- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Aktív témák
-
premete
veterán
Na ja, legtovább okostelefonom a Nokia 9000 volt (akkoriban nem lehetett mást választani, amíg a 9100 meg nem jelent), annak összesen annyi hibája lett, hogy a gumilába kiesett, és visszaragasztottam. utána a 9110i, 9210, 9210i gps, HTC Blue Angel, Universal, Artemis, Kaiser, TF2, HD, HD2 közül egyik sem látott szerivizt, a Desirénél tudtam meg, hol van a HTC szervize (majd a Desire HD-vel háromszor voltam náluk, de még a nyikorgó antennafedelet is azonnal cserélték gariban)..
-
Dzsano
tag
-
premete
veterán
A háza tört el, belül, ami szériahiba, és a Lajtától nyugatra cserélték is gariban. Az, hogy az akkufedélről lekopott a festék a plüss tokban is, csak hab a tortán. Mondjuk a samsungot is megcsinálták "kerülő úton" gariban. végül, csak 20 darab ezredest kellett baksisként lerónom.
Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest