- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
KraX
őstag
válasz
Gubu0101 #350 üzenetére
En ugyanigy vagyok mar regota, igy mulik el a vilag dicsosege. 10-15-20 evvel ezelott tobb ido volt jatszani, ma mar se idom se idegem nincs annyi, a tortenet erdekel elso sorban es nem az ugyessegi reszek, attevodtek a hangsulyok. Akinek bejon ez a zsaner (lou), annak batran ajanlom a plaguetale 1-2-t is. Oriasi az a ket jatek is, hasonloan fantasztikus tortenettel es latvanyvilaggal.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Gubu0101 #344 üzenetére
Aki szeretné jobban átélni a játék hangulatát, ajánlom hogy rakja fel a nehézséget vagy legnehezebbre, vagy eggyel könyebbre.
Sokkal túlélősebb lesz tőle a hangulata. 2x meggondolod hogy ezeket most üveggel vered szét vagy lelövöd őket, mert a muníció az ritka jószág lesz.
Az a jó, hogy nem idegesítően nehéz, hanem nagyon jól el van találva. Simán volt olyan rész aminek 20x neki kellett menni.
Én soha nem játszottam ezzel a játékkal és legnehezebbtől eggyel könnyebben estem neki.
Hibátlan túlélő hangulata van így. -
himpike
aktív tag
válasz
Gubu0101 #318 üzenetére
Rtx2060 alatt? Az a gondom hogy nincs kedvem fél napokat állítgatni valamit amit megvettem, és ebbe az időbe beleértem azt is amit a beállításokkal kapcsolatos olvasgatással kell eltöltenem. Utóljára az egy éves WH40k Daemonhunter alatt futottam 3x game breaker hibába ami miatt valami 180 órámba került hogy egyszer be tudjam fejezni egyáltalán.
-
mert_csokis
senior tag
válasz
Gubu0101 #290 üzenetére
Ez egyszerűen érthetetlen, hogy 2023-ban ilyen bakit lőnek. Ráadásul egy kimondottan PC-re szánt verzióval.
Fel sem merült bennem, hogy ez azért lehet, mert nem engedi a kurzorbillentyűkre konfigurálni a mozgást.
Azt hittem, valami bug. De nem, ezt ők komolyan gondolták.
Akkor mi a tökömért van a Custom kiosztás lehetősége, ha épp a legfontosabbat nem engedi használni.
Egyébként van külön "Arrows" profil, de az meg teljesen zárt.
Steam-en rengeteg témát nyitottak ennek, sokan háborognak. Elvileg a fejlesztői válaszok alapján várható, hogy kijavítják. -
pilipi
aktív tag
-
diablo1984
veterán
válasz
Gubu0101 #286 üzenetére
Nálam nem csinál ilyet, ellenben a procit belakja rendesen!
Közben végig értem a játékon, ennyi fiókot ritkán kutatok át pályákon, alig van lőszer, meg az állandó laposkúszástól már én éreztem magam szerencsétlenül, mikor harcolni szeretek, de ha nincs lőszer, úgy nehéz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest