- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
NTonee #24757 üzenetére
Azt kell mondanom, hogy igazad van, de a saját szemszögemből nekem is igazam van. Én igyekszem mindig a lehető legjobbat feltételezni mindenkiről. Nem arra gondoltam, hogy a Te első reakciód támadó volt, csak sajnos már nem tudtam javítani. Azt akartam írni, hogy itt többen megtámadták, és én úgy láttam, hogy az volt a legnagyobb bűne, hogy nem ért a mostani készülékekhez, de azt hiszi, hogy igen.
Szerintem valami hülye női ösztön lehet, hogy meg kell védeni azt, akit többen bántanak.
Természetesen olyan eset is van, amikor a támadóknak kell segíteni.
Egyébként mi vagyunk a lököttek, hogy ugrunk az ilyesmire. Minek? Én szívesen segítek bárkinek, aki normálisan kérdez. Az már más téma, hogy néha a válaszomra cserébe kapok olyan privit, amiben nem túl finoman leírják, hogy ők hozzáértő segítséget akarnak férfiembertől. Ez nem az én problémám. Ha valaki még ott tart agyilag, hogy a nőnek a konyhában a helye, mert másra úgysem jó, azzal nekem semmi dolgom, reagálni sem szoktam az ilyen megjegyzésekre. Nyomok rá egy tiltást, és részemről ennyi volt.
Mondjuk ez edzésnek teljesen jó a trollok ellen.
(Nem a jelen beszélgetésben főszerepelkedő illetőre gondoltam a troll megnevezésnél!)
A szakmai részhez nem tudok mit hozzáfűzni, teljesen igazad van. A Wildfire S tényleg nagyon jó kis teló.
Egyébként nagyon örülök annak, hogy bár nem értünk egyet, megmaradt a normális hangvétel. Sajnos nem ez az általános.
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Chrome
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- BMW topik
- További aktív témák...
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest