- Apple Watch Series 7 - új idők széle
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Mobil flották
Aktív témák
-
szasz1
tag
válasz theiron #25306 üzenetére
Nekem pont ugyanez a problémám, nekem is volt szerencsém mind a kettőhöz, és én is hasonló érzésekkel vagyok, sőt a Tnél az SGS2 több mint 20al drágább mint a telenornál, ez is zavar, néztem még az HTC sensationt, de valahogy az arc jobban megfogott, pedig a sensation elvileg jobb, de én nemvagyok elájulva tőle
-
Cyberpunk
félisten
Ha csak "telefonálásra" használod akkor nem éri meg azt a 30k-t. Hozzá teszem szerintem is egy kicsit fel van fújva még ez a kétmagos dolog.
Azért böngészőben nem fél másodperc az előnye, főleg ha valami agyonanimált flash oldalt töltesz be. Ott kimutatja a foga fehérjét.
De ha ez nem szempont akkor az Arc-al sem jársz rosszul.Hope was the right choice, and it always will be.
-
P-SZ-S
aktív tag
Mennyire tervezel hosszú távra? Jelenleg (szerintem) jobb vétel az arc, mivel még semmi nem használja ki a 2 magot. Kb.1-1,5 év lesz (tipp volt) mire általános lesz az okostelefonok körében a 2 mag, és megkezdődik rá a szoftveres optimalizálás, és majd akkor éri meg SGS2-t venni.
A flash meg 90%-ban reklám, csak amiatt ne vegyél drágábbat.[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz theiron #25313 üzenetére
SGS II sokkal jobb telefon, nagyobb kijelző, erősebb hardver. Nem csak a 2 mag, de az 1 mag órajele is magasabb, böngészésnél (!), samsung alkalmazásoknál ki van használva, illetve természetesen a Tegra Zone-ban levő játékok is használják a 2 magot. Ha egy magos lenne nem érné meg a különbözetet (bár úgy is jobb), de szerintem ha hosszútávra tervezel akkor megéri. Persze 30k az 30k.
[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Cyberpunk
félisten
válasz theiron #25322 üzenetére
Nem vagyok Samsung fan az SGS2-őt is kritizálom az anyaghasználata miatt. Viszont amíg nem gyötörtem meg egyet addig én is azt állítottam hogy á minek, a DHD az odab.sz. Azt tessék böngészőben nem kicsit jobb az SGS2. Nálam ez fontos mivel sokat használom.
De a menüben is piszok gyors azonnal reagál, indulnak a programok. Érezhetően fürgébb, mint a DHD-m mindenféle főzött rom-al.
Mindegy ezek az én tapasztalataim.
Azért egy Arc is nagy előrelépés lesz. Mert te már eldöntötted hogy az lesz ahogy elnézemHope was the right choice, and it always will be.
-
Domxc
senior tag
Ha tényleg alapfunkciókra használod akkor Arc. De egyébként SGS2. Már az első is durván hasított, hát a második. Az Arc-nál jobb a teljesítménye nagyobb a kijelzője, csak ha durván nyúzod a telefont hajlamos elég keményen felmelegedni a hátlapnál.
Szvsz a 30k pluszt megérné, ha mondjuk rendszeresen, netezel, filmeket nézel, és játszol a telefonon, de mivel ezek nem tükrözik a te igényeidet, inkább Arc, ez is egy különösen jó telefon.(#25325) gyuszmó Ezért vannak a topikok. Ott tapasztalattal rendelkeznek a fórumozók, és az alapvető hibákat onnan is megtudhatod. (bár mostmár inkább only-moddolás üzemmódba mennek ezek is)
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest