Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
HZoli87
veterán
válasz
polonic
üzenetére
Először a kivételek közé tettem az oldalt, meg is nyitotta a böngésző, de egyből jelzett a Guard, hogy a Temp mappában bajok vannak, de karanténból elküldtem a bizonyos fájlt, majd hétfőn javítják. Egyébként VT szerint csak az esernyős termék jelez rá, nyilván tévesen, de az ilyen megtörténhet.
(#37173) Fire/SOUL/CD: Guard is jelez rá, ha letöltődött a számítógépre.
-
-
zed01
őstag
-
zed01
őstag
-
12-es csaj
senior tag
Már több helyen olvastam arról, hogy a web védelem nem fontos, sőt, felesleges.
Én ezzel nem akarok vitatkozni, majd ha esetleg valami informatikai egyetemet végzek, előtte nem nagyon.
Viszont hadd mondjam el, hogy nem értem ezt. Én nagyobb biztonságban érzem magam, ha a vírusirtó leellenőrzi a webhelyeket, esetleg az azokon levő linkekre mutató oldalakat is, és jelez; ha talál valamit az oldalon akkor blokkolja az egészet; mintha csak a gépen vizsgálná a rákerülő dolgokat. Úgy tudom - esetleg rosszul -, hogy ha valami fertőzés ágyazódik egy oldalba, akkor az akár több kártevőt is letölthet. Sz.v.sz. jobb, ha a víruskeresőm az egész oldalt blokkolja, mintha 5 trójaival birkózna a gépen.#37194 SLYM
Ezt megnéztem, de azt szeretném megkérdezni, hogy mi ez?
Lehet futtatni? Biztonságos? Nem okoz kárt? Tehát olyasmi, mint a tűzfalteszt a Wigwam-on? -
SLYM
veterán
van ilyesmi, csak komolyabb rendszer biztonságot ellenőrző teszt? [link]
-
törölt tag
válasz
BlackSeven
üzenetére
Helló, Európában tényleg így van, így idehaza is, de globálisan nézve nem

Mondjuk arra a 20 %-ra lennék kiváncsi, hogy milyen rétegekből adódik, akik IE6-al tolják

-
BlackSeven
aktív tag
válasz
üzenetére
Hali!
2009-es adatok. Kép.
Egy 2009 év végi felmérés szerint már nem az Internet Explorer, hanem a Firefox az, amelyet a legtöbb felhasználó futtat a számítógépén. Legalábbis az európai kontinensen biztosan. Ezt a statisztikáit havonta végzik el és több mint 4 milliárd weboldalletöltés alapján.
Nos az idei első félév mérési adatai már még jobbak. Ez szerint ugyanis a Firefox-ot immár az emberek 57 százaléka használja, amely részesedése nagyobb, mint bármelyik másik böngészőé az adott területen, ebbe beleértve a Microsoft böngészőjének különböző verzióit is.
Ez utóbbiakból az Internet Explorer 8-at a felhasználók 28 százaléka használja, a régebbi verziókat (7-es/6-os) pedig már csak alig 8 százalék futtatja.#37192
Ők még biztosan Commodore 64-et használnak.
-
törölt tag
válasz
blattida
üzenetére
Nem az, én sem örülök neki, hogy így van, de látom az egyértelmű szándékot. Valahogy meg kell állítani, az IE tábor folyamatos elszivárgását a konkurensekhez, hogy továbbra is a világ legelterjedtebb böngészője maradhasson, ez pedig egy eszköz.
Sőt kicsit aggódom is, mert nem tudom a tűzfalnál milyen bonyodalmak lehetnek. Most vettem még két napja az Outpostot, és egyik használatáról sem akarok lemondani, sem az MSE 2.0 sem az Outpostról - itt a szoros Windows tűzfal integrációra gondolok - .
-
atidnaB
csendes tag
Miért is épülne bele más böngészőbe..Végülis Microsoft termékről van szó..
-
eurolac
senior tag
válasz
12-es csaj
üzenetére
Szia! Én is próbálom figyelemmel kísérni az mse2-es alakulását.
Szerintem blattida topicktárs valami hasonlóra gondol, mint a képen is látsz: a Windows Defender valós védelme erősen figyeli az IE 8 beállításait, hogy ne tudjon rosszindulatú program rajta módosítani, ill. a letöltéseket is, amit az IE -el töltesz le.
De javítsatok ki, ha nem így van, vagy blattida, ha másra gondoltál! -
Gorneck
legenda
válasz
12-es csaj
üzenetére
Mit nem értesz rajta? Mondjuk már azt se értem mit kell ezen szenvedni...
Főleg, hogy én inkább más funkciókat raktam volna bele, mint ezt a hasztalant... 
blattida meg leírta a lényeget...

-
blattida
nagyúr
válasz
12-es csaj
üzenetére
Ez azt jelenti, hogy csak az IE8-ast használva van webes védelme, más böngészővel nincs.
-
blattida
nagyúr
válasz
12-es csaj
üzenetére
Önállóan nem lesz benne, hanem beleépül az IE-be és a 8-as képességeit is használva véd.
-
12-es csaj
senior tag
Most már nem akarok váltani, csak úgy érdekel: Most akkor az MSE 2-ben van/lesz web-védelem, vagy nem? Gyakori kérdéseken azt írta valaki, hogy igen.

-
hdf
tag
Sziasztok!
Évek óta Avira prémiumot használunk az otthoni gépeken. Néhány napja az egyikre feltettük a Norton 360 v4-et. 60 napos próbaverzió. Nézegettem a symantec oldalát, ott sok jót írnak. (természetesen rosszat nem, hiszen nem bolondok
). Érdemes lecserélni az avirát? 
-
F34R
nagyúr
úgydöntöttem teszek még egy próbát az avirával , a webguard még mindig iszonyatosan szűr egy portálon ahol tele van képpel az oldal szinte percek a betöltési idő külömbség , ha kiveszem a piát a heaurisztika elől akkor meg nem blokkol rendesen , nincs valami beálítási lehetőség , mert a mindenképp a teljes csomagos verzió kell (Premium Security )
-
BlackSeven
aktív tag
válasz
12-es csaj
üzenetére
Szia!
Mondjuk arcképnek én is szívesebben betettem volna - a mostani helyett - a nejem fotóját, de erre itt sajnos ilyen lehetőség nincs. Egy magazinhoz készült sorozatból van egyébként. Szerintem élőben még szebb.
Kép. -
-
HZoli87
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Persze, tudom hogy így működik, nem most használom először. De kéri, hogy csatoljak fájlt, hiába írtam be az URL-t. De már megoldottam ...
-
válasz
HZoli87
üzenetére
Hali!
Ezen az oldalon megteheted.
Annyit kell tenned, hogy a Filetype lenyílóból válaszd a Suspected False Positive... lehetőséget és akkor megjelenik az URL lehetőség, a többi menni fog...
Fire.
-
törölt tag
Avira esetében a 90 napos próba csak az IS-re vonatkozik, vagy a a Premium AV-re is ?
-
eurolac
senior tag
-
blattida
nagyúr
válasz
12-es csaj
üzenetére
Csinosabb és helyesebb lettél...

-
F34R
nagyúr
Valaki meg nézné a következőt utorrent 2.0.4. megnyitáskor jelzi frissítés elérhető gyorsan katt , de a temp-be kicsomagolva a CIS ugrik rá

lehet fals vagy új verziókra általában ugranak a kergetők ?
-
BlackSeven
aktív tag
válasz
Kriszteen
üzenetére
Hali!
Töltsd le és telepítsd. Revo Uninstaller.
Majd indítsd el a Windows-t csökkentett módban. Ha felállt a Win akkor csak a Revot indítsd el és így kezd eltávolítani a Vipret.
Arra figyelj oda, hogy csak az elé tedd be a pipát ami félkövéren van kijelölve. Ha előtte plusz jel van akkor addig nyitogasd az almappákat amíg nem lesz félkövér valamelyik. Csak azokat jelöld ki. Ha az eltávolítási folyamat vége felé kér egy újraindítást akkor ne azt válaszd hanae az újraindítás későbbet. Ez fontos!!! Amikor végzett a Revo akkor jöhet a kikapcsolás és egy újabb bekapcsolás. Remélhetőleg ekkor már nem lesz ott a Vipre. -
Sz_Imre
senior tag
válasz
Kriszteen
üzenetére
Szia!
A vezérlőpulton/Programok telepitése és törlése/ Viprét megkeresed, és hiába van odaírva hogy módosítás, arra katt, és akkor bejön az eltávolitó telepitője.
Remélem segítettem.
(először mikor a Vipre 3-as verzióját le akartam törölni akkor én is így jártam, utána mondom lesz ami lesz, belekatintok, és mi lett, hát bejöt a Vipre eltávolitó telepitője.
Bár nem tudom hogy miért nem tudják ugy megoldani hogy eltávolitás legyen odaírva
) -
dnsi
aktív tag
Bitdefender 2010 serial szám az jó a 2011 - es hez

-
Kriszteen
csendes tag
Sziasztok!!
Segítséget szeretnék kérni,de már nagyon sűrgős lenne.Vipre vírusírtó próba verziója lejárt és nem tudom törölni a gépről!!Csak a módosítást engedélyezi!Már ezer helyen kérdeztem,de semmi....Közben nem tudok más vírusírtót tenni a gépre és védtelen.Légyszí segítsen aki tud!!Mi a teendő??
Előre is köszönöm szépen!!
Kriszteen -
HZoli87
veterán
-
punk17
aktív tag
Sziasztok!
Egy IBM Thinkpad T23-ra (Intel P3 866Mhz, 256MB RAM) keres antivírust. Eddig az avastot próbáltam, de nagyon megette a gépet, most MSE van rajta és nem akar frissiteni, pedig eredeti xp van rajta. Nem a legkomolyabb védelem kell rá, csak ne egye meg a gépet.
Előre is köszönöm a segítséget. -
tintirin
tag
Minden idők legsúlyosabb hacketámadása a Pentagon ellen
-
zed01
őstag
A múltkor azért maradtam a SEP mellett, mert az F-Secure Client Security képtelen a gmailos levelek szűrésére. Aztán gondolkodtam. Mi lenne ha a netszolgáltatóm által biztosított levelezőt használnám? Akkor mehetne vissza az FSCS. És lőn! Így már faszán szűri a leveleket.
Én megmondom őszintén jó a Symantec Endpoint Protection, jó az, jó az, de. Ott van az a de. Szvsz az F-Secure sokkal jobb. Mind felismerés, mind az egyéb szolgáltatások tekintetében. Csak egyet sajnálok, a Sandboxie képtelen együttműködni a böngészővédelemmel, így ezt kénytelen vagyok letiltani.
-
zazenke
őstag
miért van az hogy egy ekkora válalat mint a panda nem tud a teszteken 1. vagy legalább dobogós lenni , pedig igazán színvonalas termékeket csinál amin látszik hogy sok pénz van belefektetve . Lehet hogy ők eleve másképp gondolkodnak és tesztelnek mit a teszteléssel foglalkozó cégek . Most megnézem az active scan módszerüket ahol csak egy active x vezérlőt kell telepíteni és átnézetem a gépet . Kíváncsi vagyok mit talál azz biztos hogy döglassú így de kivárom
-
Sz_Imre
senior tag
Újabb verzió Hitman Pro 3.5.6 Build 111
Changelog
· Improved Force Breach (thanks Sky69).
· Several other minor improvements. -
Osibaa
senior tag
Köszönöm a javaslatokat, megnézem mindkettőt.

-
_stick_
őstag
válasz
Osibaa
üzenetére
Szia!
Nejem használja a gyengébb laptopját ugyanerre a célra, email, chat, fórum, iwiw stb...
Avast free-t tettem fel neki, csendben a rendszert kevésbé terhelve elfut a háttérben.
Van még mellette egy malware bytes, a ccleanerrel hetente lefuttatva, a fönt írt használat mellett nem lehet gond... -
Osibaa
senior tag
Sziasztok!
Egy laptopra keresek vírusírtók, ajánljatok légyszíves valamit. A noti egy Thinkpad Edge, kétmagos AMD procival és Windows 7-tel. Csaj fogja használni, durvább oldalakat nem látogatja majd. Ami még fontos lenne, hogy ne cseszegesse kérdésekkel, ajánlatokkal, csak csendben fusson el a háttérben a progi.
Köszi.
-
ZCoyote
őstag
#37112-re valaki?
-
L7wy
őstag
válasz
Imi1981
üzenetére
Nem hiszem h hamis... Nano videó languytól
-
Imi1981
veterán
-
Sz_Imre
senior tag
Na végre megjelent az VIPRE Antivirus Premium, VIPRE Antivirus és CounterSpy 4 Update 1-es fríssitése. És egy kis leírás a Spamblog.hu-ról.

-
-
csaba1203
addikt
Egy új trónkövetelő az antivírusok amúgy sem pici piacán

[link]Mintha a gépeden sem lenne

-
Sz_Imre
senior tag
Sziasztok!
SUPERAntiSpyware-ből újabb verzió jelent meg, 4.42.1000-es verziószámmal.
Release History
-Resolves issue with McAfee and scanning "hang" on 64-bit systems
-Enhanced "smart definitions" system resulting in improved detection of certain threats
-Updated TDSS Detection/Removal Technology
-Updated scanning engine (speed improvements)
Aki leakarja tölteni, akkor itt megteheti.
(#37082) Fire/SOUL/CD: Bocs hogy késön válaszolók, valóban nem jó a link, hála a cnet weboldalnak.
(Szokásos, későn fríssitik a szoftvereket) -
ZCoyote
őstag
Valaki tud egy olyan ingyenes írtót amelyik tud hálózati meghajtókon keresni?
-
válasz
Narxis
üzenetére
Hali!
Mármint az RVS okozott BSOD-t KIS mellet vagy az SD?
Én rég óta használom(most is az újjal) az RVS+KIS "kombót", eddig megfértek egymással...
Igen, lehetne másik motor is, akkor önállóan is megállná a helyét mint AV, az F_PROT nem igazán erős motor, de általában más kergetők mellett szokás használni, akkor meg úgyis letiltja az ember a realtime védelmet az RVS-ben...Fire.
-
Narxis
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hali!
Igen, igazad van, én csak home user szemszögéből néztem. A Shadow Defender "csak" annyit tud, hogy a rendszerben történt változtatásokat elveti, semmi más funkció nincs benne és ha jól emlékszem volt valamilyen malware teszt ahol a legújabb TDL3-as rootkiteket egyedüliként tudta eltávolítani, vagyis úgy visszaállítani a rendszert, hogy nyoma se maradjon.
Sajnos KIS mellett nem használhatom mert BSOD-t csinálnak együtt, de nagyon tetszett, ha már pl. Returnilba antivírust tettek(nem most tették bele, korábban is volt már benne, akkor is az F-Prot ha jól emlékszem) akkor lehetett volna egy BitDefender, az amúgy is népszerű és a jobbak közé tartozik.
DE! Nem akarom én szidni, jó ez a Returnil és changelogot nézegetve szépen fejlődik.
-
BlackSeven
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi!

-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ja és ami lemaradt, ha nem használod, tiltsd le...
Fire.
-
válasz
BlackSeven
üzenetére
Hali!
Sorry, nem figyeltem, 1394. Ez a csatlakozás a FireWire(vezetékes) kvázi ugyanaz, mint a az alaplap hálókártya, csak más a csatlakozó, meg ami fontosabb, gyorsabb az adatátvitel, ha pl 2 gépet ezen keresztül kábeleznek össze.
A kezelése alapjaiban ugyanaz, mint a lan csatin, ha a két gépet kapcsolsz össze vele, akkor nyugodtan hagyhatod automatikuson. Ha netet ezen osztasz meg pl ICS-el, akkor is mindegy, mert akkor meg a 192.168.0.1 IP-t fogja kapni.Fire.
-
BlackSeven
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gumi és felni topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

). Érdemes lecserélni az avirát?

Kriszteen

(Szokásos, későn fríssitik a szoftvereket)