- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bbchris
senior tag
Valami PDA-s telefon kell neked , itt ami határt szab az a pénztárcád . Ha van kedved beállítgatni akkor PDA ha nincs akkor Nokia mert azon előtelepítve vannak játékok . A PDA-val vacakolni kell , én személy szerint azért vettem E-TEN-t mert van kedvem vacakolni és rengeteg játékot lehet feltenni rá . És Megy a DivX , stb WMV is úgyhogy nincs is vele baj . Majdnem ugyanazokat lejátsza mint a WinXP . Talán egy-két egyedi kódeket nem tud lejátszani de minden fő ismert kódeket igen .
Innentől kezdve te döntesz , ha van pénzed akkor PDA-s telefon ami legalább 400Mhz felett van . Az E-TEN 400Mhz-es és jó , de ott van a HP . AMit viszont nem javaslok az a négyzet alakú képernyős PDA , azon nem fut minden jól , ezért bukott el nálam a HP Messengerje ,szép meg minden de rosszul futnak rajta a progik . De ott van a Mio A701-es is . Olvass topikokat és dönts . -
bbchris
senior tag
Pontosítom : Tehát nekünk akinek PDA-ja van ahhoz néha adnak ki frissítéseket , szerencsére az E-TEN igen és abban is csak kizárólag Windows tesznek bele . Én még nem igen láttam Linuxos ROM frissítést , mind az Asushoz , HP-hez is csak Windows-os frissítést láttam . Mivel nem anyira elterjedtek a PDA-k szerintem nem is fognak Linuxos oprendszert hozzá csinálni . Mert a legtöbb telefon egyéni oprendszert futtat , mint a Nokia is ,abból is csak elvétve lehet találni Windows-osokat .
Nekem az a véleményem hogy technikailag nem kivitelezhetetlen de a kevés kereslet miatt egyenlőre nem lesz Linux -os ROM , meghát ugye a PDA-s programok zömerészt mind Windows-ra íródott . -
bbchris
senior tag
Szerintem a zömerésze mind Windows Phone edition-nal van telepítve . Bár nem hiszem hogy kizárt lehet hogy egy-két Nokia azzal megy a tudtunk nélkül , én még nem hallottam ilyenről , amit idáig láttam PDA-kat meg telókat azokon Winfos volt amin Linux van az a Drembox beltéri de hát az nem idevágó téma .
-
bbchris
senior tag
Sajna aki tényleg jó telót akar annak bele kell nyúlni a zsebébe : Amik jó legalább ezek : E-TEN G500 vagy M600 vagy a Mio A701 vagy attól jobbak , ezekben van meg minden ami kell . Windows , PDA , GPS , GPRS stb-stb . És kibírnak bőven egy napot , bár az áruk elég borsos . DE nagy előnyük hogy rengeteg minden fut rajtuk ami PDA kompatibilis . Nem kell mint a Nokiához csak saját progikat keresgélni ( ha találsz persze ) , ezeken elfutnak általában a PDA-s programok .
Ami már 110 ezer felett van Nokia eleve felejtős , azért nem igazán tudnak annyit mint nekem az E-TEN , hiába is villogtak itt nálunk a skacok a Nokiákkal , nem rosszak de meg kell nézni hogy mit is tudnak . Szerintem az árukhoz képest nem tudnak annyit .
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest