- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Norbi21
senior tag
válasz
picur220 #12093 üzenetére
Nem nagyon akarok reklámozni, de egy bizonyos aukciós oldalon találtam. Tuti van neki, mert rendes eredeti képek is vannak hozzá, nem ilyen netről kivágott szarok. Iphone 3g-je is van 60ért. Tudnám hol éri meg neki. Kérdeztem hogy tudja ilyen olcsón adni, azt mondta titok
. Egyébként n86 is van neki 46ért. Akkor nem kell valakinek egy eladó aréna
?
-
Danecay
addikt
válasz
picur220 #11958 üzenetére
A Diamond 1-ről azt olvastam, hogy voltak azért hibái amiknek a többségét a 2-nél már kiküszöbölték.
A Spica képernyőben jobb mint az Omnia és processzorban is egy kicsivel, ugyanakkor kisebb a kamerafelbontása, nincs kamerafény, nincs rádiója, sem TV kimenete. Egyébként tetszik képek és videó alapján, de az Androidot egyáltalán nem ismerem. Win Mobile-al szemben milyen? -
tariattila
veterán
válasz
picur220 #11938 üzenetére
szerintem pedig borítékolható, hogy ütni fog...
Azért ha az eddigi teszteket nyomonköveted.../ajánlom a gsmarena tesztjét/ akkor leszűrhető, hogy nem bízták a véletlenre...
Szerintem csak az ár ami itthon visszavetheti a sikerét... én még reménykedek, hogy nem lesz irreális... -
lolchief70
aktív tag
válasz
picur220 #11848 üzenetére
Én sem fogok rendelni tőlük.
Kiváncsi voltam legalább a cím létezik-e? Létezik
Hát elég szép helyen van, valahol Anglia közepében "mindenhez közel".
http://www.panoramio.com/photo/10511400 -
Ninja-Metal
tag
válasz
picur220 #11663 üzenetére
Valóban annyi a Hero is.
Azért arra kitérnék hogy Vivaz és Desire között 40k különbség van..szóval te nem tudhatod hogy nekem mire van anyagi fedezetem. Nem haragból!
Miért, milyen problémád van a SE-vel most?Tariattila: Inkább boltból venném meg a telefont, de köszönöm!
Még mindig nem tudom, hogy mi legyen.
-
válasz
picur220 #11630 üzenetére
Vannak Windows Mobile-os kétSIMes telefonok, pl. nemrég volt egy ilyen teszt, meg asszem az Acernek is volt ilyen mobilja.
-
tariattila
veterán
válasz
picur220 #11065 üzenetére
szerintem meg kb ugyanannyit forgalmaz a mini mint mikor bekapcsolod a mobile10-en a turbo-t...(legalábbis a minőség/oldaltördelés/adatmennyiség arány jobb a mobile-nak bekapcsolt turbo-val...)
na megnéztem...(mobile10 bekapcsolt turbo és képek engedélyezve) kb 150kb a mobilarena főoldal
-
tariattila
veterán
válasz
picur220 #10784 üzenetére
azért az XM nokiák és még az N-ek is felveszik a versenyt a céleszközökkel...
az utóbbi időben teszteltem jópár telót, hogy melyik hogy szól... (sennheiser CX400II-vel)
a spica frekvenciaátvitele és zajszintje valóban nem veszi fel a versenyt a céleszközökkel...
a Desire egész szépen muzsikál de nagy kár azért a kis zajért amit produkál...
a HD2 még zajosabb és sávszűk is, az omniaHD szintén...amik tetszettek és mp3-ként használhatók :/5800/E52/E72/N97/n97mini/desire
Nordic: ha egy forrásból gyenge jel jön ki és zajos akkor a sennheiserrel ezek a hibák szépen felerősödnek !!!
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
picur220 #10777 üzenetére
Annyira hozzászoktam az érintőhöz hogy szinte nehezemre esik kezembe venni egy régebbi nokiát. A milestone multimédia gyengeségén mit értesz? Ha átlagos a zenelejátszója, az nem érdekel, van minőségi sennheiser agybadugós fülesem. Viszont ha nincs ekvalézer az már fájóbb pont lenne...A videó meg fotó meg csak tényleg arra kellene hogy néha használjam amikor épp nincs nálam a digim.
-
tariattila
veterán
válasz
picur220 #10598 üzenetére
Te azt mondtad úgy általánosságban, hogy a win egyébként is lassabb mint az android... (hardveres eltérést nem említettél....)
megnyugtatlak, hogy a HD2 után a Desirét semennyivel nem érzem gyorsabbnak...
tehát azonos hardver mellett sem igaz, hogy a windows lassabb lenne az androidnál...
(hozzáteszem semmi extrém tesztnek nem vetettem alá őket...lehet ott van előnye valamelyiknek de a hétköznapi felhasználásban nem éreztem különbséget...) -
bibi55
tag
válasz
picur220 #10526 üzenetére
Ja hogy még hivatalosan nincs? És ha ráteszem majd, akkor az jár garanciavesztéssel? =)
Hogyha én megveszem a telót a T-mobile-nál, akkor az nem jár semmiféle "butítással" ugye?
Én nem hallottam ilyenről eddig, csak haverom mondta ezt hogy szerinte a szolgalátatók butítják a telót. Szerintem ez butaság... (A)
Arról tud valaki valamit, hogy ez a Galaxy Spica belassul e akkor ha memóriakártya van benne? Mint pl. az S5230. Tudom nem egy kategória a kettő, csak mondom megkérdezem hátha ez valami samsung betegség, mert a mostani SGH-D900i-mnél is ez van.
-
edbacsi
tag
válasz
picur220 #10378 üzenetére
qwerty nem szükséges,a jó kamera annál inkább.
nem árt a gps,ha eltévednék az erdőben(cc mtb)
eddíg csak symbianos gépem volt,de jókat hallottam az androidról,meg hát az a jövő...
örülnék ha nem lenne túl nagy...
szal kamera,gps,lehetőleg alkalmazásokkal telepakolható ki cucc kellene nekem..
androidos telefon még a kezemben sem volt-de tudom h eljárt az idő a régi kis s60-as szériám felett...
szeretném nem naponta töltögetni az aksit -
ferrari1
őstag
válasz
picur220 #10237 üzenetére
Akkor jó irányban gondolkoztam a 8910i-vel és a dia2-vel. A baj csak az, hogy egyszer régen volt samum és viszketést kaptam a menüjétől és annak logikájától. Tudom ez már más - csak az előítélet még bennem van. Symbiant ismerem, Qwerty nélkül tudok élni, winmobillal viszont most ismerkednék. Olvastam, hogy nagyon változó a 8910 akksiteljesítménye. Félnem kellene, hogy nem bírja a 3-4 óra beszélgetést? Bár csupán az adatokból gondolom, hogy a dia 2 sem jobb nála.
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
picur220 #10178 üzenetére
Jól olvastam itt-ott, hogy a 2.1 biztos csak idő kérdése (ha-ha, és a Duke Nukem Forever is benne lesz...)?
Ma volt kezemben egy E52, hát eléggé elgondolkodtatott, úgy gyári állapotában tetszik is - mint telefon szép, mint tárgy, ronda - vagy fordítva??? Csak az a fránya symbian... 2 napig nem értettem, miért nem megy a kocsi kihangosító meg egyáltalán semmi, ami bluetooth, mire rájöttem, hogy újra kell indítani...
A Spica hardveres gombjainak mennyire van értelme? Pl. zenejátszóban lehet velük számot lépni? Az LCD tudja azt, mint a nokiáké, hogy készenléti állapotban, háttérvilágítás nélkül is látszik rajta az óra?
Az 1-2 napos üzemidő bekapcsolt 3G-vel értendő?
-
vendingo
veterán
-
slimshady
senior tag
válasz
picur220 #9543 üzenetére
Nekem a HTC Legend kinézetre nem jön be, olyan felemásnak tűnik. Az N900 véleményem szerint feltűnőbb jelenség. Hiába írják, hogy a Legend egy alu-darabból van kiöntve, meg jók az arányok... stb. a hátulja akkor is érdekes, no meg az a törés hiába nagyobb szögben van, mint a Hero-n nekem akkor sem jön be, de ez csak az én véleményem. Amíg a Qwerty nem megy túlzottan a méret rovására addig hasznosabb, mint zavaró.
De ez is ízlés, és igény kérdése.
-
Sly Bp.
addikt
válasz
picur220 #9381 üzenetére
Nem hiányzik az FM nekem egyáltalán
De egy 12 megapixeles kamera elférne benne + némi profi mobilfénnyel
+ egy Super AMOLED kijelző! + profi videofelvétel minimum egy i8910 szintű! + valami szép színben is kiadhatnák! + beépített 32GB! + legyen úgy kezelhető mint egy iPhone! + akkor már egy FM rádiót és FM transmittert is bele dobhatnak! + gyári tartozékokban egy autóstartó és BH head-set! Nagyjából ennyi!
-
slimshady
senior tag
válasz
picur220 #9340 üzenetére
Pl.: Az OVI Maps. Meg kell kicsit mozgatnod a telót mikor beléptél a térképbe és, ha zöldre vált a bal alsó sarokban az az iránytű jel, akkor jó. Az 5-ös gombbal lehet aktiválni. De van még egy NorthPole nevű alkalmazás is, ott is kalibrálni kell először. Szerintem tudod, hogy hol tudod "megvásárolni" a progit.
Anulu79: hát igen ezért undorítóak az érintős telefonok. Annyira nem vagyok kényes rá, de attól függetlenül eléggé zavar, ha retkes a kijelző, pláne mikor már a kijelző fénye is megtörik kifele jövet az ujjlenyomatokon. Ceruzával használni meg valóban nem élmény egy telefont. Mikor 5800-m volt én mondjuk a ceruzáját nem is használtam, szerintem fölösleges is volt bele, csak zavart, hogy mindig kicsúszott.
-
Inarus
addikt
válasz
picur220 #9324 üzenetére
Má megint??? Van ennek valami előzménye? Csak azért mondtam az lg-t,mert hirtelen az jutott eszembe és mert az is jobb, mint az a kínai szutyok. De legyen neked igazad, s legyen inkább Samsung S5230. (A Corby-t meg én nem tartom valami sokra, kp500 jobban bejön,mint az.) Persze mineezt akkor, ha nem akar az illető egy olcsó érintős okos Nokiát.
Aktív témák
- Vicces képek
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest