- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
korpicschess
veterán
válasz
taschner #12052 üzenetére
A legtöbb angol! De Pulse-ra van magyarítás, mert T-nél forgalomba került és csináltak rá (javítsatok ki ha tévedek).
Desire ha bugos VOLT akkor az a HTC javítja a későbbi szoftverekben vagy rootolás után xda-developers fórumból is tölthetsz le ROMokat(persze ezek elméleti garivesztések, és kisérletező kedv kell hozzá, de egyébként messze a HTC adja ki a legtöbb javítást a készülékeihez)
-
korpicschess
veterán
válasz
taschner #12032 üzenetére
i8910 vs Desire
Desire jobb: hardver (proci, RAM), feltörekvő android rendszer (kihaló Symbiannal szemben), (szerintem) szebb design, minőségibb anyag (bár míg az i8910 kopik hátul és könnyen karcolódik addig Desire-ről a festék pattog)
Amiben az i8910 jobb: kamera, magyar nyelv, árHa meg lenne a keretem, akkor Desire-t vennék én személy szerint!
Ha az ár is nagyon fontos akkor még esetleg nézd meg az Acer S100-at, bár az megbízhatóságban, szoftveres ellátás tekintetében jóval alulmarad a Desirehöz képest! (xda-developers fórum ami a HTC-sek legfőbb előnye nagyon sokat számít szerintem)
(Azért a Desire más kategória) -
korpicschess
veterán
válasz
taschner #12028 üzenetére
Hát - a kettő közül és sokkal inkább a Desire-t venném! Nekem a WinMo telefonjaim is mind angolok voltak - ha téged nem zavar az angol akkor azt javaslom, a magyarral csak a baj van szerintem, úgysem sok mindenhez kell nyelvtudás
Sajna kiemelkedő kamerásat és videósat nem tudok - az i8910 az ilyen, viszont sokkal régebbi és Symbianos, nekem nem igazán tetszik.. de ízlések és pofonok!
Szerintem a Desire a top gép és azt mondom, hogy elviselném azt, hogy kamerában nem kiemelkedő - elvégre mit várunk egy mobil eszköztől!szerk: szerintem lesz rá magyar menü, de ha a topicjában rákérdezel, rákeresel, már lehet, hogy léteznek házi megoldások
-
korpicschess
veterán
válasz
taschner #12024 üzenetére
Igen, nem fogod megbánni
Jelenlegi legjobb androidos készülék szerintemAmikor megjelent ugyanazt a vonzalmat éreztem benne, ami a Diamond kiváltott anno: innováció, szépség, újdonság! Nem "egy a sok közül", mint ami pl. a Dia2 volt.
tariatilla: igen vannak hibái sajna... de én utálom ha recseg egy kütyü
Persze nem kötelező unibody-nak lennie, vagy fémnek (lásd iPhone) meg lehet csinálni normálisan másból is, hogy jól össze legyen rakva
X10ről miért nem nyilatkozol? A kérdezőnek olyan kütyü kéne, ami könnyen zsebrevágható. Más tipp?
-
Aktív témák
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest