-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
perempe #75589 üzenetére
Nem tudhatod mi van mögötte:
- lehet csak főz gázzal
- lehet csak fürdő/kézmosó vizet melegít
- egyedülálló
- csak fűtés de jól szigetelt/kicsi ingatlan
- 20 fok celsius körül tartja a szobahőt
- nem átalányt hanem adott havi fogyasztást llátod (nem tudom ez hogy van)Úgyhogy bármi lehet nyilván akinek kombi kazánja van és fűt/melegít akár még ezzel is főz, többtagú család, szeretik a 24 fok szobahőmérsékletet
-
válasz
perempe #75567 üzenetére
Előbbihez kiegészítésként, hogy az is számít, hogy milyen böngészód, addonjaid, tűzfalad gépen, tűzfalad -gépen kívül- van, mert én is csak néztem, hogy ublock hard-mode mellett (ami nem engedi a harmadikfeles dolgokat betölteni) hogyan növekszik a betöltendő elemek listája.
Egy dolog az, hogy ha megnyitsz egy linket, és egy másik, hogy -pl a facebook-os- tracking-pixelek betöltődhetnek-e egyáltalán. Jobb email szolgáltatók a betöltendő képeke proxy-zzák már. A freemail ilyesmit nem szűr.
(vanilla dolgokon nagyobb a követés esélye, mint a csak olvasásból eredő biztos kártevő-benyelésé, de egyiké sem igazán 0, ha körbe is vagy bástyázva).
Amit uBlock ajánlott ezért is, de pl a portmastert is tudom ajánlani minitorozni! Ha jobbféle routered van, akkor meg ami azon belöl elérhető, vagy pl openwrt adblock cucca, pi-hole... Vagy kijjebb menve olyan DNS választása, ami ezekre szűr... Mindenre van megoldás -
Atish19
őstag
válasz
perempe #75567 üzenetére
Régebben elolvasgattam őket én is már csak kíváncsiságból(csak a levelet megnyitva, csatolmányt nem). Majd láttam a routerben, hogy támadó webhelyeket blokkolt, de nem jöttem rá mikor jártam én ezeken a webhelyeken. Aztán valahogy kiszúrtam, hogy mindig akkor kerül ilyen bejegyzés a routerbe amikor megnyitom ezeket a leveleket. Azóta felhagytam ezzel a hobbival és a bejegyzések is eltűntek a log-ból.
-
Cs1csó
titán
válasz
perempe #75567 üzenetére
Egy spam nem feltétlenül tartalmaz károkozót. Lehet simán csak kéretlen reklám stb.
Nyilván ha megnyitod valami tartalmat megnyitsz, és a biztonsági rendszer nem blokkolja és károkozó van benne okozhat problémát.
Magyarán lutri, jobb nem megnyitni főleg ha nem egy ismert cégtől jött (nekem is szokott jönni reklám de az nem spam mert én iratkoztam fel pl. Lidl hírlevélre) -
válasz
perempe #72729 üzenetére
Firefox alatt nekem sem megy! Most néztem meg. Ha kikapcsolom az UO-t, akkor megy.
Tegnap én Edge alatt néztem és amikor írtad, nekem sem működött, de az általam leírt megoldás után működik Edgben. Chrome alatt is megy. Jelenleg úgy néz ki FF alatt van valami gond.FF-ben csináld meg a gyorsítótár üritést és frissítsd a szűrőket, majd az index oldalán kapcsold ki az UO-t, mejd böngéssz a cikkek között, majd az index oldalán kapcsold vissza az UO-t, és az UO-ban csinálj egy lapújratöltést az indexen, és utána mennie kell. Most néztem meg.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mobil flották
- Hegesztés topic
- Witcher topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest