Hirdetés

Aktív témák

  • CHIPman

    nagyúr

    válasz Cyberpunk #25476 üzenetére

    Opera Mini, Opera Mobile, Miren Browser, Firefox kipróbálva, Dolphint meg se néztem, mert majdnem ugyanaz, mint a gyári. Egyéb javaslat?
    (#25490) picur220: Lásd feljebb. Exit gomb lehet hogy van, de ha már használok task killert, akkor igazán kinyírhatná azt is. Ha nem láttál olyan klienst még, akkor mondjuk a Marketen második legnépszerűbb Mercury browser kipróbálását, a hozzáférési dologgal kapcsolatban meg a Windows Live rendszer áthatóbb tanulmányozását ajánlom.
    A HTC-vel kapcsolatban meg arról volt szó, hogy tartja az árát, ami eddig igaz is volt(HD2 lassan 2 éves, és a sgs árában lehet kb megvenni használtan), viszont a Sensation ára ugyanolyan gyorsan esik, mint a sgs2. Egyébként meg nem az iOS-el vagyok elfogult(ugyanis az iPhone4 csak az egyik alternatíva, de szokás szerint nem olvastad el a hozzászólást, csak a neked tetsző részt), hanem az Androidból van elegem. WP7 is jöhetne, de annál még nagyobb lenne az áresés, mint a sgs-nél.
    (#25495) Domxc: Ha tapasztalatot írtál volna le, akkor nem szólok egy szót se, de le merem fogadni, hogy egy napnál hosszabb ideig nem volt a kezedben iOS készülék. A játékos dolgot egyáltalán nem gondoltad meg, ugyanis egy Real Racing 2 egy 800MHz-es 1magoson 256MB RAM és SGX535 mellett 960*640-es felbontáson(iPod Touch 4G) sokkal szebb és gyorsabb, mint a sgs-en 1GHz+512MB+SGX540(kb 1,5x teljesítmény az 535-höz képest) mellett 800*480-as felbontáson bármelyik androidos játék.

    Még egyszer, s utoljára leírom. Nem az a kérdés, hogy mire váltsak, hanem hogy hogyan. Azt, hogy miért itt érdeklődtem, feljebb leírtam.

    [ Szerkesztve ]

    hardverapro.hu/tag/chipman

Aktív témák