- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Füleske
addikt
Nagyon egyszerűen megoldható a belső égésűek gyors kivezetése. Lásd Norvégia. Persze, lovas kocsi szinten (OT rendszámmal) maradhatnak, de az már marginális mennyiség. Évek óta nem láttam lovaskocsit, ahogy pl. Trabantot sem.
#92 Rowon: Az igazi férfiak még mindig Trabanttal járnak, a dízel Volvo a hanyatló nyugati fertő ópiuma. (Vágási Feri, 1990)
-
Mondjuk ez a napelem is érdekes téma, ha a szerelői oldalról jobban érteném a témát, akkor hozzá tudnék szólni. Egyelőre több panaszt hallottam, hogy a napelemeket nem bírja el a KIF hálózat, azt biztosan fejleszteni kellene, de szerintem az atomenergiába is több pénzt kellene fektetni. Ott van Franciaország, Európa egyik legzöldebb állama üvegházhatású gázok kibocsátása terén és az ország a villamosenergia szükségletét közel 70%-ban az atomból nyeri. Ehhez képest Németország sokkalta nagyobb kibocsátó, pedig ott aztán volt zöldítés ezerrel. Idén áprilisban leállították az utolsó három nukleáris erőművüket, kíváncsi vagyok, hogy ebből mi lesz így.
-
Nem biztos hogy az EV a tuti, sot inkabb biztos nem a Li-Ion akku a jovo, de ez valosithato meg jelenleg profitabilisan.
Hidrogent tarolni nem tudsz jol mert nincs anyag aminek nem bujnak at a racsszerkezeten a hidrogen atomok. Szimpla elemi sulis kemia.
Hidrogen sincs csak ugy az ut szelen, eloallitasahoz aram kell, akkor miert ne az elektromos autoba tankoljuk ugyanazt?
Tovabba hidrogent tarolni kell vagy 6-800bar nyomas mig LPG van vagy 10-20 baron. (Nem tudom pontosan) de nagysagrendbeli a kulonbseg.
Nos, ha 600bar-os palack eldurran az lebont egy haztombot. Nem csak annyit mint egy PB gaz palack tesz.Fúzió a maghasadás megfordítva vagyis atomok egyesülésével nyerni tartósan, szabályozottan energiát továbbra sem megoldott a mai modern technikával és tudósokkal.
Ha ezekre valaki megoldást talál az megint megreformálja majd a piacot.
Addig abból főzünk ami van. -
Squirrel
őstag
Ami a minőséget illeti, nyilván nem egy s osztályos merci. Viszont 3 év után semmi nem rezeg, csörög, nyikorog benne. Nagyon zavarnak az ilyen dolgok, hallásom erre érzékeny. Van egy X6-osunk hosszabb utakra, abban példálul szalonból elhozott kora óta zörög, rezonál bal oldalon hátul valami. Senki nem tudja, mi. És illesztési hézag, pontatlanságból is több van rajta, mint a teslan. Ami pedig a szervizet illeti, mikor meghalt benne az egyik oldalsó kamera, a tesla applikációjában jelentettem, 10 perc múlva visszaírtak, hogy látják a hibát az autó software-én, sajna csere, jöhetnek-e 2 nap múlva (szombaton) 10-kor cserélni. 9:55-kor hívtak, hogy álljak ki a garazsból, mert itt vannak. Csóka mondta, hibák 95%-a így javítható. Ehhez képest BMW-vel sok jó tapasztalatom szervízzel még nem volt. Inkább rossz, annyira, hogy bmw-t a szervízháttér miatt többet nem vennék.
pusszycat: sajnos meg. Azért néha nem tudom megállni, hogy ne hajtsam meg. Nem száguldozásra kell gondolni, hanem pont a hegyi utaknál gyorsítás-lassítás-kanyarodásra
Új hozzászólás Aktív témák
ma 12 évig tartott az első egymilliót legyártani, fél év alatt meglett az utolsó.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Microsoft Outlook topic
- Hardcore café
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest