- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
nggabi
félisten
-
picur220
veterán
válasz
ngabor2 #8217 üzenetére
Ellene is szól bőven elég dolog, mondjuk az, hogy a benne ketyegő 800-as proci teljesítményben még egy 400-ast sem közelít meg! Lassú az egész, mint állat, és nem igazán tudjuk, hogy miért! Egyébként a legnagyobb hsz-számú spica topikban leírták, hogy mik a gondok vele, pl akad a gépelés, stb, ami mind-mind a CPU számlájára róhatók fel! Erősen elgondolkodnék ezen. Én már el is gondolkodtam, mivel ilyet akartam, de olvasgatva a topikot, lemondtam róla, inkább gyűjtögetek egy Herora vagy Liquidre!
Michi: A dia2 már jobb alternatíva lehet...
-
-
Inarus
addikt
válasz
ngabor2 #8064 üzenetére
Acer S100 Liquid
Ja bocs: Nem 800-as, csak 768-as. -
bbchris
senior tag
Pontosítom : Tehát nekünk akinek PDA-ja van ahhoz néha adnak ki frissítéseket , szerencsére az E-TEN igen és abban is csak kizárólag Windows tesznek bele . Én még nem igen láttam Linuxos ROM frissítést , mind az Asushoz , HP-hez is csak Windows-os frissítést láttam . Mivel nem anyira elterjedtek a PDA-k szerintem nem is fognak Linuxos oprendszert hozzá csinálni . Mert a legtöbb telefon egyéni oprendszert futtat , mint a Nokia is ,abból is csak elvétve lehet találni Windows-osokat .
Nekem az a véleményem hogy technikailag nem kivitelezhetetlen de a kevés kereslet miatt egyenlőre nem lesz Linux -os ROM , meghát ugye a PDA-s programok zömerészt mind Windows-ra íródott . -
bbchris
senior tag
Szerintem a zömerésze mind Windows Phone edition-nal van telepítve . Bár nem hiszem hogy kizárt lehet hogy egy-két Nokia azzal megy a tudtunk nélkül , én még nem hallottam ilyenről , amit idáig láttam PDA-kat meg telókat azokon Winfos volt amin Linux van az a Drembox beltéri de hát az nem idevágó téma .
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest