- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
válasz
Cyberpunk #25501 üzenetére
Azért az sgs nem DHD, nincsen annyi ram benne, hogy kibírjon olyan nehéz műveletet, hogy a böngészőt háttéreteszed használsz más programokat aztán félóra múlva előveszed és onnan folytatod ahol abbahagytad. Az addigra már rég bezáródik, és a legtöbb amint újra belépsz megnyitja az korábbi oldalakat. Kivétel talán az opera mini. Ez tényleg rohadtul idegesítő, de ez nem az android sara. Próbáltam utánanézni hogy milyen kernellel kezeli jobban a memóriát de nem találtam semmi használhatót. Bladenél valahogy ilyen problémám sosem volt.
Dolphinban jó az exit gomb de pl ha zenét hallgatok és számot szeretnék váltani, majd visszalépek, már tölti újra az oldalakat...
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Cyberpunk #25476 üzenetére
Opera Mini, Opera Mobile, Miren Browser, Firefox kipróbálva, Dolphint meg se néztem, mert majdnem ugyanaz, mint a gyári. Egyéb javaslat?
(#25490) picur220: Lásd feljebb. Exit gomb lehet hogy van, de ha már használok task killert, akkor igazán kinyírhatná azt is. Ha nem láttál olyan klienst még, akkor mondjuk a Marketen második legnépszerűbb Mercury browser kipróbálását, a hozzáférési dologgal kapcsolatban meg a Windows Live rendszer áthatóbb tanulmányozását ajánlom.
A HTC-vel kapcsolatban meg arról volt szó, hogy tartja az árát, ami eddig igaz is volt(HD2 lassan 2 éves, és a sgs árában lehet kb megvenni használtan), viszont a Sensation ára ugyanolyan gyorsan esik, mint a sgs2. Egyébként meg nem az iOS-el vagyok elfogult(ugyanis az iPhone4 csak az egyik alternatíva, de szokás szerint nem olvastad el a hozzászólást, csak a neked tetsző részt), hanem az Androidból van elegem. WP7 is jöhetne, de annál még nagyobb lenne az áresés, mint a sgs-nél.
(#25495) Domxc: Ha tapasztalatot írtál volna le, akkor nem szólok egy szót se, de le merem fogadni, hogy egy napnál hosszabb ideig nem volt a kezedben iOS készülék. A játékos dolgot egyáltalán nem gondoltad meg, ugyanis egy Real Racing 2 egy 800MHz-es 1magoson 256MB RAM és SGX535 mellett 960*640-es felbontáson(iPod Touch 4G) sokkal szebb és gyorsabb, mint a sgs-en 1GHz+512MB+SGX540(kb 1,5x teljesítmény az 535-höz képest) mellett 800*480-as felbontáson bármelyik androidos játék.Még egyszer, s utoljára leírom. Nem az a kérdés, hogy mire váltsak, hanem hogy hogyan. Azt, hogy miért itt érdeklődtem, feljebb leírtam.
-
CHIPman
nagyúr
-
aggleány
addikt
válasz
Cyberpunk #25390 üzenetére
Persze, tisztában vagyok azokkal a dolgokkal is, amit hátránynak mondanak.
Azt írtad, hogy a szemnek tetszetős színei vannak. Ez teljesen rendben van nálam, ugyanis a szememmel nézem, nem pedig egy színhelyességmérővel.
Nekem az a lényeg, hogy NEKEM jó legyen. Nekem jó. Az, hogy mit írnak róla mindenfelé, nem igazán zavar, mert valóban túl színes, egyáltalán nem valósághűek a színek. Ezt mind tudom és elismerem. Ettől függetlenül nekem nagyon tetszik, de ha bárhol írok róla, mindig odaírom azt is, hogy "szerintem", és általában mellékerül az is, hogy "túlszaturált", tehát nem vagyok elvakult a témában, mint elég sokan, akik szerint az összes többi vacak. Azok is jók, de nekem ez jobb.
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
Cyberpunk #25390 üzenetére
Én azért nem döntenék ilyenben hogy melyik "jobb", mert teljesen ízlés kérdése. Azt mondhatjuk hogy a TFT valósághűbb és az AMOLED pedig élénk és kontrasztos. A telefont pedig nem használjuk pl. fényképész munkára hogy, meghatározott igényeink legyenek a kijelzővel szemben. Így nem is mondhatjuk hogy melyik jobb, mivel az adott célra mindkettő megfelel. Külön kategóriákban kéne összehasonlítani, pl. hogy a S-Amoled Plus jobb mint a S-Amoled.
Szerk. korpicschess: A DHD kijelzője az eddigi szerintem legrosszabb panel. Olyan mintha "kimosták" volna. És nem az amoleddel összehasonlítva, hanem akármelyik másik TFT-vel.
-
stewe780
őstag
válasz
Cyberpunk #25362 üzenetére
Van egy tukorreflexes nikonom, csak soxor itthon marad, es neha jo lenne elkapni egy-egy pillanatot, amikor csak telo van nalam. Sajnalom, mert a symbi lefuto agon van. Nem is ertem, hogy nem jott ki senkitol egy megfelelo valasz annak a kamerajara ennyi ido alatt.
Es koszi a segitseget. Meg termeszetesen meg varom masok velemenyet is. Meg egy kicsit ugy is gyujtogetnem kell...
-
Dhampir
félisten
válasz
Cyberpunk #25349 üzenetére
Szerencsére már nincsen, nekem nem vált be. A Wavek nekem jobbak anyagminőségben is, csak ott a Bada szűkölködik az appokban.
umek7:
Tudom, hogy Amoledes a SGS, de ettől eltekintve egy gagyi műanyag házba illesztették be, félelmetes. Egy olcsó LED-villanót sem tudtak beszerelni a kamera mellé. Videófevételben még elment, de sokszor készített rossz minőségű fotókat, egy SE K800i-vel sem lehet összehasonlítani. -
theiron
csendes tag
válasz
Cyberpunk #25309 üzenetére
Felvetődik a kérdés, hogy az ember miért akar telefonon agyonanimált flash tartalmú oldalakat nézni? Szétzabálja az adatforgalmat, ha meg (lehetőleg saját vagy irodai) wifi közelében vagyok akkor megnézhetem számítógépen is.
Én most egy Google Nexus G1-ről váltok (igen... ennél nagyobb őskövülettel elég nehéz rohangálni az utcán). Szóval az Android nem ismeretlen terület. Szerintem azért jellemzőbb, hogy az ember utazás közben a mobilos verzióit olvasgatja a hírportáljainak, vagy esetleg az egyes alkalmazások internet igényét igyekszik a mobilnettel kielégíteni.
Eddig is tökéletesen megvoltam flash tartalmak nélkül, ezután is megleszek!
Amúgy van még ebben az árban valami más (a T-és készletből) amit még érdemes fontolóra venni? Azért nem árt, ha hasonlóan nagy a kijelző és a kamera is tud ezt-azt. Vagy akkor nyugodt szívvel válthatok Arc-ra?
-
aggleány
addikt
válasz
Cyberpunk #25298 üzenetére
Ha nálam nem ér a kamera meg a kijelző, akkor Nálad nem számít a rom.
Flow
Nekem először a 3,2 is nagynak tűnt, utána lett 3,5, kicsit később 2,55, utána megint 3,2, majd 4, most pedig 4,3. Vagy valami ilyesmi. Elég fura sor, de nálam így alakult. Most már nem tűnik túl nagynak a 4,3 sem.
-
aggleány
addikt
válasz
Cyberpunk #25126 üzenetére
Na de kedves kolléga! Hát illik ilyesmit kérdezni egy hölgytől??? Az elején zavart, hogy sokkal nagyobb lesz tőle a készülék, de már nem zavar. Ráadásul a Cool Mesh tok kifejezetten jól mutat a telefonon, viszont szerintem a sima gél toknak sokkal jobb a fogása, bár a szépítésben nem egy nagy ász - bár szerintem nem is ronda.
-
Bdanyy
addikt
válasz
Cyberpunk #25115 üzenetére
Jó kis álomtelót lehetne összelegózni: SGS hw, DHD ház, N8 kamera és Iphone support és rendszeres frissítés 2 évig
Ami még nagyon jó kézbevéve az a Desire, Desire S, Legend. Igazából a műanyaggal még nincsen baj, inkább a műanyag minőségével vannak gondok. I8910 spica és még sorolhatnám műanyag nekem tökéletesen megfelelne, legyen súlya és ne recsegjen.
Én mondok jobbat. Az elérhető ramja meg a harmada-negyede
De végülis 3gs-nél még nem volt multitask amire hajaz
-
Bdanyy
addikt
válasz
Cyberpunk #25111 üzenetére
Hát, szerintem jól tetted, én az SGS-t most nagyon örülnék ha ráfizetéssel el tudnám cserélni DHD-re vagy DS-re, de sajnos semmi normáls garis viszonlyag friss nincsen belőle. Tudom én is hülye vagyok, de én vagy HTC-t vagy Iphonet vennék már csak, túl sokat szívtam az utóbbi két évben romokkal, egyszerűen szeretném már kicsit cska használni mint régen a S60-as Nokiákat
De netezésre azért tényleg SGSII a legjobb, azt el kell ismerni, illetve nekem nagyon bejön az amoled ami sajna csak Samsungban van szinte android terén
SGS egész kellemes egy otterbox után, de nem simul úgy kézbe mintha alapból nagyobb súlya lenne.
-
picur220
veterán
válasz
Cyberpunk #25071 üzenetére
Mert lehetőséget biztosít az operációs rendszer szintjén futó, a rendszeralkalmazásokhoz hasonló jogosultságokkal és képességekkel rendelkező alkalmazások, bővítmények fejlesztésére és felhasználó általi telepítésére, futtatására.
svili: Én nem oktattalak ki, csak megkérdeztem, mennyire biztosak a forrásaid, amiből határozottan állítasz egy dolgot.
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
Cyberpunk #25060 üzenetére
Belém is ezt sulykolták anno itt fórumon az iOS-re, hogy nem lehet benne semmi beállítani, meg zárt. Csak azért mert az alma nem kínálja fel tálcán a lehetőségeket, attól még nem kell azt hinni hogy nincsenek is. Ha egy nagyon kis energiát fektetsz a dologba, akkor hidd el hogy végtelenek a lehetőségeid. Ez itt egy általános sztereotípia az iOS-ről, és annyi alapja van hogy amit androidon 1 kattintással érsz el, az az iphonodon 4 kattintással.
-
aggleány
addikt
válasz
Cyberpunk #24764 üzenetére
Ne irigyeld, tanuld meg, hogyan kell megőrzni.
Érdemes.
Egyik kedvenc mondásom: "Aki nem ér fel Hozzád, nem tud megsérteni. A Veled egyenrangú pedig nem fog." Ha ezt tényleg elhiszed, akkor egy idő után nagyon leegyszerűsödnek a dolgok: ha beléd köt valaki, akkor azzal elismeri, hogy kevesebb nálad. Nem kell, hogy ezt ő is tudja, elég, ha Te tudod.
[Mondjuk nekem eltartott pár évig, mire tényleg elhittem, de azóta nem igazán tudnak megbántani.
]
Gyertek a Logoutomba, új személyes bejegyzés van! (Csak azért írtam, hogy rendben legyenek az arányok: egy komoly, egy vicces.
)
-
razzorr
őstag
válasz
Cyberpunk #24642 üzenetére
Akkor cáfold meg hogy baromság amit az androidrol és az árakról irok!
Én leirtam a tapasztalataimat, és azt hogy nem akkora sztár az android.
Majd ha bevágom ide szimplán, hogy az android egy s.ar,na akkor leszek troll,de addig engedd már meg hogy ne istenitsem a rendszert ha nekem és valószinű,sokaknak csalódás az egész.Személyeskedő részek eltávolítva. Pompi
[ Módosította: Pompi ]
-
Narancs
őstag
válasz
Cyberpunk #24563 üzenetére
Ja, nekem se szimpi csak tudás/ár alapján jónak tűnt. Ami még tetszett benne, az a külön, kézreeső képernyőzár retesz, amit androidps telón nem igen látok (vagy ha igen, akkor általában a készülék tetején van, szvsz leghülyébb helyen)...
Köszi a válaszokat mindenkinek!
-
azazell0
csendes tag
válasz
Cyberpunk #24513 üzenetére
Koszonom a valaszokat! Ar: tenyleg felreerthetoen fogalmaztam, az ar nagysaga nem szamit, tulkepp az a lenyeg, hogy minel kevesebbet bukjak, mikor szeptemberben eladom. Ez szerintem leginkabb ugy erheto el, ha eleve hasznaltan veszek mondjuk egy egy-masfel eves csucsmodellt, aminek harom honap alatt keveset esik az ara.
-
sajtee
őstag
válasz
Cyberpunk #24229 üzenetére
Menj be vagy a szolgáltatódhoz, de akár csak egy kis sufni gsm boltba, és mondd, hogy meg szeretnéd venni, de had próbáld ki. Kipróbálod, nem tetszik, elmész.
Ha tetszett, megveszed szolgáltatónál vagy normális helyen, ha nem, megtartod az SGS-t. Szerintem így a legegyszerűbb.
-
aggleány
addikt
válasz
Cyberpunk #24212 üzenetére
Az, hogy a multimédia 0, nálam azt jelenti, hogy nincs kamera és zenelejátszás.
Gondolom, másoknál is. A telefonokat nem multimédiás szórakoztató centernek készítik, hanem alapvetően olyan telefonnak, aminek a fő feladatán kívül (telefonálás) még van egy csomó egyéb funkciója. Elég érdekes lenne, ha egy komoly tükörreflexes gép fotóstudását várnánk el egy fél kézben kényelmesen meglapuló pici ketyerétől.
-
válasz
Cyberpunk #24174 üzenetére
az enyémen is megfelelő - egyedileg összeválogatott, aránylag friss állományokból álló, de nem főzött, hanem majd gyárilag is kiadandó - firmware verzió van, szívesen összehasonlítanám a tiéddel!
krisztian112; szerintem megér 5 - 6 e ft-ot, hogy 24 hónap helyett 18 hónap letelte után már vehess telefont, az előfizetés megtoldásával!
-
sajtee
őstag
válasz
Cyberpunk #23815 üzenetére
Én is így vagyok.
Inkább gyűjtögetek rá, várok vele, de ha kinézek egy felső kategóriás készüléket, ami tényleg mindent tud, amit szeretnék, semmiről nem kell lemondanom, akkor azt veszem meg. Valahogy egy Galaxy Mini-vel vagy egy X8-cal nem tudnék elleni. De még egy X10-zel sem.
-
válasz
Cyberpunk #23809 üzenetére
Telepítés valóban nem gond. Pár program, alkalmazás, stb.
Játék pár db, de az is csak unaloműzésnek néha.
Ez mind belefér, ez már tetszett a Nokia 6600-ban is.Fotók terén nekem a SE k800i tetszett.
Csak nekem ne haljon be a letöltött alkalmazásoktól, ne lassuljon be, ne akadozzon.
WP7, MeeGo, vagy más.
Azon gondolkoztam, hogy egy 60e-be kerülő telefon ugyanazt nyújtaná-e számomra, mint egy 100-120e-s Androidos. Ez félár, ami nagyon nem mindegy, főleg úgy, hogy nem vagyok fanatikus buherátor.
Jön rá majd a Mango, ingyenes ovimap, és - ahogy írtad - támogatottabb lesz, mint a MeeGo. -
v.szandra
csendes tag
válasz
Cyberpunk #23532 üzenetére
köszi. Még az a bajom vele, h durung, nem épp nőies telefon. Meg hogy akkor az op rendszere nem elavult? Vannak/lesznek hozzá frissítések, mert szeretnék haladni a korral.
Amúgy bocsi, de így is olvasgattam egy csomót, sok teló után, és nincs időm, se türelmem, h mind a 23ezer hozzászólást elolvassam.
Ezen amúgy az Office megy igaz? Szerkeszteni is tudom? -
Davidoff91
aktív tag
válasz
Cyberpunk #23350 üzenetére
Egyébként pedig az LG direkt az én böszme ujjaim miatt hagyott akkora helyet a kijelző alatt. Ez az első telefon amin meg tudom nyomni az érintőgombot anélkül, hogy rányomnék a kijelzőre is. Szóval számomra ez is pozitívum.
De most legalább ennyi fórumozás és nyomkodás után ugyanott tartok mint februárban az MWC után: vagy a 2X-et vagy a 3D-t veszem.
Az SGS2-nél viszont néztem, hogy 833mb a ram. Ez azért van ,mert 1 gigabit a ram vagy mert a rendszer az 1 gigabájtból lefoglal alaból is 167mb-ot?
-
Davidoff91
aktív tag
válasz
Cyberpunk #23346 üzenetére
Ez azért nem igaz, hogy az LG nagyon döcög. Pont ma volt szerencsém egy totál gyári állapotú SGS2-höz. Anámiciók nélkül is vannak apróbb akadások, de ha be vannak kapcsolva az animációk azért szépeket tud laggolni az SGS2 (2X ezzel szemben teljesen akadásmentes a menüben). Jobb képeket csinál, mint a 2X ezt aláírom. Mindegyik ilyen kaliberű kütyü melegszik kicsit egyébként, az SGS2 állítólag viszont nagyon.
A Saturnos emberke - kivételesen nagyon hozzáértőt fogtam ki - azt mondta, hogy a kijelző sárgulás a ragasztó miatt van, de idővel elmúlik a jelenség. Kézbefogni viszont nagyságrendekkel jobb a 2X-et. A kijelzőről csak annyit, hogy a böngészőben Samsungon fehér volt a háttér és ahogy forgattam a telefont, láttam, hogy a zöldül a kép. Egyébként ettől eltekintve jó ez Super Amoled+, de szerintem az LG féle IPS-nek is gyönyörű színei vannak. Szvsz a Saturnos azt mondta nekem, hogy vannak dolgok amikben jobb az SGS2, de semmiképp nem éri meg azt a plusz pénzt és a kipróbálás után én is erre jutottam.
-
Davidoff91
aktív tag
válasz
Cyberpunk #23286 üzenetére
Sebbesség különbség nincs a 2 eszköz között.
Tudtam, hogy valaki belém köt majd, de nem tudtam már átírni a HSZ-t.
Gondolod IS-en nem 10.3-as flash volt? Ez nem is jutott eszembe, csak megijedtem a diafilmtől amit 480p-ben láttam.
Mind1, 2X nyert számomra a kipróbált telók közül. Az a főképernyő laggolás erősen fel van fújva, nekem úgyis kb. 1 főképrnyőm lesz, probléma ezzel megoldva.
Meg akarom még nyomkodni az SGS2-t és az Optimus 3D-t, utána döntök majd...
-
sinead
tag
válasz
Cyberpunk #23097 üzenetére
"Amúgy meg az én véleményem az hogy zenére külön eszköz, ahogyan fényképezésre is. Ha a minél jobb minőséget keresi az ember."
Nekem is ez a véleményem, csak zenében megalkuszom,hogy ne kelljen annyi kütyüt hurcolásznom + főleg az összegabalyodó füles zsinórok számát is igyekszem optimalizálni
Szóval a legjobban zenélő telefonos megoldást keresemVrtboy
Idézet Cyberpunk-tól: "Hivatalosan még nincs 2.3.4 nálunk SGS-re. Persze Odinon keresztül fel lehet pakolni a hivatalos ROM-ot ""Pont ez amitől tartok. SGS I -et használtam, és tudom hogy kriminális ha nem tudod kitakarni a képernyőt. És ha ehhez hozzávesszük a te tapasztalataidat, na akkor képzelem milyen lehet az SLCD."
Én is csak képzelem, mert nincs lehetőségem összehasonlítani csak boltban (de túl rövid zsinóron van kirakva
). De mivel benti fényviszonyok mellett azt látom, hogy az Incredible S gyengébb, gondolom kint még rosszabb. Szóval: SGS lesz (bármennyire is szimpatikus a HTC
)
Egyébként én arra nem is gondoltam, hogy látható, amikor beletűz a nap. Már annak is örülök, ha elfordítom a napfény felől, és olvasható marad az erős fényben is.
-
batorpeti
tag
-
sinead
tag
válasz
Cyberpunk #23032 üzenetére
Abban biztos voltam, hogy tűző napon nagyon leromlik a SAMOLED is, sőt, az sem lepett volna meg, ha azt írod, hogy egyáltalán nem lehetne olvasni.
A kérdés csak a romlás mértéke, illetve az, hogy nem tűző napon, de erős fényben mennyit romlik a helyzet.
De nem tudom, lehet, hogy mégis Davidoff91-nak van igaza, és nem ennek kellene a legfontosabb szempontomnak lennie.Mert most úgy tűnik, hogy ez alapján szándékozom dönteni. (Incredible S / SGS / esetleg SGS2) Ez alapján pedig az SGS vagy SGS2 nyer, hiába az Incredible S a legszimpatikusabb.
Ahogy föntebb írtam: laptopon iszonyúan idegesít, amikor össze-vissza forgatom, és mégsem bírom rendesen olvasni a monitort. -
r4z
nagyúr
válasz
Cyberpunk #23032 üzenetére
Az SGS2 kijelzője sárgul, állítólag a ragasztó miatt. Hardveres a hiba, a screenshotokat nem érinti.
Azért emeltem ki, mert nem a ZTE Blade-féle gradiens hibáról van szó, ami szoftveresen javítható.davidoff91: Pont ezt kérdezem, hogy te mikor tartod úgy, hogy a tenyeredbe simul?
Tudod, hogy értettem
-
sinead
tag
válasz
Cyberpunk #23027 üzenetére
Nem csak a fényerő számít az erős fényben olvashatóságnál?
(Az SGS fehérje kékes, a HTC-é meg sárgás?)
Davidoff91
Néha én is úgy érzem, hogy "túlgondolom"
Az biztos, hogy egyszerre csak egy lesz a kezembe, de attól még nem tudom majd jobban elolvasni, hogy tudom (vagy nem tudom), hogy van ennél jobb/rosszabb is.
-
sinead
tag
válasz
Cyberpunk #23016 üzenetére
A kérdés, hogy "van-e előrelépés SGS/SGS2 összehasonlításban" konkrétan a kijelzők fényerejére vonatkozott
.
(Előtte arról beszélgettünk, hogy melyik telefon látható legjobban erős fényben.)Ha a pentile matrix az oka annak, hogy a betűk kicsit "szőrősek" az SGS-en, akkor jól tették, hogy elhagyták. Incredible S-el hasonlítottam össze, és a betűk szebbek voltak, mint az SGS-en. Viszont a színekben, fényerőben meg az SGS volt a nyerő.
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
Cyberpunk #22974 üzenetére
Köszönöm a válaszodat!
Igazán nem is az üzemidő, hanem a képminőség miatt hajlottam az AMOLED felé, de már 90%-ig a Defy mellett vagyok.A kérdéseim a következőek:
- a Motorolára hardver erősségét és képességeit figyelembe véve, továbbá az általam festett élethelyzetet olvasva melyik fizetős navi-programot tudjátok ajánlani? (A Sygic-ről olvastam másik fórumban, hogy badára ugyan, de 6 ezer forint alatt van akciósan - de nem számít, mert max 10 ezret kiadok egy jó navigációs programért)
- nem tudom, hogy van-e ennek külön kütyüblog (nyugodtan irányítsatok át), de kerékpárosként szeretnék vásárolni egy napelemes töltőt a telóhoz (ami lehetőség szerint több típust is kezel, valamint van rajta sima USB kimenet), vagy pedig olyat is láttam (asszem iPhonehoz), hogy szélkerékkel ment a kis generátor, amit a kormányra kellett tenni, és az töltötte a telót. Hosszabb túrán mindkettő jól jöhet, az egyikhez jó idő kell, a másikhoz meg folyamatos haladás
Van ötlete bárkinek olyan cuccra ami nem kínai gagyi?
Köszönettel:
DH -
petiked
tag
válasz
Cyberpunk #22951 üzenetére
köszönöm neked és Bdanyy-nek is.
Olvasok tesztet az LG Optimus 2x P990-ról, jónak tűnik. Mindent tud.
Arra lennék kíváncsi, hogy vajon mennyit bír az akksija, vagy ahogy írták, az ilyen érintőképernyős okos telefonokat naponta kell töltenem?Visszatérve az LG 2X-re, eléggé tettszik, nagyon jókat írnak róla, és multimédia szempontból tökéletes, én talán az internetes dolgait nem fogom annyira kihasználni, ahogy írták hogy 2x, azért nagyon gyors, de jó ha van. :-)
egyéb más ilyesmi telefont, ami ár/érték arányban és főleg megbízhatóságban megéri megvenni tudtok ajánlani? és például az Iphone 4, Galaxy S vagy az LG ptimus 2X a jobb?
(és most nem a 2 magos tulajdonságára gondolok) - mivel ez volt az első kétmagos, nem lehet hogy gondok vannak vele, vagy lesznek?Minden telefonnak van hibája, azokra lennék kíváncsi, ha tudtok kérlek írjátok meg, vagy a tapasztalatokat, mi jó benne, mi nem?
Nem szeretném elkapkodni a vételt. vagy van más ami szóba jöhet?
Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest