformán, hogy kevés a proci és memória alatta. Az Alcatel telói meg sem közelítik.
És nem pár márkát nem szeret, amit mi igen, hanem egyetlen okostelefon márkát sem szeret, ami minőséget gyárt. Mert neki azt mondták a haverok, hogy a zzalcatel, csak az a király. Meg a nokiának a kamerája a csúcs. -
NTonee
veterán
válasz
aggleány #24752 üzenetére
Ezért írtam, hogy nem ártana tájékozódni, mielőtt valaki ilyen stílusban kezdi osztani a nem létező észt. Ennyi erővel bármi lehetne noname gyártó.
A HTC azért 97 óta a piacon van. Igaz itthon csak 2005 óta, viszont korábban szolgáltató nevei mögé bújva "sunnyogott" be kis hazánkba. De ugyan így volt ez a ZTE-vel is, csak ők már őskövületnek számítanak a mobilkommunikáció terén. Ha először rápillant az ember a készülékeire, akkor hiheti azt, hogy gagyi vackokat gyártanak. Csak épp a ZTE szándékosan az alsó kategóriában kezdett el betörni, mivel az a szegmens akkoriban még teljesen üres volt itthon.
Tájékozódás, tudás, és utána lehet szarozni, meg nónémezni. Illetve akkor sem, de akkor esetleg már lehet mögötte valami. -
NTonee
veterán
-
NTonee
veterán
válasz
Kulagép123 #24734 üzenetére
Ez megint érdekesre sikerült. Ne zavarjon, hogy az SE kamerái a legjobbak a mobilos vonalon.
-
NTonee
veterán
válasz
Kulagép123 #24725 üzenetére
uhh... azért mobilkommunikáció terén nem ártana kicsit utána járni a dolgoknak, mielőtt ilyeneket leírsz. A felsorolt gyártók a mobiltechnológia alapkövei. Kivéve a htc-t, hiszen ők a legfiatalabbak e téren (1997-ben indult), de ők is ezzel kezdték. A htc a leggyorsabban fejlődő és mára az egyik legjobb minőségű készülékek gyártója.
Aktív témák
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest