- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
totti60 #25950 üzenetére
Hm. Így már kicsit nehezebb a dolog. Sajnos én nem szoktam videózni a telefonnal, de abban biztos vagyok, hogy a Hungaroringen, ha az elsuhanó autókat akarod lekapni, bármelyik teló kevés lenne.
Leírások alapján a Defy-nek és az Ace-nek is elég jó a kamerája. Tudom, SGS nem, de én azzal egész jó képeket és kisvideókat csináltam a kutyáról, aki állandóan rohan, mozog, pattog.
Szerintem a telefonok topikjában jobban meg tudják mondani, hogy milyen képeket és videókat csinálnak az adott készülékek, érdemes lenne ott megpróbálni.
-
umek7
őstag
válasz
totti60 #25736 üzenetére
Ez is erősen magánvélemény függő, van akinek már most tökéletes a WP7 és ajánlja, van aki az Androidra esküszik. Elsőnek azt tanácsolnám nézz utána mindkét rendszernek, mérlegelj és döntsd. Én személy szerint az Androidot favorizálom.
És egyértelműen a legjobb vétel a DEFY. Apró malőr hogy nincs rá magyar nyelv, elvileg nem is várható, de ügyeskedni lehet rá. Ha más nem akkor a HTC is jó vétel.
Szerk: Az lemaradt hogy legalább a Mango frissítés érkezéséig én nem is ajánlom a WP7-et, de mint írtam ez erősen magányvélemény
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest